פורסם 2004 ביולי 821 שנים במקום להספים ת'מקום ולריב כל היום, קחו תצחקו, והעיקר תשתקו ! אלוהים נתן לאדם וחווה עלה לכסות את הבושה שלהם לגולני הוא נתן עץ שלם. ************************************************** חרא יוצא פעם ביומיים, אני יוצא פעם בשבועיים עדיף להיות חרא ************************************************** איך אומרים קצין במרוקאית... נגד בכיר ************************************************** הנדסה קרבית - אתגר!!! לצאת שלם... ************************************************** כולם סיפרו לנו שבטירונות יהיה בית זונות... אבל למה לא אמרו לנו שאנחנו הזונות ???!!! ************************************************** הנדסה קרבית - לב זהב, כומתה מכסף, רגליים פלטינה ************************************************** עוד לא נולד המאנייק שיעצור את הזמן אבל נולדו הרבה מאנייקים שיאריכו אותו ************************************************** טריליון זבובים לא טועים מטבח שיבטה אוכל מדהים ************************************************** כל הזין בנ"מ, אבל בוולקן הוא גם מסתובב... ************************************************** אני יושב פה וחושב על מי את יושבת כשאת חושבת עלי ************************************************** כשהייתי קטן ישנתי, כי ידעתי שהצבא שומר עלי כשהגעתי לצבא לא ישנתי, כי אני שמרתי כשהשתחררתי לא הצלחתי לישון, כי ידעתי מי שומר עלי ************************************************** מקווה שנהנתם עריכה - אם יש לכם עוד, אשמח לשמוע, השטויות האלה תמיד הורגות אותי מצחוק...
פורסם 2004 ביולי 821 שנים **************************************************כל הזין בנ"מ, אבל בוולקן הוא גם מסתובב...**************************************************הכרתי את הכל חוץ מזה וזה הרג אותי...תכנס ל www.miluimnik.co.il אתה תאהב אותם
פורסם 2004 ביולי 821 שנים כשהייתי קטן, אמא אמרה לי:"אם לא תאכל, לא תהיה חייל"סססס'אמק, למה אכלתי...**לא רואה את אמא.לא רואה את אבא.הסמל נראה כמו קוף...מה אני מרקו?**כל יום השמש זורחתולי פותחים פה את התחתיום יבוא והשמש תיזרחואני אשוב להיות אזרח**דרעי גנב וקיבל שנתייםאני לא עשיתי כלוםונכנסתי לשלוש**עדיף חמור בטבע מנגד בקבע!**אם זה בית זונות אז תביאו זונות!אם זה צבא אז תביאו מפקדים!אבל למה להביא מפקדים זונות???**למה להסתכל על בדיחות על הקירכשהבדיחה הכי גדולה נמצאת אצלך ביד?**חופש זה דבר שאי אפשר לתאר במיליםלכן אף אחד לא יודע מה זה עד שהואמתגייס לקרבי.**צעד קטן לקב"ן - צעד גדול לאנושות**אם ראית צלף - אז אל תרוץכי תמות עייף**מתי כולם יבינו שצדק הוא רק כוכב**עוד לא שתלו את השתיל של העץ שכשיגדל יעשו מממנו את הנייר לתעודתהשחרור שלך**קשה יש רק בלחם**נוח יש רק בתיבה**כשנולדתי בכיתי שהתגייסתי לקרבי הבנתי למה**חייל יקר חייל חביבחרבן בחור ולא סביבחרבן מהר פן תאחרפנה מקום גם לאחר
פורסם 2004 ביולי 821 שנים כל היום השמש זורחת ולי פותחים כל יום את התחת יום אחד השמש תזרח וגם אני אשוב להיות אזרח ********************* מתחת לעץ של גולני על הגבעה של גבעתי שוכב לו דבורן מזיין חברה של צנחן ********************* זה מה שהיה תלוי לנו בשירותים במגורי הבנות עד לפני לא מזמן: עוד משהו נחמד: זאת נקראת שמירה/פטרול ממוצעים בבה"ד חה"י: הומור של צוללנים: וזה מה שנקרא אצלם טקס סיום קורס: מחזור ס"ט ב"ספציפי"
פורסם 2004 ביולי 821 שנים Merrymoon , הנה הגרסה המהודרת והצבעונית אם אתם רוצים עוד שטויות כאלה לב דווקא דברים שקשורים לצבא אז תגידו יש לי מלא כאלה ... היה לי אתר פעם מפוצץ בשטויות כאלה ויש לי כמה דברים ששרדו ממנו :-\
פורסם 2004 ביולי 821 שנים אלוהים נתן לאדם וחווה עלה לכסות את הבושה שלהםלגולני הוא נתן עץ שלם.יש לזה המשך..."אבל לא בגלל הבושה - בגלל הגודל"
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.