עבור לתוכן

מפרט ב-4000 ש"ח - התיעצות מהירה - לוח EPOX או ABIT

Featured Replies

פורסם

אני קונה את המפרט הזה (תמונה מצורפת), ויש לי התלבטות בין הלוח אם שבחרתי ללוח EPOX 8RDA3+

אומנם לפי כמה השוואות שראיתי כמו זאת :

http://www.tomshardware.com/motherboard/20030721/nforce2_ultra_400-01.html הביצועים של ה-ABIT טובים יותר, בעיקר בכל מה שקשור לזכרון:

http://www.tomshardware.com/motherboard/20030721/nforce2_ultra_400-01.html

אבל ברוב הבנצ'מארקים ההבדלים ממש זניחים.

לעומת זאת מבחינת פיצ'רים ובאנדל, ה-EPOX לוקח (שני כרטיסי רשת - משהו שאני צריך, כבלי IDE מעוגלים, כבלי חשמל ל-SATA ועוד כמה דברים, שחוסכים לקנות אותם בנפרד אח"כ)

השאלה שלי היא אם יצא למישהו פה להתעסק מספיק עם שני הלוחות כדי לדעת האם באמת מרגישים הבדל בביצועים, או שאפשר לקחת את ה-EPOX רק בשביל הפיצ'רים והבאנדל?

חבר'ה זה ממש דחוף לי כי אני כבר מאחר את מתי שהייתי אמור לקנות את המחשב ולוחצים עלי פה, אז תגובות בבקשה!

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

אני נראה לי מעדיף את האפוקס.. גם הקירור על הצ'יפסט שלו פסיבי נכון? :)

פחות רעש.. מניסיון המאורר של ה-NF7 מרעיש.

אגב:

http://www.hwzone.co.il/reviews.php?type=mb

גם אנחנו כתבנו ביקורות על הלוחות..

פורסם

ב8RDA3+ הקירור אינו פאסיבי , אבל גם אין רעש בגרוש , אני גם אוהב יותר את האיפוקס , קח אותו , הוא לוח מעולה והגירסא החדשה שלו 3.X באה עם כרטיס קול מעולה...

הבדל בביצועים לא מרגישים בכלל! , ואיפה בידיוק כתוב שהאביט יותר טוב בזיכרון? תסתכל בביקורת כאן באתר , שני הלוחות נותנים אותם ביצועים בידיוק.

פורסם

צודק הגירסא שהיתה אצלנו בביקורת היתה עם מאוורר.. הגירסה אצל טום היתה פסיבית..

פורסם

כי הגירסא שם הייתי 1.1 , זאת גירסא פחות טובה.. , גם בביצועים היא טיפה פחות טובה מה3.X ומה2.X...

פורסם

אף אחד לא שם לב שהזכרון שלו הוא 333mhz? ההבדל במחירים בין 400mhz ל333mhz זניח לגמרי, אומנם ההבדל בביצועים ביניהם זניח לגמרי גם הוא, שמדובר על מעבדי axp, אבל מי יודע, אולי תשדרג לאינטל בעתיד :o

פורסם
  • מחבר

את האמת הציעו לי זכרון גם של geil ןגם של ocz שהם 400mhz באותו מחיר, אבל נראה לי קצת מיותר לקנות זכרון 400mhz למעבד עם FSB 333. אני גם לא רוצה להעלות את הבאס ל-200 אלא להשאיר אותו 166 כדי שהכל יהיה מסונכרן (מעבד וזכרונות).

אני צודק או שכדאי בכל זאת לקחת 400 באותו המחיר?

ואין דאגה, אני לא מתכנן לשדרג לאינטל בזמן הקרוב... ;)

פורסם

אני הייתי לוקח OCZ 400MHZ , הם יתנו לך אותם ביצועים , רק עם אפשרות שידרוג וOC בעתיד... , תמיד טוב שיהיה עוד אופציות... , גם ככה ההבדל בכלל לא מורגש...

פורסם

דבר ראשון זה אותו מחיר! אז ברור שזה לא מיותר!

בדחיפות לשנות לOCZ PC3200...

והOC שתעשה יהיה סינכרוני

פורסם

מאיפה הבאת את המחיר למיפרט הזה?

פורסם
  • מחבר

ואם אני לא מתכנן OC? מה עדיף? לקחת GEIL או OCZ? ותכל'ס המחשב לא יעבוד יותר טוב עם זכרון 333 ששווה ל-FSB וככה יהיה סינכרון יותר טוב? קראתי את זה בכמה פורומים.

את המפרט בניתי בנעה מחשבים:

http:/www.noacomp.co.il

למה אתה שואל? המחיר כזה טוב או כזה גרוע?

פורסם

לדעתי זה עדיף

כמות. מוצרים סה"כ

1 AMD ATHLON XP 2500

- גוף קירור + מאוורר למעבד : ללא מאוורר 475 ש"ח

1 CoolerMaster Aero 7 Lite CP5-8J71F 99 ש"ח

1 ABIT NF7 2.0 Nforce 2 AMD 410 ש"ח

1 A-DATA 512MB PC 3200 DDR 400 655 ש"ח

1 Samsung 80GB 7200 rpm ATA133 HDD 8MB 473 ש"ח

1 Leadtek GeForce FX 5900XT WinFast A350XT TDH 1,143 ש"ח

1 LITE ON 52X32X52 RETAIL 215 ש"ח

1 Compucase super Midi Tower CI 6A19

- מאוורר נוסף למארז : ללא מאוורר נוסף 329 ש"ח

1 Zippy WK-880 Hebrew 44 ש"ח

1 Logitech® Wheel Mouse Optical Black oem 79 ש"ח

1 הרכבת מחשב במעבדה 185 ש"ח

סה"כ 4,106 ש"ח

מ www.pandas.co.il

למה זה יותר טוב?

1.כרטיס מסך יותר טוב

2.קירור למעבד יותר טוב

הלוח בלי יותר מדי פיצרים אבל יש מה שצריך הדיסק קשיח לא SATA כי הלוח לא תומך SATA אבל זה לא כל כך משנה sata/ide הבדל בביצועים לא גדול העיקר הדיסק קשיח אם 8 מגה באפר

הצורב לא של TEAC אבל LITEON חברה אמינה מאוד

סידירום/כונן דיסקטים אין בגלל התקציב וגם בגלל שזה לא הכרחי

פורסם
  • מחבר

לוח אם - אני רוצה תמיכה ב-SATA בשביל שידרוגים עתידיים

אני לא רוצה, כרגע לפחות, להשקיע הרבה בקירור למעבד, רק משהו בסיסי שיהיה יותר טוב מהקירור של AMD.

אין לי כסף להוציא עכשיו על 5900xt, בקושי היה לי ל-9600, ואני גם לא צריך יותר ממנו כרגע.

אני רוצה צורב+סידי בנפרד כי צורב נשחק נורא מהר אם כל היום משחקים ממנו משחקים.

וחוץ מזה שמעתי ובעיקר קראתי מלא ביקורות רעות על השירות של פנדה, אז נראה לי שאני אשאר עם נעה, אלא אם כן יש למישהו המלצה על חנות יותר טובה באיזור חיפה?

פורסם

הNF7 שהציעו לך יספק את כל הצרכים שלך

אלה אם כן יש לך צורך בFIREWARE וכ.קול יותר איכותי, ואז יש את דגמי NF7SL המצויינים

בחיפה נעה הבחירה הכי טובה אם אתה לא רוצה את פנדה..

פורסם
  • מחבר

ה-NF7 לא תומך ב-SATA, ואני רוצה SATA.

ככה שההתלבטות היא בין NF7-SL לבין 8RDA3+, בעיקר בדגש על ביצועים, כי מבחינת פיצ'רים ובאנדל ה-EPOX בטוח עדיף

מה לגבי זכרון? מה אתם אומרים? GEIL או OCZ? מהירות 333 או 400?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים