עבור לתוכן

תמונות - צביעת מאורר

Featured Replies

פורסם

אחרי לילה של צביעה המוד שלקח לי פחות או יותר שעה (בלי זמן של התיבשות)

השתמשתי ב :

kelim.jpg

טוב זה היה באמצע הלילה השתמשתי במכחול של הטיפקס (לא היה אחד בבית וזה אמצע הלילה)

צבע (נראה לי שזה שמן) שהיה לי עוד מקודם כי אני בונה דגמים של מטוסים אז תמיד מגיע צבע

ושתי מברגים של שענים שעזרו בפתיחה של המאורר

ותודות ל99SK על התמיכה המוזיקלית

הפתיחה עצמה היתה ממש קלה ואחרי זה הצביעה שלקחה שעה בערך (משהו כמו 2 שכבות)

התעוררתי היום עברתי על חלקים שלא תפסו טוב והרי לכם התוצאות....

fan.jpg

fan1.jpg

fan2.jpg

fan3.jpg

fan4.jpg

fan5.jpg

תגובות ?

פורסם

מכובד ביותר :D. נראה ממש כמו ספריי. עבודה מצוינת :)

פורסם

יצא ממש יפה, יופי של עבודה. הוא נראה הרבה יותר טוב עכשיו אני מוכרח לציין... יש תוכניות להמשך? לצבוע את הפלסטיק של המאוורר או משהו?...

פורסם

פצצות!

יש לי 2 מאווררים אולי אני אצבע אותם , לאמא שלי צבעים כאלה במפוצץ גוונים :)

פורסם
  • מחבר

כעקרון מתישהו אני אמור לקבל מאוררים עם אור כחול שיגיעו נראה מה יתאים לצורה הכללית של המארז

פורסם

מגניב ,כל הכבוד , תצבע גם את החלק החיצוני בצבע קר מנוגד לאדום החם ויהיה ממש יפה

פורסם

NICE...

פורסם

אחי, יצא לך ממש יפה.

אני תיכננתי לקנות ספריי ובו לצבוע את המאוורר, אבל אני רואה שאפשר גם בצבעים כאלה גם (יש לי והיום בלילה אני גם הולך לצבוע).

ד"א: איך פירקת את המאוורר? לי היה מאוורר ישן וניסיתי לפרק אותו. אז יש כזה מין עיגול שאתה צריך להוציא ואז כל המאוורר מתפרק אבל אני לא הצלחתי להוציא את העיגול הזה מבלי לשבור אותו (אני מדבר על העיגול שיש בתוך המנוע (מעליו), לא על העיגול מגומי שמכסה את המנוע.

פורסם

חבל שהאיכות גרוע

כי נראה שעשית אחלה עבודה

פורסם

כמו שאומרים "המראה עם הברק" :)

יפה מאוד.

פורסם

נראה אחלה!

היו לי פעם צבעים כאלה...

איתן

פורסם
  • מחבר

אחי, יצא לך ממש יפה.

אני תיכננתי לקנות ספריי ובו לצבוע את המאוורר, אבל אני רואה שאפשר גם בצבעים כאלה גם (יש לי והיום בלילה אני גם הולך לצבוע).

ד"א: איך פירקת את המאוורר? לי היה מאוורר ישן וניסיתי לפרק אותו. אז יש כזה מין עיגול שאתה צריך להוציא ואז כל המאוורר מתפרק אבל אני לא הצלחתי להוציא את העיגול הזה מבלי לשבור אותו (אני מדבר על העיגול שיש בתוך המנוע (מעליו), לא על העיגול מגומי שמכסה את המנוע.

נו כן זה למה באו המברגים של השען תעשה את זה לאט לאט כי הם תפוסים חזק אבל ברגע שזה יוצא אז זה יוצא ממש חלק בלי הרבה בעיות

פורסם

צביעה טובה. :)

אם אתה רוצה שזה יהיה יפה יותר תצבע את החלק החיצוני ב:

1. כסף.

2. צבעים קרים (כמו שאמרו כבר).

3. צבעים רגישים לUV.

פורסם
  • מחבר

נראה לי שאני אלך בכיוון של צבע רגיש לUV כי בתכנון של המחשב יש עוד כמה דברים חסרים..

מקווה עד סוף החופש אני אסיים..

פורסם

אני דווקא הייתי משאיר את זה ככה, או צובע במקום האדום צבע UV.. בהצלחה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים