פורסם 2004 ביולי 421 שנים גלשתי לתומי ופתאום התנתק החיבוריש לי מודם ECI 270prהנורה של ה sync היתה כבויה , הנורה של ה link דלקה אבל היא הבהבה כמו משוגעת , בהפרש של עשיריות שניההתקשרתי לבזק והיתה הודעה קולית שעקב עומס לקוחות חריג זמן ההמתנה ייארךאחרי חמש דקות זה הסתדר , אבל עדיין הנורה של הלינק מהבהבת
פורסם 2004 ביולי 421 שנים מחבר רגע ואתה גולש באינטרנט רגיל והכל טוב?אם כן אז אולי זו בעיית מגע כלשהי...כן , אני גולשהכרטיס רשת אינטגרלי , כך שהבעיה לא בוואת שאר המגעים חיזקתי כמה שיכולתי
פורסם 2004 ביולי 421 שנים אני לא מכיר את המודם הזה אבל אני עם מודם מוטורולה בכבלים והנורה של האקטיביטי תמיד מהבהבת ככה....או שאתה מתכוון לאחת מהנורות האחרות של החיבור.?.
פורסם 2004 ביולי 421 שנים מחבר אני לא מכיר את המודם הזה אבל אני עם מודם מוטורולה בכבלים והנורה של האקטיביטי תמיד מהבהבת ככה....או שאתה מתכוון לאחת מהנורות האחרות של החיבור.?.לא הנורה הזאתנורת ה lan linkגם במודם וגם ב LAN Portשתיהן מהבהבות
פורסם 2004 ביולי 421 שנים נו אז כן....במודמים של מוטורלה-כבלים הנורה של האקטיביטי מהבהבת תמיד גם בLAN וגם במודם...link=activity
פורסם 2004 ביולי 421 שנים כל עוד אין לך בעיות עם הגלישה/איטיות וכו' , אני לא רואה סיבה למה זה יפריע לך.
פורסם 2004 ביולי 421 שנים מחבר כי זה מעיד על בעיה כלשהיאם זה במודם , אז ממש בא לי שהמודם ילך יום אחד אחרי פקיעת האחריות , נכון , רק 120 ש"ח , אבל זה עקרון , לא משאירים דברים כאלה באוויר
פורסם 2004 ביולי 421 שנים במודם יש את הנורה הכי ימנית שהיא ADSL SYNC ואחד משמאל לה יש את NETWORK ACTIVITYאיזו מהם מהבהבת לך?אם זו הNETWORK ACTIVITY אז הכול מצויין (היא דולקת כול זמן שעובר מידע, מכיוון שהמידע לא עובר בצורה של זרם אלא בצורה של פרץ מידע היא מהבהבת)אם זו הADSL SYNC אז המודם מנסה להסתכרן מול המרכזייה, ולא היית יכול להתחבר לאינטרנט עד שהיא תדלק באופן קבוע (ולא מהבהב!)אם זו הADSL SYNC ואתה יכול לגלוש אז רוב הסיכויים זה שהמודם פיזית תקול מעט, תתקשר לבזק ותדווח על הבעיה, תשכנע אותם שאתה צריך להחליף את המודם ותלך לבזק סטור להחליףבכול מקרה אני מאוד מאוד מאוד ממליץ להישאר עם המודם הזה (אני מתכוון לדגם) הוא מאוד מוצלח ונוח, מניסיון אישי
פורסם 2004 ביולי 421 שנים גם אני הייתי מציע לך להתקשר לספקית האינטרנט שלך או לבזק ולשאול, אני חושב שהם כבר יענו לך...
פורסם 2004 ביולי 421 שנים מחבר במודם יש את הנורה הכי ימנית שהיא ADSL SYNC ואחד משמאל לה יש את NETWORK ACTIVITYאיזו מהם מהבהבת לך?אם זו הNETWORK ACTIVITY אז הכול מצויין (היא דולקת כול זמן שעובר מידע, מכיוון שהמידע לא עובר בצורה של זרם אלא בצורה של פרץ מידע היא מהבהבת)אם זו הADSL SYNC אז המודם מנסה להסתכרן מול המרכזייה, ולא היית יכול להתחבר לאינטרנט עד שהיא תדלק באופן קבוע (ולא מהבהב!)אם זו הADSL SYNC ואתה יכול לגלוש אז רוב הסיכויים זה שהמודם פיזית תקול מעט, תתקשר לבזק ותדווח על הבעיה, תשכנע אותם שאתה צריך להחליף את המודם ותלך לבזק סטור להחליףבכול מקרה אני מאוד מאוד מאוד ממליץ להישאר עם המודם הזה (אני מתכוון לדגם) הוא מאוד מוצלח ונוח, מניסיון אישיתודה , אני יודע מה הנורות אומרות לא דיברתי עליהן הנורה LAN Link מהבהבת כל הזמן וגם המקבילה שלי ביציאת ה LAN מאחורי המחשבזה כמו שתחבר 10 מחשבים ל HUB ונורית מספר 7 תהבהב לך
פורסם 2004 ביולי 721 שנים זה מהבהב ככה גם כשאין שימוש באינטרנט? אם כן אז זה מוזר וצריך לבדוק\ להחליף (אני דפקתי את המודם ע"י ניסיון עדכון פירמוור כושל, התקשרתי והם באו והחליפו *יש לי את אותו מודם) אם לא- זה בסדר גמור- זה אומק שיש תקשורת בין המודם למחשב. ** לדוגמה- עכשיו אני מסתכל על המודם שלי (כמעט אין פעילות) ונורת הLAN מהבהבת מדי פעם (וגם כרטיס הרשת שאליו המודם מחובר כי הוא מקבל או משדר) וכך גם האקטיביטי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.