עבור לתוכן

אילתור מאוורר- שאלות

Featured Replies

פורסם

אז ככה... אילתרתי מאוורר לפי המדריך הזה: http://www.pctip.co.il/guides/casefan.php

ויש לי מספר שאלות...

1. החיבר של הספק כוח לכונן דיסקטים הוא בצבע לבן והוא לא נראה כמו חיבור של  מאוורר רגיל.. האם זה בסדר?

2. בכבל שמחבר מהספק לכונן ישנם 4 חוטים... אדום, שחור, שחוא וצהוב לפי הסדר שאמרתי... לפי המדריך צריך להשאיר רק את האדום והשחור אז השארתי את השחור שיותר קרוב לאדום האם זה בסדר?

3. נגיד ועד עכשיו הכל טוב וכבר חיברתי הכל... לאיפה אני יכול לחבר את המאוור יש לי לוח Rocklake D865Perl והאם יש סיכוי שזה ישרוף לי חלק כלשהו במחשב?

פורסם

1 + 2 ממש לא הבנתי.. תמונה תעזור..

3. עדיף לחבר לספק כח ע"י מולקס או כל כבל אחר..

פורסם
  • מחבר

מה זה מולקס???

והנה כמה תמונות...

Cool3.JPG

Cool2.JPG

Cool1.JPG

פורסם

יש לך את המדריך הזה גם כאן: http://www.hwzone.co.il/guides.php?file=casefan

בכל מקרה, השיטת חיבור הזה לא מומלצת. פשוט תחבר למולקס (שזה החיבור הרגיל שיוצא מהספק) את האדום לחוט הצהוב של המולקס והשחור לאחד השחורים...

פורסם
  • מחבר

יש לך את המדריך הזה גם כאן: http://www.hwzone.co.il/guides.php?file=casefan

בכל מקרה, השיטת חיבור הזה לא מומלצת. פשוט תחבר למולקס (שזה החיבור הרגיל שיוצא מהספק) את האדום לחוט הצהוב של המולקס והשחור לאחד השחורים...

מה ס'תמורת החיבור הרגיל? אפשר תמונה? תודה.. ומצטער שאני שואל יותר מידי שאלות אני פשוט לא כזה מבין בזה...

חיבור מולקס זה הזה שיש במספר 10 בתמונה הבאה?

fancontrol072.jpg

פורסם

חיבור מולקס זה השתיים שיש בתמונה (אני מניח שהם ממוספרים מתחת ל 11 ו 10) פשוט לא כל כך מובן למי המספר מתיחס

מולקס = הלבנים שנמצאים למטה

פורסם
  • מחבר

חיבור מולקס זה השתיים שיש בתמונה (אני מניח שהם ממוספרים מתחת ל 11 ו 10) פשוט לא כל כך מובן למי המספר מתיחס

מולקס = הלבנים שנמצאים למטה

כן זה המספרים 10 ו-11 מופנים אליהם. תודה רבה אני ינסה לסדר את זה. ועוד שאלה...

יש מצב שזה ישרוף לי חלק במחשב?

פורסם

בוא אני אגיד לך משהו...

אני ביום שישי הבאתי מספק של מחשב ישן מאורר סתם כי רציתי לעשות כמה ניסויים (ראה המשך הלילה היום...)

עכשיו החיבור שלו הוא לא חיבור רגיל זה חיבור אחר כעקרון יכולתי לעשות קומבינה ולסדר את זה אבל אני אישית

אמרתי שלא שווה לי הסיכון בלהוציא ולהכניס את זה ,אם זה בא לך בצורה של אותו חיבור של המולקס אז סבבה אם לא

ואתה לא כל כך מבין באלקרוניקה אני אישית לא הייתי מנסה מה הבעיה מה חסר מאוררים גנרים ?! תמצא עוד אחד עם יציאה של

מולקס

אני מאמין שיהיו על מה שכתבתי הרבה חילוקיי דעות אבל הכי טוב זה בטוח..

ואם אתה רוצה תבדוק זה הכי פשוט, לשרוף לא נראה לי שזה יגיע לזה

פורסם
  • מחבר

בוא אני אגיד לך משהו...

אני ביום שישי הבאתי מספק של מחשב ישן מאורר סתם כי רציתי לעשות כמה ניסויים (ראה המשך הלילה היום...)

עכשיו החיבור שלו הוא לא חיבור רגיל זה חיבור אחר כעקרון יכולתי לעשות קומבינה ולסדר את זה אבל אני אישית

אמרתי שלא שווה לי הסיכון בלהוציא ולהכניס את זה ,אם זה בא לך בצורה של אותו חיבור של המולקס אז סבבה אם לא

ואתה לא כל כך מבין באלקרוניקה אני אישית לא הייתי מנסה מה הבעיה מה חסר מאוררים גנרים ?! תמצא עוד אחד עם יציאה של

מולקס

אני מאמין שיהיו על מה שכתבתי הרבה חילוקיי דעות אבל הכי טוב זה בטוח..

ואם אתה רוצה תבדוק זה הכי פשוט, לשרוף לא נראה לי שזה יגיע לזה

שמע.. יש לי חיבורים של מולקס בספק ככה שאין לי בעיה להחליף את החיבור.. אז מה אתה אומר אם אני יחליף 99% שהכל ילך חלק...? כי לא נראה לי שאני ישאיר את החיבור הזה כי לא נראה לי שיש לי איפה לחבר אותו ומולקס בטוח יהיה לי מקום..

פורסם

שאני אבין , מה הבעיה להחליף חיבור ? , זה צ'יק צ'אק , אני פשוט לקחתי כבל חשמל שנדחס בידיוק לחיבור נקבה של המולקס וחיברתי אותי ל פלוס ולמינוס וזה כמו פינים , זה מחזיק מעולה

פורסם
  • מחבר

לא אמרתי שזה בעיה.. האמת שזה הכי קל שיש...

אני פשוט לא אחד שמבין באלקרטוניקה ואני לא יודע מה הפלוס ומה המינוס במולקס ככה שאני לא יודע מה לחבר למה...

פורסם

תקנו אותי אם אני טועה..

האדום הולך לאיפה שהצהוב נמצא והשחור לאחד השחורים

פורסם

כן

צהוב - 12 V

שחור-אדמה

שחור-אדמה

אדום -5V

אתה חותך שני כבלים וחושף אותם ! זה פשוט

פורסם
  • מחבר

תקשיבו.. המולקס שלי מפוצל יענו מחוברים אליו שתי חוטים מכל סוג זה משנה משהו? פירוט של מה שיש לי:

2 צהובים

4 שחורים

2 אדומים

אני יכול להשאיר רק 1 צהוב ו1 אדום וזה יהיה פסדר?

פורסם

אני יכול להשאיר רק 1 צהוב ו1 אדום וזה יהיה פסדר?

מה זאת אומרת ?

תחבר את האדום של המאורור לצהוב של המולקס ואת השחור לאחד מן השחורים , לא משנה כמה יש לך שם , שיהיו 200 ,אתה עדין מחר כמו שאמרתי לך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים