פורסם 2002 באפריל 1523 שנים היי, יש לי בעיה שהמסך כאילו קופץ קפיצות קטנות כשאני שומע בחצי ווליום עם הקליפש - כשמחוברים רק שני רמקולים מתוך ה4עכשיו שמתי לב לזה רק היום...ממה זה יכול להיות?המסך - MAG XJ810
פורסם 2002 באפריל 1523 שנים מחבר כן, אבל עכשיו שמתי לב שזה קורה במספר שירים בודדיםזה יכול להיות עודף באסים?
פורסם 2002 באפריל 1523 שנים יש סאב?? כי אם כן, אז התדרים שלו יכולים להרעיד דברים... כולל למשל השולחן שעליו נמצא המסך...
פורסם 2002 באפריל 1523 שנים מחבר יש סאב?? כי אם כן, אז התדרים שלו יכולים להרעיד דברים... כולל למשל השולחן שעליו נמצא המסך...כן.. והוא מרעיד את כל החדר..אבל אני מדבר על התמונה בתוך המסך..זאת רק התמונה קופצת לא כל המסך.
פורסם 2002 באפריל 1523 שנים צודק, זה קורה גם למסך שלי כשאני מתחיל להשתגע עם המיני והיא רק 2x40w r.m.s.שים לב שאם אתה נותן לו טפיחות קטנות בצד, זה גם גורם לתופעה.
פורסם 2002 באפריל 1523 שנים יש סאב?? כי אם כן, אז התדרים שלו יכולים להרעיד דברים... כולל למשל השולחן שעליו נמצא המסך...כן.. והוא מרעיד את כל החדר..אבל אני מדבר על התמונה בתוך המסך..זאת רק התמונה קופצת לא כל המסך.תנסה להוריד באסים ותבדוק.אתה לא תראה את המסך עצמו רועד, אבל התמונה תרעד, בדיוק כמו עם אפקט "הטפיחה הקטנה" שרוקפורד ציין.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.