עבור לתוכן

קטליסט 4.7 יצאו!!

Featured Replies

פורסם

תודה על שליחת המייל, התרד הזה יביא בסוף הרבה תועלת אני רואה.

• תגובות 127
  • צפיות 6.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

סתם שאלה .. אם יש לי R9100 .. הדריברים יעזורו במשהו ?

פורסם

אני חושב שהדבר החדש הזה לא תומך בכטיס שלך בכול מקרה זה 9100 תפעיל פילטרים אפילו ברמה הכי נמוכה והפרם שלך ירד ל10 ככה שזה לא משנה בכול מקרה הדריוורים זהים לקודמים חוץ מהקטע החדש עם הפילטרים שגם לא עובד.

פורסם

חברה, אולי לא עשיתם ריסטרט? (סתם מחשבה שחלפה בראשי...)

כי לי פשוט אין כוח לרסטרט פה את העסק עכשיו

פורסם

מה נראה לך שלא עשינו מדובר בדרייורים אין ריסטרט כול המחשב עובד כמו קקה.

פורסם

קצת על TAA:

Temporal AA neither helps or harms performance. When you're fps are high enough, it will appear like you have higher AA (which it is higher AA as long as the fps stay in the highs) and when your fps drop to lows, it looks like there is major flickering going on which is a negative for image quality.

So if your machine is very fast and always gives you high fps, then temporal AA should improve your image quality, whereas if your system is slow and choppy then temporal AA will simply make your poor performing system even less enjoyable.

Does V-Sync give a huge hit in fps (does vsync harm performance)? Sadly in many cases, yes Vsync is required to be on in order for temporal AA to work, and unless your fps are at or higher then your monitor's hz level, you will get horrible fps hits that are fractions of your fps (such as 33% drop in fps, or 50% drop in fps, etc). I emplore you to search futuremark and google to learn what vsync is and how it works, as too many people have opinions (and sadly many review sites) that give wrong data that is based on flawed setups.

Temporal AA will never lower your fps, but it could make your image quality worse if your fps are low, likewise Vsync can harm fps in certain circumstances but after you've grabbed your coffee and allocated 15 minutes into learning how it all works, you can setup a triple buffering vsync enabled gaming experience with conditional temporalAA (which turns itself off once ur fps drop to a certain number) so that you'll always get the highest fps possible with no image tearing with the highest quality possible (why the hell didnt microsoft/nivida/ati make all this stuff default

פורסם

האם יכול להיות שמצאתי גם באג בדרייבר וגם פתרתי את הבעיה במכה אחת?

התקנתי לתומי את ה4.7 (אחרי שהיה לי אומגה מבוסס 4.6)

קראתי את הת'ראד הזה וראיתי את הפיצ'ר שכולם חיפשו

חיפשתי גם אני בלי לקוות ליותר מדי (9600P של CLUB-3D)

באותו זמן גם רציתי להתפטר מהעברית של הדרייברים (מאוד מציק!)

בחיפוש של הTAA לא צלח כול כך (בזמן שהיה לי תפריטים בעברית) ובתפריט המדובר לא היה שום אופציה של TAA כול שהיא

עזבתי את זה

הורדתי את העברית של הATI:

מהספרייה שהוא מתקין בC (C:\Program Files\ATI Technologies\ATI Control Panel) העבריתי את הקבצים הבאים למקום שהוא לא יודע עליו כלום

atfhebxx.hlx

atrpuixx.heb

atmhebxx.cnt

atmhebxx.hlx

atthebxx.hlx

ואז סתם שוטטתי בתפריטים כדי לראות שהכול מתפקד ללא בעיות ופתאום אני רואה מולי את הTAA!

מממ מאוד מעניין

אין לי מושג מה הבעיה, ואם יש בעיה בכלל

האם זה באג של ATI או שלאנשים מישראל מסוכן להפעיל את הTAA

קצת תמונות לפני ואחרי:

תפריט בעברית, ללא שום אזכור לTAA (נראה כאילו יש משהו ש"מסתיר" אותו....) -

hebati.JPG

אותו התפריט אבל באנגלית (הופ, TAA מופיע כאילו כלום) -

engati.JPG

הגירסה 4.7 של הדרייבר להוכחה אם מישהו טוען משהו שטותי -

47ati.JPG

אני חייב לציין שלא בדקתי את הדבר חוץ מעבודה שוטפת ופשוטה (לא הרציתי עוד משחק בכלל מאז שהתקנתי 4.7)

פורסם

או שהם לא מצאו תירגום חחח אז הם הורידו את זה חחח  ;D

דרך אגב תודה רבה זה בטוח יפתור את הבעיה של רוקו  :)

כרגע יש לי מעבד 1800+ והציון שאני מקבל שהכל אל דיפולט הוא 11144 נקודות... ב-2001SE

לא רע נכון?

נראה כמה אני יקבל אם 2600+ שיעבור אוברקלוק ל-2500מה"צ מה אחוז :)

הטימינג של הזיכרון שלי כרגע הוא 2.2.2.5 אם מתח 2.6

פורסם

dmanbuhnik

כול הכבוד פתרת את הבעיה

יאללה אני חוזר לישון.

פורסם

אוקיי , מעניין , רק לי ולטומי האופציה פועלת(כן מכאן הבנתם שאצלי זה פועל) , אבל אני לא רואה שום שיפור בביצועים , יש באגים , האומגה 4.3 שהיה לי היה הרבה יותר טוב... , נראה לי אני יחזור לאומגה... , סתם דוגמא לבאג , שאני יוצא ממשחקים , רמת הבהירות חוזרת לנורמה וזה מעצבן לאאלה כי כל פעם שיוצאים ממשחק צריך להיכנס לדרייבר ולשנות את זה בחזרה... , טוב מילא , אבל גם אין שיפור בביצועים... , אז למה להתקין את זה?

תמונה להמחשה :

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

הדבר הזה מופיע שהדרייבר כולו באנגלית ולא בעיברית!!

:)

פורסם

יש איזה דרך להוריד את הסט דרייוורים שיהיו אנגלית בלבד ?

אמנם מחקתי את כל הקבצים שקשורים לעברית ועכשיו יש לי את האופצייה אבל אני מעדיף להתקין את הסט

ללא העברית אם יש..

פורסם

יואו אתה מלךךךךךךךךך !!! :-*

עכשיו לשאלה המרכזית:

האם כדאי להפעיל את האופציה הזאת עם כ.מסך רדאון 9600 לא פרו ?

או שזה כרטיס חלש מידי שהאופציה הזאת בכלל לא תעזור ?

תודה.

פורסם

א. תמיד כדי לנסות, סה'כ זה לא נשמע משהו שיכול להזיק, אני מאמין שהחבר'ה בATI חישבו להם בצורה הטובה ביותר מה יתן איכות תמונה מקסימלית במחיר מינמלי של איבוד ביצועים

ב.תנסה, לא טוב לך תחזיר לסטינגס הקודם...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים