עבור לתוכן

סקר: מהו הדפדפן המועדף עליכם?

מהו הדפדפן המועדף עליכם? 940 הצבעות

1. 1. מהו הדפדפן המועדף עליכם?

• Internet Explorer?
    • MyIE2, Avant או דפדפן אחר שמבוסס על IE?
    • Netscape, Mozilla, Firefox או דפדפן אחר שמבוסס על Gecko?
    • אופרה
      0
    • אחר
      0

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

אצלי המהירות דווקא השתפרה באתר :)

הטיפ כמובן תקף לכל קבוצת פורומים, לכל דבר בעצם :)

פורסם
  • מחבר

Vatos-Locos, אני לא מצליח לשחזר את הבעיה באתר של זיגזג. אתה יכול לכתוב את סדר הפעולות המדוייק שגורם ל-Firefox לקרוס באתר הזה?

Prog.

פורסם

גם לי קורה מדי פעם שהפיירפוקס נתקע בזיגזג , אבל זה לעתים רחוקות.

תנסה להיכנס לתפריטים שם ודברים כאלה...

פורסם

Vatos-Locos, אני לא מצליח לשחזר את הבעיה באתר של זיגזג. אתה יכול לכתוב את סדר הפעולות המדוייק שגורם ל-Firefox לקרוס באתר הזה?

Prog.

זה ממש מוזר פתחתי על זה תארד פעם בפורום כללי ולחצי מהמשתמשים זה קורה ולחצי לא

לכל החברים שלי ולי יש פיירפוקס 0.8\0.9 עם פלאג אין של הפלאש מותקן (לא יודע אם זה קשור, אבל חשוב לציין..)

שאני גולש באתר של זיגזג לפעמים לעיתים רחוקות הכל עובד בשלום

אבל בדרך כלל שאני נמצא באתר שלהם יותר מ5-10 דקות ברצף עובר בין הקטגוריות מדורים נכנס לפה נכנס לשם

(ברוב המקרים אני במדור "אוברקלוקינג ומודינג" אם זה ממש משנה..)

פשוט מקבל הודעת קריסה (שלח\אל תשלח) .

פורסם

היתרונות (בשבילי) בMYIE2:

א. drag&drop דבר עובד שם בכול דבר (כ-ו-ל דבר) פשוט מצויין נוח ומאוד מאוד שימושי (לשמור תמונות, חיפוש, וכו')

ב. אם נמצאים בשטח של הTAB BAR עם הסמן של העכבר אז אפשר להשתמש בגלגלת של העכבר כדי לרוץ ולעבור TABים במהירות (באופציה הזו השתמשתי כול הזמן לגלישה, עכשיו אני כול הזמן מתבלבל ומנסה לעשות את זה בAVANT)

ג. הרבה PLUG-IN (לא היתרון הכי גדול, כי יש גם לרוב הדפדפנים אפשרויות לPLUG-IN)

ד. חסימת תוכן (כנראה זה מה שגרם לו לבעיות) פשוט כול הזמן שהייתי עם הMYIE2 לא ראיתי פרסומת אחת! (ברור שלא POP-UP) אני מדבר על כול הבאנרים ושאר ירקות שיש לפרסומות, הגלישה הייתה נקייה לגמריי

ה. לחצן refrash all, נשמע קטנוני אבל אני משתמש בדבר הזה המון (אין בAVANT בתור לחצן עצמאי, אלא כתת תפריט בrefrash)

ו. איסוף טקסט - כמו NOTPAD קטן שאפשר לגרור דברים שלמים לתוכו ולשמור איך רוצים (אפשר אפילו כסקרפיט שהMYIE2 יריץ אותו בלי הרבה בלאגן)

ז. עוד כמה דברים שכבר שחכתי אחרי שימוש בAVANT

פורסם

מה עם הMouse Gestures? טיפה קשה להתרגל אבל אחרי שמתרגלים זה מאוד שימושי.

יש באמת הרבה Plug-ins וגם Skins אבל זה באמת יש לרובם ככולם של הדפדפנים. החסימת פופ-אפים ופרסומת פשוט מעולה. נכנסתי לאיזה אתר שמישהו פירסם בפורום שבודק איזה פופ-אפים הדפדפן שלך חוסם והוא חסם 12 סוגים מתוך 14. לא רע!

האופציה של חיפוש מובנה בדפדפן נחמדה.

קצת מעצבן אותי הקטע של הניהול Favorites שאתה לא יכול להזיז קישורים ותיקיות קישורים כמו באקספולרר... >:( זה ממש מרגיז, אבל כנראה שאין טוב בלי רע. בסה"כ זה דפדפן לא רע בכלל, גם אני בחרתי בו אחרי שניסיתי איזה 6 דפדפנים, הוא הכי מצא חן בעיניי, הוא פשוט נוח, אין מה להגיד.

בקשר לFirefox,Mozilla,Netscape,Opera וכול שאר הדפדפנים שלא מבוססים על IE - זה פשוט משגע אותי ש Ctrl+O לא פותח לך את החלון של הכתובות. זה דבר קטן אבל כול כך התרגלתי לזה שאני לא מסוגל בלי זה, בגלל זה אני לא מסוגל להשתמש בהם... ::) חברה שלי משתמשת ב Avant וזה מה זה מרגיז ש Ctrl+O מפנה לפתיחת קבצים וCtrl+L מפנה לפתיחת קישור/כתובת אינטרנט. תקראו לי קטנוני אבל ככה זה אצלי... :-\

פורסם

לאחרונה עברתי מפיירפוקס 0.8 ל0.9 ומשהו מעצבן נורא קרה לי

אחד הדברים שהכי אהבתי זה יכולת סינון הפלאשים הקופצים וכל שאר המזיקים אוטומטית.

ב0.8 היה לי פלאג שאוטומטית חוסם את כל הבאנרים מסוג פלאש וכותב לי עליהם"Flash. click to play"

משום מה ב0.9 אין יותר את הפלאג הזה

אולי זה רק אני אבל אני באמת אודה למי שימצא לי אותו

זה פשוט פלאג חובה!

פורסם

ניסיתי את ה-firebox, אבל התמונות עולות לי איטי וכאלה אז חזרתי לאינטרנט אקספלורר בלית ברירה.

פורסם

משהו יכול לתת לי אינפורמציה איך משתמשים בפייר פוקס הזה (0.9) התקנתי היום ואני קצת חדש בנושא....

תודה !!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים