עבור לתוכן

הדיסק קשיח התנזר מwindows?

Featured Replies

פורסם

יש לי מחשב :

p4b 2.4ghz

512mb ram generic 266mhz

via p4vaxd

GF4MX440 64mb

ושני דיסקים קשיחים של western digital wd400

ואחרי התקנת לינוקס הם עבדו יופי לינוקס וווינדוס ואז אבא שלי(שמבין טוב במחשבים אבל לא בלינוקס) עשה משהו ובום אין ווינדוס וכל פעם שאני מנסה להתקין אחרי שwindows xp עובר לשלב התקנה הגרפית אז הוא כותב erorr loading operation system אבל win98se עובד אבל לא רציתי אותו אז החלפתי את הארד דיסקים באחד של maxtor 8gb שהיה לי זרוק ואז הצלחתי להתקין את הwindows xp מה זה יכול להיות הדיסקים התנזרו מווינדוס(כי לינוקס אפשר להתקין העליהם וזה עובד פיקס והדיסקים עברו הרבה פירמוטים אז לא להגיד תפרמט)?

ומה הבעיה ואיך אפשר לתקן אותה?

תודה

פורסם

אולי העבירו אותם למערכת קבצים לא נתמכת ע"י וינדוס.

אם אין לך חומר חשוב עליהם אתה יכול לאפס אותם ע"י data lifeguard tools שניתן להוריד באתר של ווסטרן.

פורסם
  • מחבר

מי הwindows xp ההתקנה לא נראה לי פשוט כבר פרמטתי ושיניתי כדי שבכל דיסק יהיה פרטיון שלntfs וזה עדיין לא עובד תודה amiram

פורסם

אם בעיה היא אכן מחיצת איתחול ששונתה למערכת קבצים שה Windows לא מכיר, אתה צריך למחוק את כל המחיצות שיש בדיסק ואז ליצור אותן מחדש (ע"י שימוש ב fdisk או בתוכנת ההתקנה של Windows). פירמוט לבד לא יפתור בעיה של סקטור איתחול ששונה. וכמו ש amiram אמר, התוכנה של יצרן הדיסק הקשיח יכולה לעשות את זה גם כן.

פורסם

יש שיטה יותר מהירה

תוריד את Delpart

http://www.juliatexas.com/delpart/delpart.exe

תריץ את זה בדוס הוא יראה לך את כל המחיצות ואם זה Ntfs Ex2 ועוד. אתה יכול למחוק אותם ללא שום בעיה. ואחר כך תריץ את ההתקנה של המערכת ההפעלה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים