עבור לתוכן

האנטי וירוס הכי טוב לדעתכם הוא?

Featured Replies

פורסם

Kaspersky.

פורסם

AVG Anti Virus (v7.x) או גרסה 6 שלו שבאה בחינם, או F-prot -אבל הוא לא חזק מספיק לדעתי.

- הנורטון תופס יותר מדי משאבים (למרות החוזק והאמינות זה לא שווה את זה)

- פנדה - לא אהבתי.

בקיצור- לדעתי נסה את AVG - אני מריץ אותו על שלושת המחשבים בבית שלי ואני מרוצה.

פורסם

avg גרוע ...

קספרסקי כבר הוכח כהכי טוב , והמקצוענים משתמשים בו.......

פורסם

אני בדקתי את כל האנטי וירוסים המוכרים וגם חלק מהפחות מוכרים והגעתי למסקנה שקספרסקי (kaspersky) הינו האנטי וירוס הכי טוב שיש כיום.

נורטון - מכביד מאוד על המחשב, במחשב ישנים יכול לגרום לבעיות במחשב עקב הכובד שלו והתוצאה היא שצריך לפרמט את המחשב. חוץ מזה הנורטון לא מוצא טוריאנים, תוכנות ריגול וכדומה אלא רק אנטי וירוסים מוכרים.

פנדה - פנדה, אם אינך מרוצה מהאנטי וירוס ורוצה למחוק אותו עקב בעיות כלשהן המחיקה תהיה בלתי אפשרית, ניסיתי כבר כמה גרסאות ובכמה מחשבים וכל פעם שניסיתי למחוק היתה בעיה ואז הייתי צריך להכנס למצב בטוח ושם לחלון הפקודה ורק דרכו למחוק ואני בטוח שלא כל אחד ידע לעשות זאת.

מקאפי - חובה להרשם באתר שלהם כדי שהאנטי וירוס יפעל כראוי וגם כאן אני בטוח במאת האחוזים שהמון אנשים יסתבכו עם זה.

AVG - קודם כל המראה שלו מיושן ומגעיל דבר שני, הוא בדרך כלל רק מודיע שיש וירוס ולא עושה איתו כלום והוא גם לא כזה ברור.

קאספרסקי - את האמת שאני עובד איתו כבר מספר חודשים ואין לי דבר אחד רע שאני יכול לאמר עליו פשוט מעולה! האנטי וירוס שמתעדכן הכי מהר, החברה שמגלה וירוסים הכי מהר, אין בעיות עם הרישום או המחיקה, לא מכביד על המחשב בכלל ואפילו הייתי ממליץ בנוסף לאנטי וירוס שלהם להתקין גם פיירוול של קאספרסקי כי גם הוא מעולה ואני חייב לאמר ששתיהם מאוד נוחים למשתמש! שכחתי לציין גם שקאסזפרסקי בניגוד לשאר האנטי וירוסים בודק את האימיל שלכם עוד כשהם על השרת וכך מונע וירוסים דרך האימיל וזה משהו שאחרים לא עושים.

בקיצור, תתקין קאספרסקי כל מה שאמרתי כאן זה מניסיון שלי על מחשבים שונים וגרסאות שונות.

פורסם

הוו !

הנה אחד שיודע דבר .... מילה ומילה שהוא כתב היו נכונות !

רק לציין שנורטון 2004 כן מוצא טרוייאנים...

פנדה הורס מערכות הפעלה ! נקודה ! .

avg גרוע כי הוא לא מזהה הרבה וירוסים , והוא מוצא וירוסים בקצבים תמימים..

קספרסקי הוא הכי איכותי שיש , ואין מצב שרשום שאי אפשר למחוק או לנקות או לשנות את השם של הוירוסי , הוא יכול לעשות הכל !

האנטיוירוס אחרי קספרסקי הוא nod 32 המעולה ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים