פורסם 2004 ביולי 521 שנים שלום לכולם אני חדש כאן לא מכירים אותי...אני לא יציג את עצמי אתם כבר תכירו אותי אחר כך.. אז לענייןיום רביעי חמישי או שישי מגיע המחשב החדש והכנתי רשימה של משחקים שיהיו לי רציתי לשתף אותכם בזה... ואתם יכולים גם להוסיף משחקים שלא כתבתי שאתם חושבים שכדאי לי ולחברי הפורום לשחק...רשימת משחקים:Hidden & dangerousGround control 2Call of dutyneed for speed undergroundRTCW: enemy territorySplinter Cellcounter strike 1.6Americas armyColin Macry rally 4 [משהו כזה]Vietcong + fist alfarainbow six 3FIAFA 2004far cryכרגע אני צריך לזוז אבל אחר כך אני יתן הסבר על כל משחק ומשחק...ואני חייב לאמר כל משחק שכתוב ברשימה הזאת אני ממליץ עליו והוא משחק יפה ששווה לשחק!אז תגיבו תגידו מה דעתכם וכמו שציינתי למעלה תוסיפו פה עוד משחקים שלא כתבתי [רק טובים!!]שכדאי לכולם לשחק....
פורסם 2004 ביולי 521 שנים אני מאמין שרוב הגולשים פה מכירים את רוב המשחקים שציינת (ועוד רבים אחרים) ולכן לא נראה לי שאתה צריך לפרט לגביהם, אבל תודה בכל אופן. אני אישית אוהב גם את FIFA2004 ואם אתה אוהב משחקי RPG (משחק תפקידים) אני ממליץ גם על Star Wars Knights of the Old Republic. ותתחדש על המחשב.
פורסם 2004 ביולי 521 שנים מהמשחקים שצינת היו לי (מודגש=יש לי היום):Ground control 2Call of dutyneed for speed undergroundRTCW: enemy territorySplinter CellAAOCM rally 4rainbow six 3far cry חרשו פה (וטוב שכך) כבר על כל משחק בפורוםאני לא חושב שיש מקום לחידושים :-\
פורסם 2004 ביולי 521 שנים היה עדיף אם תרשום את השם במלואו ולא קיצוריםאם אני לא מכיר את המשחק איך אני אמור לנחש מה אומר JAH947LJDH ?!
פורסם 2004 ביולי 521 שנים יש כמה משחקים עם פחות אקשן אבל הם אחלה להעביר את הזמן בכיף:RCT+RCT2כל סדרת THPSNFS5,6,7XASRCFWWPMCM+MCM2 תתחדש על המחשב!
פורסם 2004 ביולי 521 שנים הינה פותח התארד קח דומגא מ manbot.. כל מילה שלו היתה ברורההמטרה בתארד זה להמליץ על משחקים ומי שלא שמע עליהם הרי חייב לנחש את השם המלאושוב תודה manbot שהשארת אותי במתח ולא גילית לי את השם המלא של המשחק... זה היה יכול להרוס לי את ככל ההנאה
פורסם 2004 ביולי 621 שנים יש כמה משחקים עם פחות אקשן אבל הם אחלה להעביר את הזמן בכיף: RCT+RCT2 כל סדרת THPS NFS5,6,7 XAS RCF WWP MCM+MCM2 למען האמת המשחק היחידי שהצלחתי לקלוט כאן , זה הטוני הוק פרו סקייטר... : מה שאר הקיצורים?
פורסם 2004 ביולי 621 שנים מחבר יש כמה משחקים עם פחות אקשן אבל הם אחלה להעביר את הזמן בכיף:RCT+RCT2כל סדרת THPSNFS5,6,7XASRCFWWPMCM+MCM2תרגום של מה שאני יודע לפי הסדר:לא יודע מה זה הראשוןטוני הוק כל המשחקיםneed for speed 5 ,6,7לא יודעלא יודעWORMS WORLD PARTYמוטו קרוס מדנס - מקמ 2 תתחדש על המחשב!10q* דרך אגב זה יכול להיות אחלה משחק פורום... מביאים קיצור של משחק וצריך לנחש ;D
פורסם 2004 ביולי 621 שנים למה? יכול להיות נחמד דווקא תראד עם המלצות למיניהם , רק חברס - תנו משחקים "קצת" יותר חדשים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.