פורסם 2004 ביולי 721 שנים זרקו ניחוש מה היתה העוצמה שלה? נראה כמה אנחנו מדוייקים. אני אומר בסביבות ה2-3 בסולם ריכטר.בדיוק דיברתי אם חבר שלי שגר 4 קילומטר ממני. זה מוזר שמתי שאצלי הפסיק כבר אז אצלו רק התחיל. זרקתי לו הודעה במסנג'ר "רעידת אדמה!!"הוא כזה ??? ואז זה הגיע עליו.
פורסם 2004 ביולי 721 שנים כל דגמי במכוניות שלי נפלו, ולדגם של הפורשה נישברה השמשה, ולדגפ של הקדילק יצא הגג (עכשיו הוא קבריולט!)
פורסם 2004 ביולי 721 שנים אני מהמר שמקור הרעידת אדמה באה מהים התיכון, ולא מהשבר הסורי.לפי Ynet הרעידה הייתה בעוצמה של 5 בסולם ריכטר.
פורסם 2004 ביולי 721 שנים זה מדהים באיזה מהירות נפתחו שני הת'רדים... O_oבכל מקרה, שניהם אוחדו לאחד.חחחחח כן.. גם בהרצליה זה הורגש אני כזה יושב על הכסא רואה טלויזיה פתאום הוא זז הייתי בטוח זה החתול התחלתי להסתכל ואז הוא לא שם ואני כזהownzzz earthquakeP=
פורסם 2004 ביולי 721 שנים חחח גם אני באתי לפתוח ת'רד על זה ... אני יושב לי בכיסא שלי עם הרגליים על השולחן ומרעיד לי את הרגליים... פתאום אני שם לב שהמארז שלי זז יותר מדי חזק אז הפסקתי להוזיז את הרגליים, אבל המארז המשיך לרעוד!!! חחחח איך התלהבתי מזה... הרגשה פשוט מגניבה! פעם ראשונה בחיים שלי שאני מרגיש את זה סופסוף ואני גר בקומה הראשונה! היתי מת להיות בזמן הזה בקומה האחרונה ;] . בוואלה אומרים שזה היה בחוזק של 5 בסולם.
פורסם 2004 ביולי 721 שנים מחבר http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2943789,00.htmlזה היה ב 17:46בדיוק!לא ב 17:50לימרס ;D*אמא שלי גם עדין צועקתזה מה יש :-\
פורסם 2004 ביולי 721 שנים כל דגמי במכוניות שלי נפלו, ולדגם של הפורשה נישברה השמשה, ולדגפ של הקדילק יצא הגג (עכשיו הוא קבריולט!)חחחח יש לי גם 6 כאלה + אופנוע ואף אחד לא נפל , בפעם הבאה תרים אמ-ברקסנ.ב פה ברחובות הרגשתי את הרעידת אדמה משהו כמו 10 שניות ! ד"א הרעידה היתה 5 בסולם ריכטר לפי ynet
פורסם 2004 ביולי 721 שנים מה???? איפה זה היה??לא הרגשתי כלום.....בצפון ת"א אף אחד לא הרגיש כלום וגם דיברתי עם חבר בדרום ת"א שאומר שהוא גם לא הרגיש
פורסם 2004 ביולי 721 שנים תוך חצי שנה 3 רעידות.זה מתחיל להיות רציניאפשר לראות את זה כרעידות מקדימות לרעידת אדמה גדולהלמה חצי שנה זה כלום זמן
פורסם 2004 ביולי 721 שנים חחחח יש לי גם 6 כאלה + אופנוע ואף אחד לא נפל , בפעם הבאה תרים אמ-ברקסנ.ב פה ברחובות הרגשתי את הרעידת אדמה משהו כמו 10 שניות ! ד"א הרעידה היתה 5 בסולם ריכטר לפי ynetחחחח...... באמת שחכתי.....ואני הייתי בקומה שלישית וזה מזה כיף (ומםחיד)בקודם הייתי בבית-הספר בקומה חמישית והיה הכי שווה בעולם!!!תוך חצי שנה 3 רעידות.זה מתחיל להיות רציניאפשר לראות את זה כרעידות מקדימות לרעידת אדמה גדולהלמה חצי שנה זה כלום זמןוואי אני חייב לדעת מתי תיהיה הדעידה "הגדולה" ככה אני יעלה לבניין גבוה!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.