פורסם 2002 באפריל 1623 שנים אני לא יודע אם זה רק אני..אבל אני עברתי עכשיו למחשב החדש , פנטיום 4 , 256 רדירם , לוח d850mv של אינטל. בכל מקרה...יש לי צורב פלקסטור x16 IDE עם ברנפרוף כמו שכולכם יודעים.. עכשיו , כשאני צורב , הבאפר נשאר אל 90-100% אבל המחשב איטי בצורה מחרידה...במחשב הקודם היה לי לוח של אסוס שעובד על VIA אז הורדתי את כל התיקונים המופלצים מהתחת שלהם שיוצאים כל יום (4in1 , ide fixes..) והבעייה תוקנה..המחשב עבד , הבאפר היה גבוה , והמחשב היה מהיר.. (זה היה פנטיום 3 800 , 256 סדיראמ , ואקס פי פרו..).. השאלה אם יש אותם תיקוני IDE לאינטל? כי נכון לעכשיו הורדתי בערך את כל התיקונים שלהם..והבעייה עדיין צצה...אולי זה חיבור פיזי לא נכון , אבל לא נראה לי , כי עד היום את כל המחשבים שלי אני הרכבתי ואני יודע לאיפה כל דבר הולך.. קיצר..אם יש הצעות אז תעזרו בבקשה =)..
פורסם 2002 באפריל 1623 שנים תוריד את intel application accelerator 2.1 זה אמור להאיץ את ביצועי התקני ה-ide .אני מקווה שלא חיברת את הצורב לדיסק הקשיח במידה וכן זה מסביר את האיטיות של המחשב.
פורסם 2002 באפריל 1723 שנים מחבר הורדתי...ואני אבדוק...אם זה מחובר להרדיסק אני אחבר אותו לזה של הדיוידי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.