פורסם 2004 בנובמבר 2421 שנים יש לי גם אותו מארז! ממש יפה עשית אותו! יפה למארז הזה מודינג..! אהה ושחכתי אחי ממש יפה מה שעשית! אהבתי מאוד!
פורסם 2004 בנובמבר 2421 שנים וויאי אחי תחדש הוא יצא ממש יפה כמו להרבה אנשים פה גם לי יש אחד כזה זרוק אצל אמא מחובר לאיזה פנטיום 4 ישן ולא שמיש אז ניראה אם יהיה לי קצת זמן נחשוב עליך ונצא לעבודה ! תחדש
פורסם 2004 בנובמבר 2521 שנים מחבר ודה רבה לכולם על התגובות המחממות.המארז הנ"ל הוא באמת מארז בעל פוטנצייל רב למודינג , לפחות לי היו רעיונות בקשר אליו כמו שאתם יכולים לראות . יש עוד איזה משהו קטן שרציתי לעשות אבל לא ממש יש לי עכשיו זמן כי י"ב ויש לחץ מפה עד הודעה חדשה ובגרויות ומבחנים וגם אין לי כוח אף לקפוץ לחנות האלקטרוניקה , אני צריך לקנות מהם איזה משהו שחסר לי לפרוייקט .קיצר צפו לעידכונים .
פורסם 2005 במרץ 720 שנים מחבר עדכון 7/03/05 אז ככה אחרי הרבה הרבה זמן , כמעט 4 חודשים משהו כזה החלטתי לסיים את הפרוייקט סוף סוף . בעיקרון מה ש"נשאר" לי לעשות זה לסיים את הדלת שעליה כל הפרוייקט התחיל. ישבתי וחשבתי לי היום בבוקר והחלטתי להלביש את הפרספקס ואת הגריל לדלת ולהרכיב אותה במארז. בזמן העבודה עלה לי הרעיון של להגיבה את הגריל מעל הדלת , שלא ישב עליה צמוד לקחתי 4 ברגים שמצאתי בארגז הכלים , עליהם הלבשתי צינורית כחולה, הצינורית בהתחלה סירבה עלות על הבורג אבל לאחר חימום במים רותחים של הצינורית היא התלבשה כמו שצריך .הצינוריות בגובה 1 סי"מ ....... אחרי זה הדבקתי את החלון עם דבק מגע לדלת , מניסיון קודם הבנתי שסיליקון לא מחזיק בגרוש אז הלכתי על דבק מגע . הברגים היו באורך של 6 ס"מ ולא התאימו אז חתכתי אותם שיהיו בידיוק כמו שצריך . ועל המאורור מהצד החיצוני הדבקתי גולגולת . זהו אין לי יותר מה לכתוב ,ונעבור לתמונות פה אפשר לראות שהברגים ארוכים מידיי ככה נראה כל המארז אחרי כל המודינג טיפים ותמיכה פיננסית יתקבלו בברכה
פורסם 2005 במרץ 720 שנים עשיתי עוד דבר חכם בקשר לחיתוך כאשר חתכתי כבר מיניסיון אני יודע שעפה מלאה נסורת מהפח אז שמתי מגנט ליד והוא פשוט משך אליו את כל הנסורת מחר אני כנראה הולך לעשות את "הכונס" הימני ולשנות קצת את הגריל הקידמי שנמצא בפאנל , הוא קצת לא מוצא חן בעיניי ....... חח אתה עצלן אבל חכם גם אני הוצאתי את כל החומרה וזהו לא לוקח צ'אנסים... אחלה פרויקט ד"א והרעיון עם הגבהת המאוורר יפה
פורסם 2005 במרץ 720 שנים מחבר תודה עכשיו אני צריך לחשוב על עוד איזה משהו מקורי להוסיף לפרוייקט לפני שאני חותם אותו .
פורסם 2005 במרץ 720 שנים יפה מאודהיסתכלתי בנתיים על התוצאה הסופית וממש שינוי ענק (דרך אגב יש לנו מעלה מארזים כאלו בבית ספר)וגם הרעיון עם המגנט נחמד מאודוהצעה לסיום אם יש לך חלון על הגג אז אפשר לעשות חלון ל CD וליראות אותו דרך הגגזה יכול להיות נחמד
פורסם 2005 במרץ 720 שנים מחבר לא רעיון טוב המחשב יושב על השולחן ולא רואים את החלק העליון .אתה מוזמן לעור על כל הפרוייקט ולראות בין העמודים את התמונות , בסוף הפרוייקט כל התמונות ירוכזו יחדיו בעמוד אחד
פורסם 2005 במרץ 820 שנים אחלה פרוייקט יש לי איזה רעיון קטן שאני הייתי עושה על הCD, והHDD הנשלף אתה יכול ליצור מסכה של הפנלים המקוריים, וככה תכסה אותם, לדוג' - את הפנל של הCD תחתוך כך שיהיה מגש, וחור, עם מעין מקל שילחץ על הכפתור או משהו המארז יהיה הרבה יותר "זורם" לHDD, לא בדיוק יודע, או שתקח את הפנל ותעשה לו חורים או שתשקיע - ותחתוך ותדביק - כך שהHDD יצא ויכנס עם הפנל יש לך את זה - תעשה את זה מה עם איזה חריטה? אולי צביעה לשלדה של המארז?
פורסם 2005 במרץ 820 שנים מחבר את המגירה של הההארד אני מוציא כי היא לא בשימוש והיא הרסה לי כבר הארד אחד אז אני לא מענויין לקחת סיכונים יותר איתה . בקשר לצביעה הפנימית כבר חשבתי ואני חושב שאני יעשה את זה השבוע אחרי שהמשכורת תיכנס ויהיה לי כסף לקניית חומרים . האממממ וחריטה ?, חשבתי על זה ממש ממש מזמן ואין לי שום רעיון לחריטה עוד דבר אני זוכר שהיה פה מישהו שקנה MESH והוא אמר שהוא קנה באוטו דיפוט , איך קוראים לזה ?, משהו רשת כורת דבורים משהו כזה נכון ? ומישהו יודע איפה אני יכול לקנות בירגי אלן ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.