עבור לתוכן

מחירי אינטרנט

Featured Replies

פורסם

אהלן.....

אני בשבועיים שלוש האחרונים עשיתי סקרים קלים בין הספקים כי רציתי לעבור ספק/לשדרג ל2 מגה

כרגע אני ב1.5 ואני משלם -

90 שקל לנזק בינלאומי!!

128 שקל לבזק!!

20 חכירה על המודם לבזק!!

יעני

238 שקל בשביל 1.5...

די יקר לא?

טוב אז מסתבר ש2 מגה יותר משתלם ויותר מהר!!

מחירי הספקים ל2 מגה-

בזק בינלאומי - 59 לחודש

נטוויזין - 65 לחודש

קווי זהב - 68 (או 65 אבל אין הבדל כזה גדול)

ברק - גם בסביבות 65-68

וכל המחירים הנ"ל הם בתנאי התחייבות לחצי שנה לספק.......

טוב בגלל שאני לקוח ותיק ולקוח רשת של נזק בינלאומי הצלחתי בלחץ רב וקשה להגיע להסכם של 59 שקל לחודש ללא התחייבות.......

די שווה...... זה יוצא לי יותר זול ב30 שקל ויותר מהר...

אבל הקאץ' הוא בזק..... כאן מעלים לך את המחיר

לי יש אינטרנט מהיר כבר 4 שנים (היה לי אורכית יעני אני הרבה זמן בזה) וזת אומרת שהמחירים שאני משלם לבזק הם ישנים ויקרים!!!

אני שילמתי לבזק על 1.5 מגה אינטרנט 128 שקל ועוד 20 שקל חכירה על המודם שלהם.....

דיברתי איתם ויוצא ששני מגה עולה 100 שקל אבל התחייבות לשנה שלמה! ואם לא רוצים התחייבות משלמים 179 שקל לחודש......

עדיף התחייבות כי אם אני לא מתחייב ואני נשאר בסוף 7 חודשים אני אשלם אותו דבר כמו שהייתי משלם שנה שלמה עם התחייבות

עכשיו החכירה הזה יוצא ככה שאני משלם 20 שקל לחודש כאמור אבל עכשיו יש השאלה שאני לא משלם להם יותר 20 שקל אבל אני מתחייב לשנה שלמה גם כן.......

עכשיו אם אני כבר מתחייב איתם בשביל ה2 מגה אז אני יכול להתחייב איתם על המודם ואני מתחייב פעמים על אותה שנה ויוצא לי 20 שקל פחות בסך הכל בסוף החודש...... (כי אני מחויב כבר אז ההבדל היחיד של ההשאלה הוא שאני משלם 20 שקל פחות)

אז בתכלס אני שילמתי על 1.5 מגה 238 שקל לחודש!!

ומחר אני עובר ל2 מגה ואני אשלם 159 שקל עם התחייבות שנה לבזק.....

כל מי שנמצא כרגע ב1.5 אני מציא לברר את התשלום לא רק לספק אינטרנט אלא גם לבזק כי יכול להיות שהם דופקים אותכם שם.....

וגם כל מי שיש לו 750 הבנתי משלם 65 לספק 65 לבזק...... אז אם יש לכם עוד 30 שקל בחודש אתם יכולים להכפיל את המהירות שלכם ב2.666 תמורת 30 שקל....

נ.ב.

אם הת'ראד הזה לא קשור לפורום הזה (כלומר לפורום רשתות ואינטרנט) שאחד המנהלים יעביר למרות שנראה לי שהוא מתאים לכאן כי אני לא מדבר על האינטרנט אלא על המחיר שלו................

פורסם

אם אתה רוצה אתה יכול לנסות את העסקה שלי עם YES אז זה הולך ככה:

220 על YES + חבילת הסרטים וכמה ארוצים אחרים

109 לבזק בינלאומי ולבזק

אין תשלום על המודם וכו -אבל יש התחייבות לשנה ל ADSL

סה"כ משהו בסביבות 330 עבור הכל

פורסם

נכון, לYES יש אחלה מחירים (אם יש לך את חבילת הסרטים), אני לדוגנא משלם 74 ש"ח כולל הכל למהירות של 750...

פורסם

החבילה של יס כמה מגה אינטרנט זה? יש לנו יס אם כל הערוצים והאינטרנט כרגע ממש איטי ומעפן חצי מגה ומתנהג כמו רבע מגה

פורסם

תשמע יש לי כרגע 750K ואני מוריד בדרך כלל במהירות 85-90

פורסם

but i need speed. יש ליס חבילה יותר מהירה מ750K? יש חבילה של 1.5 או 2 מגה?

פורסם

הנה לך טיפ:

תעבור לכבלים...

לא בגלל שהם יותר טובים, אם היית בכבלים עכשיו הייתי אומר לך לעבור ל ADSL....

בסוף המציאות מוכיחה כי יש מבצעים טובים יותר למצטרפים חדשים מאשר למשתמשים ותיקים...

אני הייתי ב ADSL, אני היום משלם על 1.5 בכבלים כמו ששילמתי על 500 בכבלים...

לך על זה - תראה שזה ישתלם...

פורסם

אני לא יכול לעבור לכבלים :-\ כי לא מגיע לנו כבלים לבית עצמו (בית פרטי במושב)

אז אין לי אפשרות. אני רוצה לדעת על חבילות טובות לADSL מהירות

פורסם

אם אתה רוצה אתה יכול לנסות את העסקה שלי עם YES אז זה הולך ככה:

220 על YES + חבילת הסרטים וכמה ארוצים אחרים

109 לבזק בינלאומי ולבזק

אין תשלום על המודם וכו -אבל יש התחייבות לשנה ל ADSL

סה"כ משהו בסביבות 330 עבור הכל

מה שכתבתי כאן הוא ל 1.5 וחוץ מזה אם יש לך YES כנס לערוץ 100 ואתה יכול להבחור

פורסם

but i need speed. יש ליס חבילה יותר מהירה מ750K? יש חבילה של 1.5 או 2 מגה?

כן, יש לבם מגה וחצי ב99 ש"ח (או 109).

ואצלי הוא מוריד בסדר 80~

פורסם
  • מחבר

אני רוצה כבלים האמת אבל יש לנו כבר חיבור כבלים בבית ואי אפשר עוד אחד......................................

ואל תשאלו למה יש לנו שני חיבורים כי זה מסובך

פורסם

WTF? אני משלם כרגע 130 שח על 1.5 וזהו.. :)

פורסם
  • מחבר

ממתי אתה מחובר 1.5?

לי כאמור היה מחיר מלפני כמה שנים וזה למה הוא גבוה....

נו תשלם עוד 30 שקל בחודש ככה ותעלה את המהירות אם אתה יכול להרשות לעצמך

פורסם

טוב אז ככה חברייה. אני שמח שסוף סוף  משהו פתח את התראד הזה אולי אני סוף סוף ישדרג ל 1.5 או אפילו ל2.

טוב הסיפרו שלי בקצרה. הייה לי ADSL ישן מאוד שילמתי המון ספקית 012. עברתי לכבלים התחיבות לשנה 750 אני משלם 100 ש"ח סה"כ. כנמו לכונו כבר 750 לא מפסיק (שכחנו את התקופה של מהירות חיבוקר של 2-3 KBPS, אך איזו תקופה  :)) טוב ככה החוזה שלי מסתיים עוד מאט עם כבלים ואני רוצה חבילת גלישה של 1.5 MB או 2 לא סגור עדיין (תלוי במחיר) ראתי איה מבצע של YES שמשלמים 100 ש"ח ל 5.1 MB זה נכון? אין דרך יותר טובה לעסות סקר שוק מאשר לשאול אלפי אנשים שגולשים פה יום יום. אז בבקשה מכם תמליצו לי מה לעשות

תודה

נ.ב

כן, יש לבם מגה וחצי ב99 ש"ח (או 109).

ואצלי הוא מוריד בסדר 80~

1.5 מגה זה בערך 120-130 KBPS את בטוח שאין לך חיבור של 750 כי זאת מהירות ההורדה שלי אכשיו.

פורסם
  • מחבר

לי יש 1.5 אמהירות היא 180 מקסימום.

חוצמזה תחשב את זה

1500/8=180

1500 זה המהירות בביתים ו180 זה בבייטים

יש 8ביתים בבייט אחד!!

טוב אז ככה חברייה. אני שמח שסוף סוף משהו פתח את התראד הזה אולי אני סוף סוף ישדרג ל 1.5 או אפילו ל2.

טוב הסיפרו שלי בקצרה. הייה לי ADSL ישן מאוד שילמתי המון ספקית 012. עברתי לכבלים התחיבות לשנה 750 אני משלם 100 ש"ח סה"כ. כנמו לכונו כבר 750 לא מפסיק (שכחנו את התקופה של מהירות חיבוקר של 2-3 KBPS, אך איזו תקופה :)) טוב ככה החוזה שלי מסתיים עוד מאט עם כבלים ואני רוצה חבילת גלישה של 1.5 MB או 2 לא סגור עדיין (תלוי במחיר) ראתי איה מבצע של YES שמשלמים 100 ש"ח ל 5.1 MB זה נכון? אין דרך יותר טובה לעסות סקר שוק מאשר לשאול אלפי אנשים שגולשים פה יום יום. אז בבקשה מכם תמליצו לי מה לעשות

תודה

נ.ב

1.5 מגה זה בערך 120-130 KBPS את בטוח שאין לך חיבור של 750 כי זאת מהירות ההורדה שלי אכשיו.

נראה לי שיותר משתלם כרגע לעשות 2 מגה כי זאת חבילה חדשה והם רוצים משתמשים חדשים.... הקטע הוא שכל החבילות כרגע בכל הספקיות הוא עם התחייבות לחצי שנה......... אלא אם כן תוכל לעשות להם טריק נחמד ואז אתה ממש טוב!!

1.5 לאדע אם יקחו לך התחייבות....

בכל אופן יותר משתלם 2 מגה כי ההבדל במחיר לא משמעותי והמהירות עולה באופן משמעותי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים