עבור לתוכן

לגבי מחשב ב PC2GO!

Featured Replies

פורסם

חבר שלי קנה מחשב ב PC2GO: (כחלק ממכרז שכביכול הוא "זכה" בו)

P4 1.6

.

.

.

.

החבר שלי אומר שהמחשב שלו מצויין (למרות שיש לו מאיץ גרפי "מעולה" מובנה על הלוח)

עכשיו אני מתווכח איתו די הרבה זמן לגבי המחשב אז אולי תוכלו להסביר לו מדוע ולמה אני לא מביא לו משחקי מחשב? (=למה הם לא יעבדו אצלו?)

פורסם

קודם כל הכי טוב זה לקנות מחשב חלקים ואחר כך להרכיב אותו(כי שהם מרכיבים לך את המחשב הם מוסיפים 10% על כל פריט מהמחשב למחיר דוגמא אם כרטיס זיכרום עולה 500 שקל אז תשלם להם 50 שקל על ההרכבה){אני לא בטוח אם עושים את זה גם היום}

דבר שני המשחקים יעבדו אצל חבר שלך אבל לא יעבדו טוב הוא יצטרך לשחק ברזולציה נמוכה מאוד..

כמה זיכרון יש לו ויכול להיות שהביאו לו זיכרון SDRAM

איזה חברה של H.D יש לו ואיזה מהירות ונפח

איזה לוח אם

אבל עדיין כרטיס מסך על הלוח זה דבר דפוק מאוד והוא יהיה חייב לקנות כרטיס גרפי חדש בשביל ביצועיים יותר טובים.

פורסם

אז זהו שממש קברו אותו - לא רק שהביאו לו SDRAM אלא גם רק 128!

גם הביאו לו הרד - 5400!

ועוד מלא דברים קבריים!

אמרתי לו לא לקנות ושקברו אותו רציני אבל הבחור לא מקשיב/מאמין!

פורסם

אם הוא קנה את המחשב בשביל משחקים אז הוא עשה מקח טעות.

גם אפשרויות השדרוג לרב המחשבים של PC2GO הן די מוגבלות.

אבל...

למי שמחפש מחשב חדש ליישומי אופיס ולגלישה באינטרנט אין אופציה זולה יותר מהמחשבים שלהם (מבוססי הסלרון).

קומבינציה של מחשב כזה + מסך 17 חדש ופשוט (גם כן ממכרז) עולה קצת יותר מ-2500 ש"ח.

נכון שאני ורב משתתפי הפורום הזה צריכים יותר ומסכימים לשלם על זה בהתאם, אבל בשביל משתמש ממוצע שלא משחק (הרב המוחץ של משתמשי המחשב בעולם) מדובר בעיסקה משתלמת למדי.

Prog.

פורסם

זאת הבעיה אני הסתכלתי על מחשבים שאנשים מוכרים במכרז של המדינה/ערוץ הקניות/המכרז הכפול ועוד

ואני מרחם על הבן אדם שמתקשר וקונה.

לצערי דוד שלי קנה מחשב מערוץ הקניות של PC2GO ואיזה מחשב חרא הביאו לו והוא שילם עליו 5500 שקל

כרטיס קול, מסך ON BOARD ואיזה כרטיס מסך אתה לא תאמין RIVA 32

לוח אם כזה מאפן קטן ומסכן

128 זיכרון SDRAM

H.D 20G 5400 RPM

אז אני ממליץ למי שלא מבין שימצא מישהו שמבין וידבר איתו או שיכתוב פה הודעה ואני בטוח שישמחו לעזור לו

פורסם

אתה צודק Prognathous

אבל מה הבעיה שאני רואה מחשב מסכן ממש עלוב בערוץ הקניות ומי שקונה אותו משלם הרבה כסף ובכסף שהוא שילם הוא יכל לקנות ממש מחשב פצצה

אז חבל

בשביל מחשב של גלישה לאינטרנט מחשב ב 2500-3000 יספיק

פורסם

חבר שלי שילם עליו 3500 ש"ח עכשיו אני שואל אתכם: לא חבל? :'(

ועוד מה שהכי מעצבן שהם כותבים "מאיץ גרפי מעולה 32 מגה" כשזה בעצם איזה RIVA מסכן!

לא דיי לעשקנות? >:(

לי יש P3 1GHZ והוא עובר הרבה מחשבים קבריים כאלה (בביצועים) כאשר אני קניתי את שלי בערך ב 3000 ש"ח - בלי מסך!

אני פשוט מלא עצבים כאשר אנשים קונים מחשבים כאלה ועוד מתגאים שהם קנו "פנטיום 4" והם לא מבינים שבכל השאר החלקים קברו אותם כמה שאפשר ומעבר לזה! :AR15:

פורסם

לא שיש להם במה להתגאות בזה שיש להם "פנטיום 4"

פורסם

בטח גם מכרו לו את גירסת ה-0.18 מיקרון של ה-423...

פורסם

הקטע זה שבמכרזים מוכרים, ואני מצטט:

10999 ש"ח

פירוט מוצר:

לוח אם מעולה PC400 לפנטיום 4,

מעבד אינטל פנטיום 4 מקורי 1.6 גיגה מהיר

זכרון 128 MB

דיסק קשיח גדול במיוחד בנפח 30 ג'יגה.

מארז super ATX (שקר! סופר ATX זה האנרמקס כמו של קובי!)

כונן דיסקטים יפני לגיבוי מסמכים

כרטיס מסך מעולה איכותי ומהיר geforce 2 32mb לתצוגה גרפית עוצרת נשימה.

מסך 17" שטוח samsung 753DFX

כונן CDROM *52 של סמסונג.

כרטיס קול 128 (128 מה? אגורות? ערוצים? שקל?)

מודם מהיר 56K לאינטרנט ופקסים.

הכנה לADSL, כרטיס רשת 10/100.

רמקולים סטריאופונים 200 WATT!

ובכן, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר. תודה.

:hat:

פורסם

הקטע זה שבמכרזים מוכרים, ואני מצטט:

10999 ש"ח

פירוט מוצר:

לוח אם מעולה PC400 לפנטיום 4,

מעבד אינטל פנטיום 4 מקורי 1.6 גיגה מהיר

זכרון 128 MB

דיסק קשיח גדול במיוחד בנפח 30 ג'יגה.

מארז super ATX (שקר! סופר ATX זה האנרמקס כמו של קובי!)

כונן דיסקטים יפני לגיבוי מסמכים

כרטיס מסך מעולה איכותי ומהיר geforce 2 32mb לתצוגה גרפית עוצרת נשימה.

מסך 17" שטוח samsung 753DFX

כונן CDROM *52 של סמסונג.

כרטיס קול 128 (128 מה? אגורות? ערוצים? שקל?)

מודם מהיר 56K לאינטרנט ופקסים.

הכנה לADSL, כרטיס רשת 10/100.

רמקולים סטריאופונים 200 WATT!

ובכן, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר, קבר. תודה.

:hat:

בערוץ הקניות היית מקבל את הדבר הבא :

גבירותי ורבותי - כן, רק כאן בערוץ הקניות, בונוס מיוחד לכל הקונים ! כן ! כל מי שיתקשר בעשרים דקות הקרובות יקבל מאיתנו, שימו לב - מקלדת 106 מקשים ! כן רבותי ! רק כאן בערוץ הקניות תקבלו בונוס בשווי עשרות שקלים - מקלדת - לשליטה במחשב. ואם זה לא מספיק - אז בואו נתן לכם משהו נוסף ! בעל הבית השתגע רבותי - אנחנו בנוסף , במחיר החסר תקדים הזה, נוסיף לכם גם.... עכבר גלגלת מדהים ומשוכלל ! כן רבותי. עכבר משוכלל עם שלושה כפתורים, וגלגלת ! לא תמצאו את זה בשום מקום אחר. עכבר עם שלושה כפתורים - גלגלת, וחוט ! בונוס נוסף - משטח לעכבר !

אם זה לא מספיק לכם, אנחנו מוכנים ללכת עד הסוף. כן - אצלנו תקבלו גם חבילת משחקים מדהימים עם גרפיקה מהמתקדמות בעולם ! כן, בחבילת הדיסקטים הזו תמצאו עשרות משחקים שיגרמו לכם לרצות עוד !

;D ;D ;D

פורסם

http://visa.i-bid.co.il/pls/tender/get?iitem_id=22922

:puke:

וזה עוד הטוב, היה באותו גיליון מחשב מותג חדש של קומפאק עם מסך LCD שיש עליו רמקולים ( :puke: ) וג'יפורס 32מ"ב... וכמובן החבילה הרגילה של P4 1.6 עם 128MB SDRAM... במחיר הכולל של.. 16,400 ש"ח :bash: :bash: :bash:

פשוט קברנים. החברא קדישא לוקחים פחות כסף מהם :AR15:

עריכה - הקומפאק הזה היה על עמוד שלם.. בעעעעעעעע

דרעק של אנשים..

פורסם

תראו המחשב יריץ משחקים אבל לא משהו........

פורסם

דווקא השבוע אני הזמנתי את שלי דרך PC2GO

בבקשה...

www.wallashops.co.il

קבוצתיות מכירות פומביות עזרה שרות לקוחות ההזמנות שלי סל קניות לעמוד הבית

[תקנון האתר] מכירה פומבית

מחשבים וציוד נלווה < ראשי

מחשב +AMD XP 1700 + אנטי וירוס מתנה!

רשימת הזוכים

זמן הצעה ראשונה זמן הגשת ההצעה סטטוס סכום הצעה שם

11/04/2002 17:17:15 11/04/2002 23:44:58 זוכה 2,099 mazza_m

מעבד +AMD XP 1700

זכרון פנימי 256MB במהירות: 133MHZ

דיסק קשיח: 20GB במהירות: 5400RPM

כרטיס מסך מאיץ גרפי משולב 3D מעולה 64MB

מודם במהירות 56K לשנייה על הלוח

כרטיס קול: 128 על הלוח

CDX52

כונן דיסקטים 1.44MB

מארז מהודר ATX

כרטיס רשת 10/100 הכנה ל ADSL

מקלדת ועכבר גלגלת

רמקולים: 300 ואט.

לא כולל מסך.

לא כולל מערכת הפעלה.

מתנה לכל רוכש:

אנטי וירוס נורטון 2002 בשווי 200 ש"ח!!

ש"ח 4,700

מחיר מחירון

המכירה הסתיימה

דקות 3 -המכירה התארכה ב

'מידע על מכירה מס

1 :*כמות מוצעת פומבית :סוג מכירה

ש"ח 99

:מחיר התחלתי pc2go :שם החנות

ש"ח 50

:הצעות מחיר בכפולות מחשב +AMD XP 1700 + אנטי וירוס מתנה! :שם המוצר

4 :מס' תשלומים 1700 :הדגם

ש"ח 99

:דמי משלוח ימי עסקים 14

:זמן אספקה

23:45 11/4/2002 :זמן סיום המכירה שנה עי מעבדות pc2g0 : אחריות

.החברה רשאית להגדיל את הכמות המוצעת למכירה לפי שיקול דעתה*

ושמישהו יגיד לי אם הוא לא שווה את המחיר :-*

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים