פורסם 2004 ביולי 821 שנים האם קיים איזשהו מוד אשר מאפשר שמיעת רדיו דרך המחשב?אם לא קיים- האם אפשרי בכלל הדבר?כלומר באמצעות אנטנה (אם יש צורך...) והכל... לא דרך אתרי אינטרנט מסויימים שמפעילים רדיו.תודה מראש.
פורסם 2004 ביולי 821 שנים יש כרטיסי טלויזיה עם חיבור לאנטנת רדיואם אפשר לעשות את זה בלי כרטיס מסויים סתם לחיבור פיררלי? לא חושב.. אבל תמיד יש הפתעות בנושאים האלה (:חיפוש בגוגל אני מאמין שיכול להבהיר לך קצת את כל העניין..
פורסם 2004 ביולי 821 שנים רוצה שאני יבנה ויעשה לך מדריך כי זה פשוט מאוד קל לבנות משהו שמתחבר לכניסה של המיקרופון ופשוט תשאל מישהו עם ידע בינוני בvb שיעשה לך תוכנה להחלפת תחנות דרך פורט בסריאל ואז יש סיכוי שאני יבנה מדריך לזה
פורסם 2004 ביולי 821 שנים מחבר קודם כל חשוב לי לציין שהייתה כאן אי הבנה.אני ממש לא מחפש לקנות חומרה מתאימה. רק לבנות בעצמי... אחרת מה זה שווה???בקיצור זה כן קשור למודינג ובגלל זה בחרתי לשים את זה דווקא בפורום אלקטרוניקה ומודינג!טעות שלי- מצטער. רוצה שאני יבנה ויעשה לך מדריך כי זה פשוט מאוד קל לבנות משהו שמתחבר לכניסה של המיקרופון ופשוט תשאל מישהו עם ידע בינוני בvb שיעשה לך תוכנה להחלפת תחנות דרך פורט בסריאל ואז יש סיכוי שאני יבנה מדריך לזהמאוד רוצה!!! זה היה הרעיון הכללי!
פורסם 2004 ביולי 921 שנים אני ליפעמים עושה את זה שאני מקליט תוכניותיש לי חוט עם בננה בכל צד זה עולה בערך 15 שקל(אני החנתי לבד)המחשב מחובר אצלי למערכת סטריו שלי ואז אני פשוט מפעיל רדיו ואז החוט אני מכניס ליציא של האוזניות במערכתואז הצד השני אני מכניס ל line inוזהו
פורסם 2004 ביולי 921 שנים ן אדם מה קורה לך בשביל מה כל הסיבוכים כנס למדיה פלייר לרדיו טונר תרשום ישראל באנגלית ויש לך את כל ערוצי הרדיו של ישראל למה כל הכבלים והעניינים .
פורסם 2004 ביולי 921 שנים על מה לעזאזל אתם מדברים?? אפשר לשמוע רדיו בwindows media player (כן כן גם רדיו ישראלי.)תריץ חיפוש על איזו תחנה אתה רוצה לפי מספר שזה ימצא לך את התחנה ותוכל לשמוע. אני מצאתי את 91.8 ו100 ו102 ו88 וכל מני תחנות.לא צריך לבנות כלום. רק לפתוח media player**עריכה** אופס מתי שאני רשמתי את ההודעה אתה כבר שלחת אותה.. אבל הבנת את הרעיון
פורסם 2004 ביולי 921 שנים מחבר תודה, מצאתי תתחנה שחיפשתי (גלגלגלגלגלגלגלZ)כנראה שבאמת אין טעם בכל החוטים והבלאגנים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.