פורסם 2004 ביולי 621 שנים בוקר טוב, בביתי מספר מחשבים וכולם מריצים WINXP. כל המחשבים מחוברים ישירות לסוויטצ'. בנוסף קיים ראוטר ומודם של DSL שמחובר גם הוא לסוויטצ'. כרגע המצב הוא שכל אחד מהמחשבים יכול לגלוש אינטרנט באופן חופשי, אך הבעיה היא שהמחשבים לא יכולים לדבר בינהם. כשאני מריץ את אשף התקנת הרשת הבייתית, בוחר אחר, ושם בוחר את צורת החיבור שלי (כל מחשב מתחבר לסוויטצ' ומשם לאינטרנט בנפרד), מופיעה ההודעה הבאה: המחשבים לא יכולים לתקשר בינהם, אין שיתוף מדפסות ורק האינטרנט נגיש לכולם. מה לעשות?
פורסם 2004 ביולי 621 שנים המודם והראוטר זה מכשיר אחד או שניים? ואם אלה שני מכשירים, למה אתה מחבר את המודם לסוויץ'? למה שכל מחשב יתחבר בנפרד אם יש ראוטר?התצורה הנורמלית עבור החומרה שציינת שיש לך היא לחבר את הראוטר למודם בכניסת WAN ולתת לראוטר לחייג, ולחבר את הראוטר לסוויץ' ומשם לכל המחשבים, שאותם אפשר גם לחבר ליציאות LAN של הראוטרהאם זה מה שעשית?
פורסם 2004 ביולי 621 שנים תנסה לבטל את הפיירוול המובנה שwindows בטח מפעיל במקרה כזה, הוא בטח חוסם את כל השיתופים שאתה מנסה ליצור
פורסם 2004 ביולי 621 שנים מחבר ביטלתי את המובנה וגם בפיירוול האחר שלי (נורטון) הגדרתי את כל המחשבים ברשת באזור הבטוח....
פורסם 2004 ביולי 621 שנים תנסה לבטל גם את הנורטון ולראות מה קורה, מהניסיון שלי עם NIS, הוא מתגלה כבעייתי במיוחד עם רשת ביתית
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.