עבור לתוכן

חוות דעת על מחשב ב11,000 שקל

Featured Replies

פורסם

סוף סוף מפרט נורמלי

• תגובות 55
  • צפיות 3.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אמממ יש לי מקלדת ועכבר אלחוטים של logitech ורמקולים של מערכת סטריאו ובמילא סאונד לא ממש משנה לי אז זה מספיק בשבילי ובא לי כרטיס מהיר מה לעשות אני חולה מהירות :)

ובקשר לכונן כדי לשנות לאיזה חברה אחרת? כי יש ב'ז או שחור וזה מארז כסוף

פורסם

מקסימום תיצבע את הכונן :P

ד"א זאת ההודעה ה-1111- שלי, נכון מיספר יפה ;D

פורסם

לא חייב אתה יכול לקחת כונן של טושיבה הם מצוינים לי אישית יש אחד והוא מעולה

פורסם
  • מחבר

כן נראה לי שאחליף תודה

פורסם

הוא מתכוון כנראה למסך דק Q17 ששמתי לך למעלה..

אם אתה רוצה את המפרט הכי טוב לאוברקלוק בתקציב שלך, לך על המפרט הזה:

{AMD ATHLON 64 3200+ OEM{1,757

{ZALMAN CNPS7000B-Cu{205

{EPoX EP-8KDA3J nVIDIA nForce3 250Gb 754-pin{655

{A-DATA 1GB(512x2) PC 4000 DDR 500{1,610

{Western Digital SATA 160GB 8MB{707

{NEC DVD Recorders 2510A DVD±R Double Layer{599

{Mitsumi floppy 1.44{51

{ELSA FALCOX X80 ATI RADEON X800PRO 256MB{2,590

{ANTEC PLUS 1080 AMG Metallic Gray SOHO file server{947

{LG 19 F900P NEW Flatron{1,830

סה"כ:10,952 ש"ח

הלוח אם EPOX הוא מצוין ונוח מאד לאוברקלוק, הזיכרון של A-DATA DDR 500 הוא מעולה לאוברקלוק, וגם המארז שבסופו של דבר בחרת עם הספק של ANTEC 430W הוא טוב ונוח לאוברקלוק.

מפרט מעולה באמת למורות שהיית מציע להחליף את המסך למסך איכותי של viewsonic

Viewsonic 19 G90F Plus Black

עדיף את זה P95f+ אבל בפנדה לא היה אותו

אולי אתה בכל זאת יכול להזמין אותו.. תבדוק כי זה מסך מעולה.

פורסם

אני חוזר שוב על מה שהצעתי לך קודם..

כדאי לך לשקול ברצינות לקחת את ה 6800GT שברוב המבחנים שיצא לי לקרוא הועדף על פני ה X800PRO .

ההבדלים באמת לא גדולים אבל תזכור ש 6800GT מגיע עם 16 צינורות לעומת 12 בלבד ב X800PRO.

עוד דבר שכדאי לך לחשוב עליו זה שאתה תצטרך להתקין XP 64 BIT וזה אומר שתצטרך דרייוורים לכרטיס מסך שהם גם 64BIT

לפי מה שאני יודע ל NVIDIA ( לפחות בינתיים ) יש דרייוורים טובים יותר מאשר ל ATI בתחום ה 64BIT . תקנו אותי אם אני טועה...

בגדול המחיר של 2 הכרטיסים אותו דבר ( 2600 ש"ח ) אז למה לא לשקול את NVIDIA שנראה לפחות בינתיים שבסיבוב הזה

גוברים על ATI בכרטיסי High End ?!

פורסם
והסיכוי שאחד מההרדיסקים המצוינים של WD יתקלקל כ"כ מהר הוא קטן מאד בכל מקרה.

סתם לידע כללי, היו ל-WD סדרות שלמות (בעיקר 1200 מגה ו-10 גיגה) של דיסקים שהיו ידועות לשמצה כמקוללות.

כשהייתי מפעיל מחשב בצבא יצא לי להחליף לא פחות מ-20 כונני 10 גיגה של WD, שפשוט קרסו להם יום בהיר אחד.

פורסם

הזכרת לי נשכחות..בתקופה ההיא של ה8 10 ו20 ג'יגה היו דפקטים איומים לווסטרן דיגיטל, ואני אישית נאלצתי להחליף הרדיסק לאנשים לפעמים יום לאחר הקניה..

למזלנו ולמזלה של WD כמובן, הם שיפרו המון והיום הכוננים שלהם הם ללא ספק בין הטובים בעולם עם עמידות מצוינת ואת זה אני יכול להגיד גם מניסיון אישי.

את התואר הלא מחמיא של הרדיסקים עם הרבה דפקטים לוקחת היום אחר כבוד חברת היטאצ'י, עם מספר כ"כ גדול של החזרות שקשה להאמין.

פורסם

Kurush, זה היה לפני הרבה מאוד זמן, וכולם מודעים לעבר המפוקפק של WD. כיום הכוננים שלהם נחשבים בין המוצלחים ביותר, זמינים במלאי בכמויות בכל מקום, ובד"כ עם המחירים המשתלמים ביותר.

סידרת ה-8 מ"ב cache עשתה ל-WD מקום של כבוד בתעשייה, כאשר הם שמרו על שלוש שנים אחריות, והצליחו לייצר את הסידרה המומלצת ביותר בשנתיים האחרונות.

לאחר מכן שאר היצרניות העתיקו מהם כמובן..

פורסם

אין לך מושג כמה היה לי קשה לקנות אחד כזה בעצמי, אבל אני הבעלים הגאה של WD1200JD כבר מספר חודשים והוא מספק ביצועים מעולים עד כה.

כמובן שאני מגבה את כל מה שיש עליו (הקלטות אודיו של הלהקה שלי) גם על הדיסק השני, לכל צרה שלא תבוא... ;)

אני לא בא לפקפק חס ושלום באמינות של WDC, אבל המשפט "הסיכוי שהדיסקים המצויינים של WD יתקלקו..." נשמע לי קצת משעשע. 8)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים