פורסם 2004 ביולי 821 שנים אצלם באתר יש רק לינקים לחנויות אונליין שצריכות כרטיס אשראי בינ"ל, אז אם מישהו יודע איפה אפשר לקנות אותם (בלי לעשות קורס) זה יעזור לי מאוד.
פורסם 2004 ביולי 821 שנים הכוונה לספרים המתורגמים או המקוריים כי יש את המגוון (הלא רב) של המתורגמים של פוקוס
פורסם 2004 ביולי 821 שנים אחי כמעט בכול מקום .....זה באמת תלוי אם אתה רוצה מתורגם או לא אבל בעיקרון בכול חנות ספרים או מחשבים...
פורסם 2004 ביולי 821 שנים מחבר לא מתורגמים.אני נמצא ברמת הגולן, זה לא פשוט למצוא פה משהו בכלל.בחנויות מחשבים אני מבטיח לך שלא, אני לא יודע איזה חנויות מחשבים יש לכם שם אבל פה לא תמצא יותר מאיזה ספרון הדרכה לאופיס.אם מישהו רוצה לפרט יותר במדוייק (באיזור רמת הגולן או בחיפה) זה יהיה טוב.
פורסם 2004 ביולי 821 שנים מחבר אופיס דיפו - שליליסטימצקי - שלילימיתוס - שליליאמאזון מתחיל להראות כמו היעד הבא
פורסם 2004 ביולי 821 שנים דיבוקאני מתקשה להאמין שאין באופיס דיפו ובסטימצקיכבר כמה פעמים קניתי שם ספרים
פורסם 2004 ביולי 821 שנים מחבר סטימצקי בכלל הגיבו שהם לא מחזיקים ספרי מחשבים באנגלית.ואופיס דיפו אמרו שאין להם את ספרי ההכנה למבחנים.אני מחפש את MCDST Self-Paced Training Kit (Exam 70-271): Supporting Users and Troubleshooting a Microsoft Windows XP Operating System (Pro - Certification)והשני כנראה טרם הודפס (למרות שאפשר לעשות הזמנה מקדימה באמאזון)MCDST Self-Paced Training Kit (Exam 70-272): Supporting Users and Troubleshooting Desktop Applications on a Microsoft Windows XP Operating System (Pro - Certification)
פורסם 2004 ביולי 821 שנים רק מWWW.AMAZON.COM אם רוצים לקנות ספרים באנגלית רק משם זה זול זה תמיד זמין לפני חודש אבא שלי הזמין לעצמו כמה ספרים באנגלית ולא היו בעיות.
פורסם 2004 ביולי 921 שנים co.uk נוטה להיות יקר יותר בגלל המרת המטבע הכפולה (פאונדים לדולרים דולרים לשקלים)מה גם שעכשיו הפאונד מאד גבוה (8.1 שקל לפאונד)
פורסם 2004 באוגוסט 3121 שנים מחבר מזל"ט לי, היום עברתי את שני המבחנים (נסיון ראשון) 70-271 ו 70-272 עכשיו אני זכאי לתעודת MCDST שבוע שעבר עשיתי גם את המבחנים של CompTIA A+ בשביל שיהיה, לא מזיק. מסתבר שלא כזה נורא ללמוד לבד מספרים, הספרים ו 4 הבחינות עלו 2300 שקל, שזה חצי ממה שעולה קורס אחד (לא כולל הבחינה).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.