עבור לתוכן

איך הלוח החדש של ASUS A8V ??

Featured Replies

פורסם

הלוח החדש של ASUS A8V איך הוא ?? (מבחינת הכול )

האם ייצא ייצאו כבר לוחות אחרים לתושבת החדשה 939 ? והאם הם יותר טובים מה A8V של ASUS ?

פורסם

שלום לך anri, חבל שאתה שואל את אותה השאלה כשבטופיק אחר כבר עניתי לך עליה.

הנה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=70973.0#msg612033

תסתכל על התגובה האחרונה שלי. שום דבר לא השתנה מאז. אם יהיו ביקורות ללוחות אחרים לתושבת 939 תהיה בטוח שאנחנו נרשום על זה חדשה באתר.

פורסם
  • מחבר

אני מצטער , אני נורא לחוץ בקשר לזה שאני כבר צריך לקנות את המעבד בסוקט החדש (3500) .

חשבתי שכבר ייצאו עוד כמה לוחות חדשים ,ושחכתי שפתחתי על זה תארד כבר .

פורסם

לפי דעתי עליך לחכות כמה חודשים. גם לירידת מחירים וגם ללוחות חדשים ;)

פורסם
  • מחבר

בקשר למחירים זה לא כל כך חשוב .

אבל בקשר ללחות זה כן חשוב כי אני לא יודע באמת איך ה - A8V של ASUS , אבל אני לא מתכוון לחכות כלל וכלל ,חיכיתי כבר מעל ומעבר..

אבל אני מאמין שהוא טוב .

וגם לפי הביקורות ש americium הביא אז כתוב שהוא לוח טוב מאוד , אבל בקשר ל OC לא שמו דגש בביקורות .

אם מישהו יש לו עוד ביקורות במיוחד על OC שיביא בבקשה .

פורסם

זו בהחלט בעיה עם הביקורות הללו שהם לא הקפידו יותר מדי לבדוק כיצד הלוח מתפקד תחת OC.

יצרתי קשר עם כל הכותבים של הביקורות שרשומות בחדשה שלי על מנת שירחיבו את החלק של ה-OC. מסתבר שזה לא בראש מעיניהם כי לא ראיתי שום שינוי בביקורות.

anri, אני מציע לחכות עד סוף יולי בערך, לוחות חדשים לתושבת 939 אמורים להגיע בשבועות הקרובים ואני בטוח שנראה ביקורות נוספות ברשת כולל תוצאות OC.

בסה"כ Asus נחשבת לאחת החברות המובילות בתחום החומרה והיא מספקת חומרה מצויינת ל-OC. אבל שוב, אני מציע לך לחכות לפחות עד סוף יולי ולקוות להתפתחויות נוספות.

פורסם
  • מחבר

אין לי ממש כוח לחכות , אבל אם אין ממש ברירה אז אני יחכה קצת .

אבל בכל זאת כמו שאמרת ASUS חברה מצויינת אז כנראה שאין מה לדאוג גם אם אני לא יחכה ויקח את הלוח הזה .

וואולי מישהו יודע מתי הזכרונות החדשים של GEIL מסדרת ULTRA-X יוצאים ? (לא רציתי לפתוח סתם דיון )

פורסם

או שתקנה S754 עכשיו, או שתחכה ללוח של DFI, זה הצעד הנמוך ביותר.

הרי תמיד אפשר לחכות, תמיד יש משהו חדש מעבר לפינה, בסוף לא תקנה את המחשב... צריך לקנות את הרכיבים הטובים ביותר לכסף שלך עכשיו.

פורסם
  • מחבר

כן נכון , אני יקנה כבר עכשיו הכול כי תמיד ייצאו דברים חדשים ואף פעם זה לא ייגמר , אז כדי לי לקנות כבר עכשיו את כל זה :

מעבד - AMD A64 3500 (939

לוח - ASUS A8V (או שאניי יחכה טיפה ללוח אחר או לביקורות עליו )

כרטיס מסך - 6800UE

מארז - ANTEC P160 Anodized Aluminum Super Mid Tower

ספק - Antec TruePower 550 Watt

זיכרון - GEIL ULTRA-X PC 4000 מישהו יודע מתי יוצא או אם יש עליו ביקורות ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים