עבור לתוכן

Audigy 2 Vs. Audiotrak Maya

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

עוד לא הגיע אני מניח שייקח עוד זמן, אבל בכל אופן תודה רבה.

אם יש למישהו מה להוסיף אני אשמח לשמוע... תודה. ;)

• תגובות 55
  • צפיות 5.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

תגידו כמה באמת גרוטאה הרבולושיון והמאיה במשחקים? כאילו אם זה 3-2 פריימים אז ממש לא משנה לי אבל אם אניי מאבד 10 פריים אז זה מתחיל להיות משמעותי כי זה לא שיש לי איזה X800XT... אז איך המאיה במשחקים בסטריאו?

פורסם
  • מחבר

הריבו ראיתי בביקורת הוא מאבד יותר מ10 פריימים, והוא ממש מהווה נפילה במשחקים, אני חושב שגם במאיה המצב זהה, הם פשוט גרועים למשחקים.

פורסם

זה בדיוק המצב, לכן אני רואה לנכון להתפשר בכל מקרה וללכת על האודיג'י, שע"פי הביקורות נופל מהמאיה/רבולושן אבל ממש לא בהרבה.

פורסם

רגע.. אתם מדברים על ביצועים בסראוונד?

אם אני ישחק בסטריאו את כל המשחקים זה עדיין ישפיע לי על הביצועים בצורה רצינית? כי נראה לי סראוונד זה מה שלוקח את כל הכח עיבוד נכון?

פורסם

מדברים על ביצועי המשחקים בשעה שנעשה שימוש ב DirectSound, EAX x.x, Sensaura וכו'...

לא חובה סראונד, מספיקה הדמיית סראונד בשני ערוצים + אפקטים של EAX בשביל שה FPS יצנחו פלאים.

פורסם

רגע... אז אם אני ישחק את כל המשחקים בסטריאו אז לא ממש משנה אם איזה כרטיס אני ישחק?

כאילו גם מאיה וגם רבולושיון וגם הaudigy בסטריאו יתנו לי בערך את אותם ביצועים במשחקים?

פורסם
  • מחבר

אני לא ממש בטוח כמה מאבד בריבו אבל אני בטוח שהוא מאבד די הרבה, וגם לו וגם למאיה יש שימוש גדול מאוד במעבד, הנה משהו כדי להמחיש את הנפילה שלהם במשחקים:

http://www.guru3d.com/article/sound/120/6/

תמשיכו לדףדף תראו עד כמה הקראייטיב משאיר להם אבק בסראונד ונצילות מעבד.

אגב, יש שם מקרים שהמאיה מאבד 16 פריימים! זה ה-מ-ו-ן!

פורסם

עד כמה שידוע לי, לא כל משחק עושה שימוש ב Miles Emulated 2D, שלדעתי גורע בצורה הכי מינימלית מביצועי המשחק, כאשר נעשה שימוש בכרטיס קול חלש. אני לא חושב שזה חכם להתפשר על פגיעה בביצועים אם משחקי מחשב באמת חשובים לך.

מה שגם ביטול האצת השמע החומרתית תגרור לקירטועים במשחקים שונים, ל Delay מסויים בסאונד ולכל מיני תופעות הנגררות מביטול ההאצה מסוג זה.

פורסם

רגע... אז אם אני ישחק את כל המשחקים בסטריאו אז לא ממש משנה אם איזה כרטיס אני ישחק?

כאילו גם מאיה וגם רבולושיון וגם הaudigy בסטריאו יתנו לי בערך את אותם ביצועים במשחקים?

יתנו לך את אותם ביצועים בדיוק. הבעיה עם הריבו היא שאין לו יכולת עיבוד חומרה ולכן הוא מפיל הכל על המעבד בדיוק כמו הכרטיסי און-בורד למינהיים. כמו שכבר ציינתי, מנסיון הוא אפילו יותר גרוע בקטע מכרטיסי און-בורד רגילים. ישלי ti4200 וxp2200 והוא מכסח במשחקים איזה 10%-20% מהפריימים.

מצד שני, הקריאטיב לא מתקרב אליו(לפי דעתי) ביכולת הפקת סטריאו, גם בצליל הנעים של הכרטיס וגם בביצועים.

פורסם

עד כמה שידוע לי, לא כל משחק עושה שימוש ב Miles Emulated 2D, שלדעתי גורע בצורה הכי מינימלית מביצועי המשחק, כאשר נעשה שימוש בכרטיס קול חלש. אני לא חושב שזה חכם להתפשר על פגיעה בביצועים אם משחקי מחשב באמת חשובים לך.

מה שגם ביטול האצת השמע החומרתית תגרור לקירטועים במשחקים שונים, ל Delay מסויים בסאונד ולכל מיני תופעות הנגררות מביטול ההאצה מסוג זה.

בדיוק ההפך ;) ביטל האצת סאונד יכול לפתור במיקרים רבים בעיות של קירטועים וdelay בסאונד, כמובן שאז לא ישמעו חצי מהאפקטים והסאונד יאבד חלק גדול מערכו.

פורסם
  • מחבר

אני מצטער שאני שואל את השאלה כבר כמה פעמים , אבל באמת ההבדל באיכות הוא ממש ממש גדול?!

שווה את איבוד הביצועים במשחקים?

פורסם

ושוב פעם אני יענה לך באותה תשובה 8) הכל תלוי בציוד שיש לך. ברמקולים טובים תשמע את ההבדל ביתר בירור. ברמקולים פחות טובים יכול להצר מצב שבכלל לא תשמע את ההבדל.

פורסם
  • מחבר

בATP3 אני ישמע הבדל? (באינספייר של קראייטיב אני לא חושב שבכלל משהו ישנה...)

תודה..  :)

פורסם

בין הכרטיס הנוכחי לאחד מהכרטיסים שאתה עתיד לרכוש, בהחלט! בין המיה-ריבו-אודיג'י, סביר להניח שלא ואם כן הוא יהיה מינורי וזניח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים