עבור לתוכן

הדגמת עוצמת רעש

Featured Replies

פורסם

אני צריך תוכנה שמציגה, כמה רעש מציג השיר נגיד אני שם את השיר my band של אמינם בתוכנה של winamp, והתוכנה מראה לי שכאשר הוא צועק עוצמת הרעש מגיעה ל 20 dba, או כל תוכנה אחרת אם יש דבר כזה, זה נועד לבדיקת סבל שלי ביחס למאוררים שאני עומד לקנות

פורסם

dB הינה יחידת מידה יחסית, אשר בה 0 נחשב Unity Gain, כלומר העוצמה ה"רגילה" שהרמקולים שלך מוציאים, מינוס אינסוף הינו שקט מוחלט, והעליה בעוצמת הרעש הינה לוגריתמית.

אין שום תוכנה שתוכל לומר לך מה הווליום שאתה שומע בדציבלים, מכיוון שהוא תלוי בעוצמת הרמקולים שלך.

בשביל למדוד עוצמת רעש בחדר צריך צב"ד מיוחד.

פורסם

אם dB זו מידה יחסית, מה זה אומר כשמודדים רעש שיוצא ממדיח כלים, או מטוס ממריא וכו'?

פורסם

כשאתה מודד דציבלים שיוצאים ממחשב, מערכת סטריאו או כל דבר אחר בתוך המערכת עצמה (למשל, עוצמה ברסיברים), המידות תמיד יהיו שלילות, מתחת ל-Unity Gain.

כשאתה מודד באמצעות מכשיר מדידה אתה מודד את לחץ האוויר או משהו בסגנון שהסאונד יוצר, ואז המידה היא מוחלטת, אבל רלוונטית רק למקום בו אתה עומד...

פורסם

אוקי הבנתי בקשר לרעש חיצוני, THX.

לגבי ה-UG, אז 0 זה אומר התפוקה המקסימלית של הרמקולים?

פורסם

אני צריך תוכנה שמציגה, כמה רעש מציג השיר נגיד  אני שם את השיר my band של אמינם בתוכנה של winamp, והתוכנה מראה לי שכאשר הוא צועק עוצמת הרעש מגיעה ל 20 dba, או כל תוכנה אחרת אם יש דבר כזה, זה נועד לבדיקת סבל שלי ביחס למאוררים שאני עומד לקנות

אם אתה מצליח לסבול את הקול של אמינם בזמן שהוא צועק, ברכותי, קרוב לוודאי שאף מאוורר בנמצא לא יצליח להוציא אותך משלוות נפשך.

פורסם
  • מחבר

כן חשבתי שזה באמת תלוי ברמקולים וזה מידה יחסית, ביחס לרמקולים , טוב תודה בכל מקרה אם תכלו לתת דוגמא של 40 dba

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים