עבור לתוכן

ניתן למצוא כבר ספקים מהדור הבא בארץ?

Featured Replies

פורסם

אני מתכוון לספקים עם חיבור מתח ללוח אם עם 24 פינים במקום 20 וחיבורי מולקס של 6 פינים במקום של 4.

תודה

פורסם

יש לי עכשיו אחד כזה פה.. OCZ 420W.. קיבלתי מרוזטק לצלם כמה תמונות. יש לו גם מתאם מ-24 ל-20 פינים לכל מי שצריך אותו למחשב כיום.

זה מה קוראים אותו BTX נכון?

(אגב הודעה 5000 שלי בפורום, joy) ;D

פורסם
  • מחבר

Sweet ;D

צלם צלם אני רוצה לראות.

ראיתי אצל טום אם אני לא טועה ששמו חיבור של 20 פינים על אחד של 24 בכיף, למרות שהיה כתוב שהם ווידאו את זה קודם או משהו, לא התעמקתי.

הנה בדקתי בעצם זה היה באנאנד-טק, הנה:

http://images.anandtech.com/reviews/chipsets/intel/socket775/24to20.jpg

http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=2088&p=6

הוא גם עם חיבורים של 6 פינים נכון?

פורסם

החיבור השני הוא 8 פינים, ואם אני לא טועה קוראים לו EPS-12V

פורסם
  • מחבר

מוזר, זה תמונה של ה6800 שמצאתי אצל טום וכתוב שם שזה גם כן חיבור שאמור להופיע עכשיו בספקים החדשים, בכל מקרה הם מצאו ספק כזה Antec True Power 550W.

OCZ רק לא מזמן התחילו לייצר ספקים לא? זה בטח אחד הדגמים הראשונים?

פורסם

איפה התמונה?

וכן OCZ רק עכשיו נכנסו לשוק בסהרה, בתקווה לכבוש את ארה"ב עד כמה שהבנתי.. שוק שנשלט לגמרי ע"י Enermax ו-Antec.

יש להם כמה פיטצ'רים ייחודיים שלא רואים בכל ספק וסה"כ נראה כאילו זהו מוצר איכותי ביותר.

פורסם

bah אי אפשר לקשר לתמונות אצל טום.. תן את העמוד של הכתבה.

בקשר לכתיבת ביקורת על הספק - אין לי כלים לבדוק אותו, ואפשר להגיד שהוא גם דיי נועד לאוברקלוקרים (עם יכולת לשנות את ה-3.3, 5, 12) דבר שאני גם לא מתכוון להתעסק איתו.

אז כנראה רק סקירה קצרה עם תמונות.

פורסם

על הספק של OCZ הייתה חדשה וגם היה נדמה לי שראיתי ביקורת וידאו עליו אבל אני לא מוצא עכשיו....

adapter.jpg

פורסם

יופי שהיתה עליו חדשה, אבל זה אחד שכבר נמצא בארץ, זה יותר מרגש.. ;)

וכן החיבור עליו הוא 8 פינים, ונכנסים אליו 12 חוטים.

עד כמה שידוע לי זה חיבור EPS12V שנועד לשרתים עם שני מעבדים (כמו שיש בשרת שלנו).

אז אין לו את החיבור 6 פינים שאתה מדבר עליו.

לא נראה לי שזה חיבור סטנדרטי, אלא משהו שהם יצרו כדי שהכרטיס לא יתחבר לשני מולקסים (כמו שניתן לראות יש מתאם של שני מולקים לחיבור 6 פינים הזה).

פורסם
  • מחבר

בהחלט מרגש מאוד.. ::)

אולי התכוונת שזה 6 פינים בשביל שכן יתחברו אליו שניים של 4, יכול להיות שהוא צריך שניים אז עשו אחד של שש עם מפצל לשניים של ארבע.

פורסם

החיבור של ה 6 פינים הוא לכ.מסך, החיבור עם ה 8 הוא ללוח אם (EPS12V וכנראה שגם ב BTX יאמצו את זה).

פורסם
  • מחבר

החיבור של ה 6 פינים הוא לכ.מסך, החיבור עם ה 8 הוא ללוח אם (EPS12V וכנראה שגם ב BTX יאמצו את זה).

אבל הוא אמר שאין חיבור 6 פינים בספק של OCZ..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים