עבור לתוכן

רוח רפאים במחשב? AI האמיתי? תגובות בלתי רצוניות של המחשב, חיים וששון של הדיסקים

Featured Replies

פורסם

נכנס לי רוח חיים במחשב, בלי צחוק :o.

יום אחד אני למדתי למבחן במאקרו כלכלה, קיצר סחבק מרוכז בחומר, פתאום אני שומע רעשים מהCD שלי, הסתכלתי על המחשב, פתאום אני רואה שיש חגיגה של trays ואני בכלל לא הזמינו אותי, קדימה אחורה, קדימה אחורה, נכנסתי לסססססרט ונתתי קפיצה (כי הדבר הראשון משום מה שבא לי לראש זה הילדה עם הראש שהסתובב 360 מעלות מהסרט אקסורסיסט.) מאז זה קורה באמצע הלילה וגם ביום בצורה אקראית, בינתיים בכמה ימים האחרונים זה היה רק הצורב ולא הCD, מה לדעתכם הבעיה פה? וירוס? פריצה+טרוג'ן? איך אני מתקן ועניינים. אם זה מישהו שכרגע רואה מה אני כותב אז תפסיק יה חרא אתה תקרע בסוף את הרצועה![

תודה על העזרה.

sandlegion

פורסם

אמממ אני מצטער להודיע לך אבל יש סיכויי שמישהו פרץ לך למחשב ועם NETBUS או SUBSEVEN

או אחת מהתוכנות הליימריות. בכל מקרה כשזה יקרה כנס ל CMD וכתוב שם NETSTAT, אם תראה את הפורט

12345 פתוח אז תודיע לי, אם לא תכתוב איזה אתה רואה שם.

למרות שיש סיכויי שזו סתם בעיה אבל אני לא חושב.

עריכה: נערוך כמה בדיקות ואז נראה אם זו פריצה אם כין, אז נפתור את הבעיה ונאבטח לך את המחשב.

פורסם
  • מחבר

אני שמח שכולכם באתם לעזרתי, עשיתי כמו שGNOME ביקש ויש לי רשימה שלמה וענקית עשיתי קופי-פייסט לוורד וחיפשתי "12345" והוא לא מצא.

אני מוריד עכשיו את התוכנה שנקראית TDS, היא שווה?

אם יש עוד משהו שאתם מייעצים אנא אימרו.

תודה.

פורסם
אני מוריד עכשיו את התוכנה שנקראית TDS, היא שווה?

הכי טובה לגילוי טרוג'נים ותולעות אגב אל תשכח לעדכן לפני שאתה נכנס לתוכנה ולא לשכוח לעשות process memory scan מהתפריט

פורסם
  • מחבר

אני כבר לא יודע מה לעשות - השתמשתי בTDS (הורדתי עדכון כמובן) מחקתי את כל הדברים שהוא מצא ועדיין הCD שלי יוצא נכנס ובצורה אגרסיבית!!! תסבירו לי בדיוק איזה סיפוק בן אדם מקבל מלפתוח ולסגור CD, ומה הקטע ?! בסוף הוא יקרע את הרצועה!

איזה אנשים טבע'ים יש בעולם, ואי, מלך עולם, הצליח לשחק לי בCD.

איך זה שנורטון לא מזהה פה את הבעיה?!

מה אני אמור לעשות עכשיו??

ד"א, שראיתי שזה קורה מיד כיביתי את הADSL ועדיין זה המשיך לעשות את זה כמה פעמים, קשור או לא? (יכול להיות שזו תוכנה שהוא השתיל שעושה את זה גם שהחיבור כבוי?)

פורסם

נסה להוריד גם NETBUSTER, יש סיכויי אני לא יודע אם גדול אבל יש שימצא ללך משהו או את הפאץ'.

בהצלחה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים