עבור לתוכן

Project DIY גג גמור ותוספת לדלת (14/03/05) עמוד 22

Featured Replies

פורסם

ייצא פצצה.. המסקנטייפ בחוץ שם זה בשביל להחזיק את הגומי?.. או סתם שאריות מעבודת הניקיון?..

בכל מקרה בנתיים המארז נראה מעולה!

• תגובות 219
  • צפיות 24.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם
  • מחבר

הנייר דבק משמש לחיזוק זמני של הגומי כי הדבקתי אותו עם הקצה השני ובכדי שזה לא ירד שמתי נייר דבק עד שהדבק יתפוס חזק

פורסם

דן,אעיון מאוד יעיל להוריד את הגריל..מה שמת שם איזה סוג גומי ואיפה אפשר לקנות אותו?

פורסם
  • מחבר

יש רשת רמקול שצבעתי היום והגומי זה גומי של חוט חשמל שחתכתי אותו באמצע והלבשתי מסביב

פורסם

יש לי רק דבר אחד להגיד לך :גאון!

יש לי שני רמקולים ישנים ומעפנים בבית שאני לא יודע מה לעשות איתם, וחבל לזרוק... עכשו אני יודע! אני אעשה מהם גרילים לכל המאוררים שיש לי במארז, שחסומים (בינתיים) ע"י הגרילים המובנים של המארז שלי :jump1:

פורסם

אתה אמיץ

כשאני חתכתי את הגרילים המובנים שלי ממש לא רציתי שתיהיה חומרה מחוברת למארז. פירקתי הכל....

פורסם
  • מחבר

עשיתי עוד דבר חכם בקשר לחיתוך כאשר חתכתי כבר מיניסיון אני יודע שעפה מלאה נסורת מהפח אז שמתי מגנט ליד והוא פשוט משך אליו את כל הנסורת :)

מחר אני כנראה הולך לעשות את "הכונס" הימני ולשנות קצת את הגריל הקידמי שנמצא בפאנל , הוא קצת לא מוצא חן בעיניי .......:)

פורסם

גבר מה אני יגיד לך ! אני אוהב אותך חחחחחחחחחחחח סתם ;D

אין אתה מלך !!!

בלי כל הרעיונות האלה לא נראה לי שהיינו מגיעים רחוק כל כך (דעה שלי) !

פורסם
  • מחבר

בלי כל הרעיונות האלה לא נראה לי שהיינו מגיעים רחוק כל כך (דעה שלי) !

איזה רעיונות אחי ? ::)

פורסם

הרעיון של הרשת !

אני אישית לא חשבתי על זה !

פורסם
  • מחבר

תודה על הפיידבאקים החיוביים :)

פורסם
  • מחבר

עדכון קטנטן 9/11/04

אז ככה חתכתי עכשיו את הכונס השני , למזלי בזמן האחרון התחלתי למצוא הרבה רשתות של רמקולים ;)

התאמתי אותו למסגרת והוא יושב כמו חיתול על תחת של תינוק .

ברגעים אלו הוא בצביעה ומחר כבר אני יעלה תמונה של הכל יושב , מודבק כמו שצריך והפאנל הקידמי גמור !

blaze.jpg

blazef.jpg

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

עדכון 23/11/04

כתבתי הרבה ושכחתי לשמור אז הרכבתי את כל החלקים של המארז , מה שנשאר לעשות זה לחתוך אץ הטבעת של המאורור שבדלת לרוחב הטבעת שבגג בכדי שיהיה סימטרי , לשייף קצת תדלת וזהו אני חושב שסיימתי אלה אם כן יעלה לי עוד רעיון מטורף שאותו אבצע .

ולתמונות :

front345.jpg

froont.jpg

roofup.jpg

side.jpg

side2.jpg

side43.jpg

פורסם

נחמד גם לך יש הארד דיסק נשלף?

פורסם

נחמד גם לך יש הארד דיסק נשלף?

אני חושב שמן הסתם כן... 8)

---------------

בקשר לתמונה הזאת:

side2.jpg

מה זה על רצפת המארז?

תוכל לתת תצלום מקרוב?

אגב,יש לי בול את אותו מארז,אני רואה שיש לו פונטציאל למודינג.. :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים