עבור לתוכן

סוף כל סוף קצת נתונים ומספרים על Pixel Shader 3.0

Featured Replies

פורסם

X800PRO הוא חזק ביותר, אין שום סיבה למכור אותו, ואתה גם לא תרגיש באף הבדל לפחות לא כמה חודשים הקרובים לדעתי....

פורסם

אני הולך לקנות לא את ה-GT ולא את האולטרה...אלא את ה6800 הרגיל..גם זול....גם ישרוד את HL2 וDOOM3

וגם אני יכול לעשות לו OC בכיף!

פורסם

נראה לי שאני מוכר את ה- X800Pro שלי בשביל להשיג GT. :-[

בעיות של עשירים...

פורסם

פרס ישראל למי שמצליח להגיד לי מה ההבדל בין ה- Radeon X800 SM2.0 לבין ה- GeForce 6800U SM3.0 בתמונה הזו?

farcry1-one-v12.png

לא צריך להיות פאנבוי של ATI בשביל לראות שאין הבדל, או שיש צריך מיקרוסקופ בשבילו.

מה שכן, יש שיפור משמעותי בין הגרסא הקודמת של השיידר בכרטיסי NVIDIA, מצד שני ATI הראו אותה איכות טובה גם בגרסא הקודמת של השיידר.

מי שאומר שהכרטיסים אותו דבר והשיקול שלו לקנות את הגיפורס הוא ה PS3.0 אז שיהיה בריא.. ::)

פורסם

כן בגם בדור בקודם שכולם בלבלו פה במוח על זה שאיכות התמונה של ATI יותר טובה לא שמתי לב להבדל ואני בספק אם מישהו באמת שם לחב דיי כבר לשחק אותה עכשיו בעבר כולם אמרו שהאיכות תמונה של ATI לוחקת ובגלל זה שווה לקנות אותם עכשיו זה הפוך וכול אוהבי ATI פתאום מתחילים אין הבדל לא רואים זה לא חשוב תסתכלו על ביצועים נטו מה קרה?

בין GT ל X800PRO אין ספק בכלל מה עדיף זה לא שיהיה הבדל משמעותי בביצועים אבל יש דברים גם מעבר שהפעם NV לקחו בהם.

פורסם

בין הג'יפורס 4 לרדאון 9700 היה הבדל גדול (יש לי את שניהם מסך ליד מסך ורואים)

אבל מאז הFX ההבדלים מיקרוסקופיים שרק אם עומדים שעה מול שתי התמונות רואים את ההבדל

פורסם

צודק!

פורסם

(ATI פאנבויז-אם צריך יותר משניה של הסתכלות

על תמונה עומדת כדי לראות מי יותר טוב-איכות התמונה זהה)

תשננו את המשפט הזה :)

פורסם

צודק במאה אחוז, כל הביקורות בהן עושים השוואות של איכות תמונה שוכחים שהמשחקים אותם הם בודקים הם משחקי פעולה שיש בהם כל הזמן תנועה, לכן יותר חשוב הביצועים מאשר איכות תמונה תיאורטית יותר טובה (אלא אם זה שיידר גרסא 2 עם פיקסלים מרובעים של נבידיה).

פורסם
  • מחבר

אני הולך לקנות לא את ה-GT ולא את האולטרה...אלא את ה6800 הרגיל..גם זול....גם ישרוד את HL2 וDOOM3

וגם אני יכול לעשות לו OC בכיף!

אני לא יודע אם ראית אבל עושה רושם של כרטיס ממש גרוע....

פורסם

זה באמת כבר לא קרב הכרטיסים כמעט מביאים את אותם ביצועים

( x800xt =6800ultra , x800pro=6800gt)

וזהו ... כמו שמישהו פה אמר והוא הכי צודק היה

תיקחו את הזול מבייניהם...

או הכי הכי הכי טוב חכו ל תחילת חודש הבא שיוצא דום 3 ואז יתחילו להריץ עליו בנצמרקים

ואז באמת אפשר יהיה לדעת איזה כרטיס עדיף.

ואז תוכלו להתחיל לריב שוב :)

פורסם

בואנה Bessmertniy איפה אתה חי הGT הרבה יותר טוב מהX800PRO הוא יותר קרוב לביצועים של ה6800U והXT מאשר לאלו של הPRO והמחיר אותו מחיר פה נפלת הGT הרבה יותר טוב.

בין ה6800U לבין הX800XT ההבדלים באמת לא ממש גדולים אבל למשל בFARCRY לאחר שהוא קיבל את הפאצ' שמאפשר לו תמיכה בPS3 ההבדלים היו גדולים לטובת הכרטיסים של NV.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים