פורסם 2004 בנובמבר 521 שנים ייצא פצצה.. המסקנטייפ בחוץ שם זה בשביל להחזיק את הגומי?.. או סתם שאריות מעבודת הניקיון?..בכל מקרה בנתיים המארז נראה מעולה!
פורסם 2004 בנובמבר 521 שנים מחבר הנייר דבק משמש לחיזוק זמני של הגומי כי הדבקתי אותו עם הקצה השני ובכדי שזה לא ירד שמתי נייר דבק עד שהדבק יתפוס חזק
פורסם 2004 בנובמבר 521 שנים דן,אעיון מאוד יעיל להוריד את הגריל..מה שמת שם איזה סוג גומי ואיפה אפשר לקנות אותו?
פורסם 2004 בנובמבר 521 שנים מחבר יש רשת רמקול שצבעתי היום והגומי זה גומי של חוט חשמל שחתכתי אותו באמצע והלבשתי מסביב
פורסם 2004 בנובמבר 521 שנים יש לי רק דבר אחד להגיד לך :גאון!יש לי שני רמקולים ישנים ומעפנים בבית שאני לא יודע מה לעשות איתם, וחבל לזרוק... עכשו אני יודע! אני אעשה מהם גרילים לכל המאוררים שיש לי במארז, שחסומים (בינתיים) ע"י הגרילים המובנים של המארז שלי :jump1:
פורסם 2004 בנובמבר 521 שנים אתה אמיץכשאני חתכתי את הגרילים המובנים שלי ממש לא רציתי שתיהיה חומרה מחוברת למארז. פירקתי הכל....
פורסם 2004 בנובמבר 521 שנים מחבר עשיתי עוד דבר חכם בקשר לחיתוך כאשר חתכתי כבר מיניסיון אני יודע שעפה מלאה נסורת מהפח אז שמתי מגנט ליד והוא פשוט משך אליו את כל הנסורת מחר אני כנראה הולך לעשות את "הכונס" הימני ולשנות קצת את הגריל הקידמי שנמצא בפאנל , הוא קצת לא מוצא חן בעיניי .......
פורסם 2004 בנובמבר 521 שנים גבר מה אני יגיד לך ! אני אוהב אותך חחחחחחחחחחחח סתם ;Dאין אתה מלך !!!בלי כל הרעיונות האלה לא נראה לי שהיינו מגיעים רחוק כל כך (דעה שלי) !
פורסם 2004 בנובמבר 521 שנים מחבר בלי כל הרעיונות האלה לא נראה לי שהיינו מגיעים רחוק כל כך (דעה שלי) ! איזה רעיונות אחי ? :
פורסם 2004 בנובמבר 921 שנים מחבר עדכון קטנטן 9/11/04 אז ככה חתכתי עכשיו את הכונס השני , למזלי בזמן האחרון התחלתי למצוא הרבה רשתות של רמקולים התאמתי אותו למסגרת והוא יושב כמו חיתול על תחת של תינוק . ברגעים אלו הוא בצביעה ומחר כבר אני יעלה תמונה של הכל יושב , מודבק כמו שצריך והפאנל הקידמי גמור !
פורסם 2004 בנובמבר 2321 שנים מחבר עדכון 23/11/04 כתבתי הרבה ושכחתי לשמור אז הרכבתי את כל החלקים של המארז , מה שנשאר לעשות זה לחתוך אץ הטבעת של המאורור שבדלת לרוחב הטבעת שבגג בכדי שיהיה סימטרי , לשייף קצת תדלת וזהו אני חושב שסיימתי אלה אם כן יעלה לי עוד רעיון מטורף שאותו אבצע . ולתמונות :
פורסם 2004 בנובמבר 2421 שנים נחמד גם לך יש הארד דיסק נשלף? אני חושב שמן הסתם כן... 8) --------------- בקשר לתמונה הזאת: מה זה על רצפת המארז? תוכל לתת תצלום מקרוב? אגב,יש לי בול את אותו מארז,אני רואה שיש לו פונטציאל למודינג..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.