עבור לתוכן

צריך המלצות לראוטר

Featured Replies

פורסם

שלום

יש לי בבית שני מחשבים שכרגע נמצאים ברשת ומחוברים ע'יי כבל מוצלב . על אחד יש כרטיס רשת אחד והוא מריץ ווינדוס XP PRO ועל השני יש שני כרטיסי רשת והוא מריץ ווינדוס XP PRO ו FC1 ( לא יודע אם זה משנה ) .

אני מתחבר לאיטרנט בעזרת מודם Alcatel Speed Touch Home . אני רוצה לקנות ראוטר שישמש כפיירול ( אבל לא חייב ) ושישתף את האיטרנט בין שני המחשבים ( זה בעצם התפקיד של ראוטר לא ? ) עכשיו אני לא מבין בכלל בנושא הזה וכמה עולה אחד כזה לכן אני צריך המלצות שלכם על ראוטר טוב מחברה אמינה

פורסם

אם יש לך רק שני מחשבים אני לא רואה סיבה לקנות ראוטר, חבל הכסף, פשוט תשתף את האינטרנט דרך המחשב שמחובר לאינטרנט, תתקין עליו פיירוול וזהו.

פורסם

זה מה שהוא כבר עושה, אבל אולי הוא רוצה את ההגנה שראוטר מספק ואת האי תלות בין המחשבים?

ולפותח הת'רד - פחות או יותר כל ראוטר יוכל לעשות את מה שביקשת - שיתוף האינטרנט והגנת פיירוול

פורסם

Alcatel Speed Touch Home הוא ראוטר די מוצלח

תשתמש בו יחד עם האב

פורסם
  • מחבר

GrafitY - אני חושב כמוך שזה סתם ביזבוז כסף אבל אבא שלי טוען שהאיטרנט במחשב שלו ( "האורח" ) איטי ושכל הזמן יש בעיות ובגלל זה הוא רוצה לקנות ראוטר כדי שהאיטרנט יחולק בשווה . אנחנו עדיין לא קונים בטוח אבל בכל זאת אני רוצה לקבל המלצות על ראוטרים מומלצים .

Noam0101 - אני מעדיף שתתנו לי דגמים של חברות מוכרות ואמינות ושאני לא סתם יבחר דגם כלשהו .

RedOctober - ממה שאני יודע צריך לשנות דברים במודם כדי להפוך אותו לראוטר ויש סיכון בזה אני מעדיף לא לעשות את זה ( גם לא יתנו לי לנסות )

אגב מישהו פה משתמש בלינוקס כראוטר ?

פורסם

אמנם צריך לשנות הגדרות במודם בשביל להפוך אלקטל מ-Home ל-Pro ולהפעיל בו את הנתב. אבל אחוז הסיכון מאוד נמוך, בד"כ השדרוג עובר בלי בעיות.

פורסם

אתה יכול גם לשלם 130 שקל לבזק ולקבל אלקטל 510 שהוא נתב מאוד מוצלח וקל לתפעל אותו עם הדפדפן

עדיין תצטרך האב בעוד כמה שקלים

פורסם

חבל לקנות האב, ההבדל במחיר בינו לבין סוויץ זניח.

סוויץ 8 פורטים יעלה לך 150-200 שקל

ראוטר עם 4 פורטים יעלה לך 250-300 שקל

את האלקטל 510 כבר לא קל להוציא מבזק, מניסיונות שלי הוא כרגע למכירה בלבד (ב-470 שקל) והם לתת לי אותו בהשאלה/החלפה/חכירה. בכל מקרה החלפת מודם תעלה לך 130, יותר מההבדל בין סוויץ לראוטר (כל עוד אתה צריך רק 4 מחשבים)

פורסם

אני החלפתי לפני חודש בסניף אבן גבירול את האלקטל הישן שלי באלקטל 510. מחיר ההחלפה 130 שקל

שניהם עובדים מצויין אבל ל 510 יש הרבה יותר אופציות וגם יותר נוח לתפעול

פורסם
  • מחבר

אני בסוף לא קונה הסברתי לאבא שלי שאנחנו לא צריכים ראוטר עכשיו

אבל תודה רבה לכולם על העזרה ! :-*

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים