עבור לתוכן

ראש המקדחה שבא עם הדרמל מתאים לברגים של מאוורר?

Featured Replies

פורסם

אני רוצה להוסיף מאוורר במארז שלי, ורציתי לדעת אם שני ראשי המקדחה שבאים עם הדרמל מתאימים לברגים של מאוורר?

ואם אפשר בבקשה תסבירו לי איך להשתמש בהם. כי הם נראים לי חלשים, ואם אני אלחץ עליהם הם נראים כאילו שהם יישברו. אז איך משתמשים?

פורסם

תבדוק את הקוטר של המקדחים . אתה צריך שהחור יהיה קצת יותר גדול מן הקוטר של הבורג .

פורסם
  • מחבר

הקוטר של "העיפרון" הזה (מה השם שלו?) נראה לי כמעט באותו הגודל של הבורג וקצת קטן יותר אפילו.

בדקתי עכשיו.

פורסם

היה תראד זהה לשלך לאחרונה והמסקנה היתה להשתמש במקדחה רגילה

פורסם
  • מחבר

טוב, תודה על העזרה.

שכן שלי הוא נגר, אני אבקש ממנו להביא לי מקדחה בשביל לקדוח את החורים (נדמה לי גם יש לו בבית מקדחה).

פורסם

תבדוק את הקוטר של המקדחים . אתה צריך שהחור יהיה קצת יותר גדול מן הקוטר של הבורג .

אתה מתכוון קטן....

אם זה יהיה גדול מדי הבורג יכנס ויצא מהצד השני.

פורסם

מה שאמרתי הוא נכון ! , המקדח אמור להיות קצת יותר גדול בקוטר בכדי שהבורג יכנס בקלות . לתוך המאורור הוא נכנס בהברגה וזה בידיוק כמו שצריך .

פורסם

Ido-K אתה לא הבנת את מה ש-114508534 אמר...

אני לא יודע למה אתה מתכוון בזה שהמקדח פשוט ייצא מצד שני אבל אנחנו מדבריםפ פה על עשיית חור שלא קיים ככה שמן הסתם אם תשתמש עם מקדח בגודל מסויים החור שיווצר יהיה יותר גדול ממנו כי הוא בעצם מקיף את המקדח.

פורסם

התכוונתי שאם הוא קודח חור בקוטר גדול יותר מקוטר הבורג, הוא לא יצליח להבריג.

הרי בורג אמור להתברג בחור, אם החור יהיה גדול יותר הוא פשוט יכנס לחור (בלי הברגה) וזה לא יחזיק שום דבר.

פורסם

כן אבל זה לא מה ש-114508534 אמר...

פורסם

Ido-K מה שאתה אמרת זה בידיוק מה שאני מתכון אליו , שים לב במארז שלך , הברגים נכנסים לחורים המוכנים בקלות נכון ?, אתה לא מבריג את הבורג למארז ,אתה סתם מחבר דרקו את המאורור וזהו . זה יותר נוח לעשות ככה .

פורסם

האמת שאצלי כל הברגים (שמחברים את המאווררים למארז) מתברגים למארז ולמאוורר...

אתה מדבר במקרה על הברגים של המארז?

במקרה שהחור גדול מקוטר הבורג משתמשים בדרך כלל בצד השני באום (יש שתי סוגים של ברגים, אחד שמתאים להברגה רגילה, ואחד שמתאים להברגת אום בקצה)

ואם החור גדול יותר גם מהחלק העליון של הבורג אז משתמשים בשייבה.

פורסם

המקדח של הדרמל לא מתאים לברזל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים