עבור לתוכן

איזה עכבר עדיף?

Featured Replies

פורסם

דודים שלי נוסעים לארה"ב וביקשתי שייקנו לי עכבר, בנתיים יש לי עכבר אופטי של חברה בשם APOMAX (סתם עכבר) והבעייה היא שאני לא יודע איזה עכבר כדאי לי (בלי שום קשר למחיר):

Microsoft Wireless Intellmouse with Tilt

Logitech MX500

Logitech MX700

מה אתם אומרים? מה הכי שווה לקחת? אני מדבר מבחינת נוחות, איכות ודיוק במשחקים.

אף פעם לא היה לי עכבר אלחוטי והרעיון מלהיב אותי, מה אתם אומרים? שווה את התוספת או שהעכבר הופך לכבד ומסורבל בגלל הסוללות? (הקטע הזה לא מדאיג אותי כי במייקרוסופט הסוללות יחזיקו מעמד המון זמן ויש לי נטענות, וב-700 יש תחנת עגינה).

פורסם
  • מחבר

אגב, כשאני חושב על זה אני מרגיש שאני צריך עכבר אלחוטי למה בכל העכברים שהיו לי החוט מתחיל להתקפל והוא נגרר על השולחן וזה דיי מעצבן ומפריע קצת לתנועת העכבר.

מצד שני, לפי מה שהבנתי ה-MX700 יותר כבד ומסורבל וגם טיפטיפה פחות מדוייק מאחיו (שגם יוצא יותר זול), אתם חושבים שזה מפריע? שהוא באמת מסורבל ביחס ל-500? הוא כבד?

אולי עדיף לקחת את האלחוטי של מייקרוסופט?

פורסם

אם אתה מוכן להשקיע אז ה-MX700, תותח על! אין LAG ככה שהוא מדהים למשחקים ובכלל אין כמו לוג'יטק(מניסיון), לא לשכוח של-MS לא מגיע כסף מאיתנו  >:(

בכלל התחנת עגינה משמשת להטענה, מדליק בהחלט

ביקורות מעולות מכל כיוון, קיצר תיקנה תתחדש ותהנה גם בשבילי  ::)

פורסם

על ה-Wireless intellimouse explorer שמעתי מכמה אנשים דברים די רעים לגבי הדיוק שלו במשחקים. אם זה חשוב לך, תתרחק ממנו.

לגבי ה- MX700, אומרים שהוא בין העכברים המדוייקים ביותר שיש, אבל שהוא ממש כבד יחסית לעכברים אחרים. מה שכן, אלה דברים שמתרגלים אליהם ואחרי כמה ימים כבר לא שמים לב שהם קיימים (כמו הפסים במסכים השטוחים).

פורסם

בקשר למשקל, אז באמת מתרגלים וזה לא כזה נורא.

לדעתי אם יש לך מספיק כסף, לך על הMX700 הוא ממש מצויין! הוא ממש מעולה!

ה MX500 גם מצויין אבל הוא לא אלחוטי...

פורסם
  • מחבר

בארה"ב ה-MX700 עולה בסביבות ה-200-250 שקל שזה מחיר זול יחסית.

אבל שמעתי שתחנת העגינה חייבת להיות רחוקה ממוצרי חשמל (במיוחד שלא תהיה בסביבת המסך והחיבורים) ואין לי ממש איפה לשים אותה חוץ מהשולחן.

אני לא הולך להשתמש בעכבר במרחקים, אפילו לא מטר מהשולחן, אני רק רוצה שלא יהיה הכבל המעצבן הזה זה עוד משהו חשוב, אולי בכל זאת לקחת עכבר חוטי?

וה-MX700 לא מדוייק פחות מאחיו?

פורסם

בארה"ב ה-MX700 עולה בסביבות ה-200-250 שקל שזה מחיר זול יחסית.

אבל שמעתי שתחנת העגינה חייבת להיות רחוקה ממוצרי חשמל (במיוחד שלא תהיה בסביבת המסך והחיבורים) ואין לי ממש איפה לשים אותה חוץ מהשולחן.

אני לא הולך להשתמש בעכבר במרחקים, אפילו לא מטר מהשולחן, אני רק רוצה שלא יהיה הכבל המעצבן הזה זה עוד משהו חשוב, אולי בכל זאת לקחת עכבר חוטי?

וה-MX700 לא מדוייק פחות מאחיו?

לא, לא פחות מדוייק אבל לדעתי אין שווה לעכבר עם חוט! אם נעזוב לרגע את עניין ה-LAG (שלמען האמת לא קיים)ישנן את הבעיות האחרות כמו שאמרת, קירבה למכשירים, תדר, בכלל אני חושב שמה שפחות תדרים ככה יותר טוב, גם ככה יש מספיק תדרים באוויר, אנחנו לא צריכים להוסיף עוד דברים מזיקים בפוטנציה לסביבה האישית שלנו ;D

מה שלא יהיה, בהצלחה

פורסם
  • מחבר

רגע, אתם חושבים שאולי ההרגשה שלי שהחוט מפריע לעכבר זאת סתם הרגשה והעכבר עצמו חרא? (הקבל לא קצר מדי וגם לא ארוך מדי, הוא באורך המתאים אבל מתקפל כזה ויש לי הרגשה שהוא נגרר כזה וגורם לאי דיוק בעכבר) כי העכבר הוא סתם אופטי מסריח של חברה בשם Apomax.

נראה לי אני אלך על ה-MX500 אבל שוב פעם, אני לא רוצה שחוט יפריע לי ומצד שני מה שאמר קודם DrizziTx הוא נכון, עניין התדרים דיי מעיק.

אגב תודה לכולם על העזרה

פורסם

אני יגיד לך מה...

אני שחקן קאונטר כבר למעלה משנה וחצי...

ובכללי אני משחק המון משחקי יריות וכו'....

עכשיו לי יש MX500 גם לאח שלי יש וגם לעוד בערך 10 חברים שלי יש....

אני פשוט מת על העכבר הזה...

העכבר הכי טוב שראיתי בחיים שלי !!!

הוא אצלי בערך מאז שהוא יצא לשוק ואני נהנה מכל רגע איתו לא עשה לי בעיות בחיים מדויק מאוד נוח מאוד ותזוזה מצוינת....

ככה גם כל שאר החברים שלי שיש להם MX500 לאף אחד אין טענות וכל אחד מאוד מרוצה ממנו....

מוצר באמת מעולה !

עכשיו לשני חברים שלי יש MX700....

עכבר מצוין נוח בדיוק כמו ה MX500 והם פשוט כמעט בול אותו עכבר מנסיון אישי שהתשמשתי בשניהפ....

ההבדלים היחידים שאני מצאתי זה ש ה MX700 קצת יותר כבד מ ה MX500 לא ממש בהרבה, ויותר יקר....

עכשיו בחו"ל אין לי מושג מה ההבדלים של המחיר מה שבטוח שני העכברים האלה הרבה יותר זולים בחו"ל ובמיוחד בארה"ב כי הם כלכך נמכרים והם כבר המון זמן בשוק....

אישית אני מעדיף לא אלחוטי ככה אני ולכן כשאני קניתי עכבר קניתי את ה MX500 ולא את ה MX700...

ממה שחברים שלי שיש להם MX700 אמרו אז התחנת עגינה עובדת מעולה ואין לאג ואין שום בעיה של בטריות כי הם נטענות בתחנה והם מאוד מרוצים מהעכבר והוא עובד להם מעולה ....

אז בסה"כ זה עניין של העדפה אישית שלך , מה אתה מעדיף, אלחוטי או לא ....

כי ההבדל היחיד שאני שמתי לב אליו והוא לא ממש משמעותי פשוט אני שם לב לדברים קטנים, הוא ש ה MX700 מן הסתם קצת יותר כבד לא בהרבה בגלל הענין של הבטריות...

אבל זה אני, אני שם לב לדברים כאלה וזה ממש לא הפריע לי שהוא היה קצת יותר כבד הרגשתי איתו מאוד נוח והוא עבד מעולה...

בסה"כ שני מוצרים מעולים שמאוד מאוד מאוד דומים אחד לשני כמעט בדיוק אותו דבר....

תתחדש ותהנה ממה שתקנה בסוף : ) וזה שווה כל אגורה תאמין לי !

פורסם
  • מחבר

אבל מה אתה אומר בקשר לקבל? הוא לא יפריע לתזוזה והדיוק של העכבר? אם לא אז אני פשוט אקנה את ה-MX500, אין סירבול של תחנת עגינה שנמצאת על השולחן, אין בעיות של תדרים, אין בעיות של כובד וגם המחיר יותר זול.

פורסם

לי גם יש את ה MX500 ואני ממש מרוצה ממנו, והדיוק שלו פשוט מצויין!

אם כי, קמצ בזמן האחרון הכבל מתחיל להפריע לי קצת ולעצבן אותי, אבל העניין הוא שהכבל מפריע, זה תלוי

איפה מחשב נמצא ומאיפה הכבל עובד עד לשולחן...

אז בכל, מקרה בקשר לתחנת עגינה של ה MX700 אני לא זוכר ששמעתי על בעיות כלשהן.

בכל מקרה בהצלחה! ותעדכן אותנו במה החלטת...

פורסם
  • מחבר

אז ככה, החלטתי ללכת על ה-MX500 גם בגלל המחיר הזול וגם בגלל שאני חושב שכבל לא אמור להפריע לי, הוא לא קצר מדי או שנופל ואז מושך את העכבר.

תודה לכולם שעזרו לי.

פורסם

בחירה טובה אתה לא תתאכזב!

תתחדש ;)

פורסם
  • מחבר

רגע רגע זה לא הסוף חבובים:

לפי המפרטים של העכברים באתר של לוג'יטק ולפי ידיעה באתר hwzone.co.il עצמו על ה-MX510, הבנתי שב-510 אפשר לקנפג את הכפתורים במשחקים (דבר דיי חשוב בעיני) וב-500 לא (זאת אומרת להשתמש במקשים הקטנים רק לתפקידים שהם נועדו או בטח לתפקידים מוגבלים בווינדוס).

אם זה נכון, אז אני איקח את ה-MX510 , מה דעתכם?

פורסם

מה הכוונה בלקנפג במשחקים? כי ב 500 אפשר לשנות את התפקידים של הכפתורים הקטנים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים