עבור לתוכן

חיתוך במארז קדיחת חורים, ושם מאוררים

Featured Replies

פורסם

שלום אני לא מבין כלום במודינג ואני רוצה לדעת מה דרוש בשביל לקדוח במארז חורים, לחתוך או מה שצריך בשביל לשים מאוררים, אם אתם יכולים לרשום לי את המוצרים שדרושים , תודה!

פורסם
  • מחבר

תגידו באיזה מוצר כדי לי להשתמש:דרמל וכדומה, מה הכי זול ומה הכי טוב לנובים כמוני

פורסם

דרמל לחורים קטנים כמו מאוררים

דרמל + דיסקיות מחוזקות לחורים גדולים כמו חלון

דרמל טוב יותר לעבודות מדוייקות

אתה יכול גם לעבוד עם ג'קסו אבל הוא יותר מסיבי ומתאים לעבודות גדולות ולא מסובכות כמו חלון מרובע..

פורסם
  • מחבר

אתם יכול להגיד לי את המכירים של כל מוצר בבקשה?

פורסם

דרמל:

יש לך שני סוגי דרמל- המקורי ושל WOLF.

הדרמל של WOLF עולה 230 ש"ח (מדי חודש הום סנטר עושים מבצע ואז הוא יעלה רק 130 ש"ח).

הדרמל המקורי (שכחתי את השם שלו, נדמה לי מולטיפרו) עולה בערך +-600 ש"ח. הוא הרבה יותר איכותי מהדרמל של WOLF, וגם הסיכויים שלו להישרף הרבה יותר נמוכים (שמעתי הרבה טענות של אנשים שנשרף להם הדרמל של WOLF).

אם יש לך כסף הייתי הולך על המקורי, אם אין לך תקציב גדול אז לך על זה של WOLF, יש לי אותו והוא די בסדר.

עכשיו בנוגע לדיסקיות המחוזקות: 5 דיסקיות עולות 50 ש"ח, אבל הם ממש טובות אז שווה לקנות אותם.

אתה מקבל דיסקיות 409 עם הדרמל, אבל הם חלשות ונשברות מהר (למי שלא ממש יודע איך להשתמש) אז כדאי לקנות את המחוזקות.

ג'קסו: נדמה לי עולה 250 ש"ח בערך.

אבל אם אתה אף פעם לא התעסקת עם מכשיר כמו ג'קסו אז עדיף שתישאר עם הדרמל, כי הג'קסו מאוד קשה לשימוש ודי מסוכן למי שלא יודע איך להשתמש בו (ראיתי כמה אנשים ברשת שחתכו אצבעות בפעם הראשונה שהשתמשו בו).

פורסם

הדרמל המקורי (של חברת דרמל ז"א) עולה כ ~400 שקל. 600 זה עם המזוודה ובלה בלה בלה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים