עבור לתוכן

החליף 9600XT על MSI5900VIVO שווה לי לעשות זאת עם מפרט כמו שלי כנסו...לייעץ תודה

Featured Replies

פורסם

חברה קיצר יש בנאדם שהציע לי עיסקת טרידאין כזאת לי יש 9600אקסטי 256 מגה של גייקיוב קניתי אותו לפני 7 חודש ב1120 שח..קיצר הבנאדם הציע לי שאני יקח 5900MSI VIVO לא מוחלש [אקסטי] ובעל VIVO ואחריות לעוד 8 חודש בזיגזג עולה 1650 [כרטיס בין חודשיים] ושאני יוסיף לבחור עוד כ 300 שח עכשיו אני חשבתי יותר בכיוון של עם כבר אז להוסיף רק 200 וכמו כן מה שרציתי לשאול:

* מה דעתכם כללי על העיסקה הזאת שווה לי נישמע טוב למי יש תכרטיס הזה שהוא הציע לי פה ויכול להעיד עליו משהו..וכמו כן יודע מהירויות שעון שלו או בעיות מיוחדות שאני צריך לדעת...?

*ודבר שני שחשבתי עליו זה שהמפרט והספק שלי חלשים בכדי להפיק משהו מהכרטיס שכן גם ה9600אקסטי לא מנוצל ברובו על המפרט שלי זה בדוק [אני במארק 01 עם המפרט שלי והכרטיס שלי מקבל 10250 ועם מפרט מבוסס AMD2500 512DDR3200 AGP8 עם ה9600שלי קיבלתי 13000 אז מה יהיה עם ה5900 שדורש מעבד חזק וכמו כן זיכרונות בנפח גדול יותר ...שווה לי כל העסק הזה?

***אשמח לקבל תגובות [על תהיו עצלנים !!!]***

כמו כן זה המפרט שלי

intel P4 1400@1560 gigabyte ga-8tx

128*2 DUAL RDRAM

GEXCUBE R9600/XT REV 1.3[RV360] D3 256 MB DDR

[cor:500@550\mem:600@689]

creative Audigy 5.1

W.D 40GB 8BUFFER

LG 52*32*52

למפרט כמו שלי [בחתימה כמו כן הרדתי אוברקלוק כרגע ל 1560 ביגלל אי יציבות ביגלל החום..אז בכלל המצב לא משהו..יצא מצב של 'צוואר בקבוק' מבינים ובכמה ה9800 פרו יותר טוב מהכרטיס הזה? והבעיה שאני מפחד שהספק שלי סאנשיין קומה 480 וואט גנרי לא יחזיק תכרטיס מה אתם אומרים ומה המהירוית שעון משהו יכול לתת לי מפרט של הכרטיס??

אם למישהו יש תכרטיס הזה את שיכנס לאברסט תחת הכותרת גי פי יו ויביא לי פפיינטסקרין לפה כדי שאוכל לראות את נתוני הכרטיס מבחינה טכנית..אני נורא אשמח..

ושוב תודה לכל המייעצים החרוצים .... 8)

פורסם

אם אתה צריך VIVO, אולי שווה לך להחליף,

אבל מבחינת ביצועים זה לא הבדל כזה גדול..(בעיקר בגלל שאר המערכת), ומבחינת מחיר זה די יקר.

פורסם
  • מחבר

אוקי אחי תודה על התגובה שלך אכן עזרה לי קצת לחשוב יש משהו בדבריך..והוא רוצה בסוף עוד 200 שח וכמו כן אשמח לשמוע עוד תגובות והצעות.

תודה ::)

פורסם

יש הבדל בין שני הכרטיסים והגיפורס ללא ספק יותר חזק!! בחלק מהמקרים אף יותר חזק מהרדאון שלי!!

ואם אתה צריך VIVO וכרטיס יותר חזק אני לא רואה שום סיבה לא להחליף! :)

פורסם

כמו שאמרתי, חוץ מהVIVO ההבדל הוא קטן, בגלל המערכת הישנה.

ספק אם הוא ירגיש בכלל בהבדל בין הכרטיסים (עם המחשב שלו).

פורסם

עם פילטרים נראה לי ש9600XT לוקח אותו כי כרטיסי ניבידיה לא טובים כשזה מגיע לפילטרים ואגב, טומי הכרטיס שלך עם פילטרים לא רואה בכלל את ה5900XT!

פורסם

אם פילטרים או בלי ה5900 יקח מכיוון שיש לו רוחב פס של 256BIT שנותן לו יתרון גדול על הרדאון.

פותח התרד תחליף ותחליף מהר עיסקה כזאת לא מוצאים כול יום אם לא תחליף תיצא פרייר אם תחליף זה שהחלפת איתו יצא פרייר זה הכול.

פורסם

אוקיי צודק שכחתי..

אבל אם אתה משווה אותו ל9700פרו ה9700פרו לא רואה אותו כשזה מגיע לפילטרים.

פורסם
  • מחבר

אם פילטרים או בלי ה5900 יקח מכיוון שיש לו רוחב פס של 256BIT שנותן לו יתרון גדול על הרדאון.

פותח התרד תחליף ותחליף מהר עיסקה כזאת לא מוצאים כול יום אם לא תחליף תיצא פרייר אם תחליף זה שהחלפת איתו יצא פרייר זה הכול.

כן אבל שוב סתכל על המפרט שלי מבין זה הדילמה שלי כרגע שביחס למפרט הזה הכרטיס הזה יהיה מאוד כבד ולא ינוצל כימעט וזה לא יתן לי כלום כמו כן יש לי ספק סאנשיין קומה שהוא גנרי 480 וואט אבל לא ניראה לי שיחזיק ת5900 מהיציאה של המולקס כי הספק הזה כבר הניסיון לא החזיק 800פרו מבין ואם ככה אני יודע שבכל מקרה זה כרטיס יותר טוב משלי אבל עם אני יודע שאני יוסיף ת200 שקל האילו ויהיה לי כרטיס יותר טוב אבל אני לא ירגיש זאת על המפרט החלש שלי אפילו ה200 שקל האילו לא יהיו שוים את זה מבין..אגב אני שוקל להגיד לבחור שאני יסכים בתנאי שאני יוסיף רק 150 מה אתם אומרים ועוד שאלה מישהוא מכיר כבר מניסיון או שמועות את ה5900 של החברה MSI יש איתו בעיות מיוחדות ???

אשמח עם תענו לי על שאלותי הספציפיות ובכך תעזרו לי נורא בכל אופן המשך יום טוב ותודה שוב מראש לכל המגיבים 8)

פורסם

בוא נגיד ככה :

1. פחות טוב הוא לא יהיה הוא יחזיק יותר זמן ושתשדרג את המערכת תראה את ההבדל בביצועים.

2. אתה מקבל גם VIVO שזה פיצ'ר שיכול להיות חשוב אולי לא עכשיו אבל לך תידע אולי בעתיד תיתעסק עם וידיאו ושטויות וזה שווה את ה200 שקל לפחות לדעתי.

3. הספק- לי יש ספק ג'נרי של 480W גם שעלה לי איזה 130 שקל והוא מחזיק 9800 פרו בלי בעיות (וגם שתי HDD ושתי כוננים אופטיים) אז תחשב את הספק כהוצאה אפשרית אם לא יחזיק תחליף אותו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים