עבור לתוכן

המחשב שלי מתחמם בצורה מפחידההההההה

Featured Replies

פורסם

עד היום הכל היה בסדר ונחמד... פתאום הוא התחיל להתחמם אז רציתי לדעת אם זה בגלל המזגאוויר שניהיה חם יותר זה הגיוני?!?

וכמה עולה מאוורר טוב וגדול?

תודה מראש :AR15:

פורסם

תן נתונים, וכן מזג האויר הוא גורם מכריע...

פורסם

אחי, תדוח על שינוים בטמפ חדר..

זה קריטי בכל הקטע..

:D

פורסם
  • מחבר

מממממ....כן כמו שאתם שמים לב ניהיה חם ביותר אז מה אני עושה כל פעם שמתחמם אני צריך לקנות מאוורר?!?!? :saint:

פורסם

מאורר "טוב וגדול", בימים של קיץ שהטמפ עולות, לא הכי אפקטיבי כי הוא מזרים אוויר חם.

אין ממש מה לעשות בקשר לזה חוץ מלהדליק מזגן או להשיג קירור מים...

פורסם

אכן, הבעיה היא מזג האוויר החם הפוקד אותנו בימים האחרונים. אצלי נרשמה עליה דרמטית של כ4 מעלות מעל לממוצע מאז תחילתו של השרב האחרון...

כמו שגוסט אמר, במקרים כאלו, קירור אוויר הוא אינו פתרון יעיל כי בגלל החום הגבוה של האוויר הוא לא מתקרר מספיק במעבר בתוך המארז ולכן באמת צריך קירור אפקטיבי יותר, פנימי או חיצוני.

פורסם

מאורר "טוב וגדול", בימים של קיץ שהטמפ עולות, לא הכי אפקטיבי כי הוא מזרים אוויר חם.

אין ממש מה לעשות בקשר לזה חוץ מלהדליק מזגן או להשיג קירור מים...

יש לך הסבר ת'רד נוסף למעלה...

פורסם
  • מחבר

מממממ...אני ישמח לקבל הצעות יותר מדויקות מה לעשות ...כאילו להצמיד לו מאוור חיצוני ולהדליק מזגן?!?!?

:o

פורסם

מה לעשות..

אגב, אני מעלה נקודה מענינת, מה עם הצבע של המארז?!

הרי ידוע שההבדל בין לבן ושחור הוא גדול מאוד, ויש לו חלק חשוב בכל החלק של התחממות וקליטת חום.

פורסם

ההבדל אפסי ביותר...

פורסם

תן נתונים :angryfire::angryfire:

פורסם

אני לא כל כך בטוח, בכל מקרה, אני יבדוק..

במיוחד אם אתה מסדר תאורה רצינית בחדר, כמו שיש באולפנים יפים, (כמו שעוד מעט יהיה לי בחדר..)

פורסם

מה לעשות..

אגב, אני מעלה נקודה מענינת, מה עם הצבע של המארז?!

הרי ידוע שההבדל בין לבן ושחור הוא גדול מאוד, ויש לו חלק חשוב בכל החלק של התחממות וקליטת חום.

ההבדל עקרוני רק אם המחשב בשמש.

פורסם

וגם אז, ההבדל אפסי !!!

פורסם
  • מחבר

הצבע שלו כחול והוא לא ממש חסוף לשמש ....

אז אני מבין שאין מה לעשות רק לחכות לחורף :P

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים