פורסם 2004 ביולי 621 שנים שלום לכולםאני רוצה לחבר שלושה מחשבים שברשותי (2 נייחים ואחד נייד) לרשת אלחוטיתהבית הוא בן 4 קומות (כל מחשב בקומה אחרת)איזה חלקים אני צריך? (בשביל שיתוף אינטרנט והדפסות)וכמה זה צריך לעלות (פחות או יותר?)
פורסם 2004 ביולי 621 שנים לא הייתי סומך על רשת אלחוטית שתעבור 3 קומות, אבל בכל מקרה, אתה צריך 2 מכשירי USB לכל מחשב נייח, כרטיס רשת אלחוטי pc-card לנייד וראוטר אלחוטי שיתחבר למודם ויחייג וישתף את האינטרנטהמחירים תלויים בעיקר באיזה סטנדרט הרשת תפעל -יש 802.11b שנותן תעבורה של 11Mb בתנאים אופטימליים802.11g שנותן 54Mbויש חברות שמצאו כל מיני דרכים לשפר את הg כך שתתקבל תעבורה של 108Mbיותר מהירות -> יותר מחיר
פורסם 2004 ביולי 621 שנים מחבר קודם כל תודה על התגובהאני לא כל כך מבין בזה אבל 802.11B צריכה להספיק לאינטרנט לפי דעתי.אין מגברים לרשת אלחוטית או משהו בסגנון נקודות גישה שמגדילות את הטווח?(נקודה בכל קומה או משהו בסגנון?)
פורסם 2004 ביולי 721 שנים אין פה מישהו שיכול לעזור אולי?אסור להקפיץ ת'רדים! בפעם הבאה הת'רד יינעל.בקשר לשאלה, יש מגברים, אבל אני לא חושב שברשתות פנים-ביתיות נחוצים דברים כאלה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.