פורסם 2004 ביולי 621 שנים אהלןיאללה תתחילו לפרשן על קופה אמריקה שנתפח היום לפנות בוקר..........אל תתחילו ישר שברזיל לוקחים כי הם השאירו את הכוכבים בבית ונתנו לצעירים הזדמנותארגנטינה לעומת זאת הביאה את כל התותחים שלה אבל נראה לי שהיא כמו הולנד זאתי עולה עולה ואז סתם פארשית מעיפה אותהאפשרי שפרו יקחו.........................יאללה הכל פתוח ואני לא מבין בקופה כל כך..........אני אישית הולך להיכנס לזה עם הווינר רק מהרבע לראות מי טוב ומי לא
פורסם 2004 ביולי 621 שנים מחבר חור בהשכלהזה היורו של אמריקהטורניר על אליפות אירופהתפתח את מוסף הספורט ותבין
פורסם 2004 ביולי 621 שנים קופה אמריקה זה טורניר כמו היורו רק שהיורו זה כל אירופה . וקופה אמריקה זה של אמריקה . (כל המדינות האלה מקסיקו , ברזיל , ארגנטינה וכו')
פורסם 2004 ביולי 621 שנים היום בלילה זה מתחיל , ישדרו את זה בספור 5+ .אני חושב שעד האולימפידה זה יגמר .1:25 משחק ראשון : ונצואלה - קולומביה 3:40 משחק שני : פרו - בוליביה
פורסם 2004 ביולי 621 שנים coupaamericaגביעאמריקהלא מסובך יותר מידי... בכל מקרה, אני לא אוהב כדורגל דרום אמריקאי, יותר מידי דריבלסאאאממק של יוון, בשבילי היורו נגמר ביום חמישי (צ'כיה)
פורסם 2004 ביולי 621 שנים אחי מה אתה עושה צחוק הכדורגל הדרום אמריקי הכי יפה שיש , כל הדריבלים והתרגילים זה הכי יפה שיש , הרבה יותר יפה מהכדורגל האירופי .
פורסם 2004 ביולי 621 שנים אחרי שהנאצים היוונים לקחו את היורו לא נראה לי שאפשר להמר מי תיקח אני חשבתי שצ'כיה תיקח לפני הטורניר והתבעסתי רצח בחצי בכול מקרה אני הולך על הפתעה פרו תיקח!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.