עבור לתוכן

הלוח שכולם ממליצים עליו מקבל 6/10 :\ EPoX 8KDA3+..

Featured Replies

פורסם

קח בחשבון 2 דברים

לMAX3 אין נעילת AGP PCI

ואין לו LPT

• תגובות 63
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זו טעות גדולה מאוד ללכת על הלוח הזה.

פורסם

=| הת'רד הזה כבר הרבה יותר מדיי זמן בראש הפורום. :-\

לפותח ההודעה, אני מציע לך לאסוף כאן כמה שמות של לוחות שהציעו לך כאן ופשוט לבדוק המ יותר טובלך, ולא רק איזה לוח מקבל את הציון הכי טוב מבחינת איזה כתב אחד.

פורסם
  • מחבר

קח בחשבון 2 דברים

לMAX3 אין נעילת AGP PCI

ואין לו LPT

נעילה של AGP/PCI - אתה יכול להסביר מה זה..?

כנל גם LPT.

וVIA זאת ערכה ישנה?אבל עדיין היא טובה מאוד ובשוויון עם 250 החדש

Feuerstrum - מדוע אתה חושב כך?

פורסם

נעילת AGP\PCI זה חשוב לאוברקלוקרים, שתדר האפיק AGP ואפיק ה PCI לא ישתנה וישאר במהירות המקורית שלו

LPT יציאת מדפסת, מוזר שהלוח מגיע בלי זה..

VIA יחסית ישנה מול ה NFORCE3 אבל היא עדיין מצויינת

אם אתה לא מתכנן OC אני ממליץ בחום על גיגהבייט

אם אתה כן מתכנן OC אני ממליץ על אפוקס

אתה לא מקשיב להמלצות ובכל זאת ממשיך וממשיך אז אני לא רואה טעם אפילו לרשום את שמות הדגמים

כמו שאמר לך כאן גרפיטי חכמינו, תבדוק את כל הדגמים ב REVIEWS ובדף המוצר של היצרן, ותראה מה הכי מתאים לך!

פורסם
  • מחבר

אוקי אני אקשיב. רק יותר עוזר לי שמות של דגמים. יש את הGigabyte GA-K8NS Pro nVIDIA nForce3 250  שהוא Nvidia (כנראה טוב לOC..) אליו התכוונת? או ל:Gigabyte GA-K8VT800 Pro VIA K8T800 ? לגבי ה250 - לא מצאתי עליו ביקורות.. האם הוא טוב?

לגי האיפוקס הבנתי.. אני בודק עוד אפשרויות.. אבל מוזר שהוא קיבל ציון נמוך כל כך בתגובה הראשונה שכתבתי..

נ.ב יציאת מדפסת אני לא צריך.. בשביל זה המציאו את הUSB.. לא?

טוב אני רואה שזה נמאס לי ועוד יותר לאחרים. אז בואו נסכם.

1. האם לוח 250 אשר טוב לOC יהיה טוב במידה שווה גם ללא OC (בהשוואה לצ'יפסטים אחרים..)

2. הלוח המומלץ עליכם הוא______.

3. אם יש לכם עוד משו להוסיף בבקשה.

פורסם

1. כן

2. כמו שאמרתי המומלץ ללא א"ק זה הגיגהבייט שהצגת עם צ'יפסט ויה, מומלץ לא"ק זה האיפוקס שרשום בכותרת

3. כל אחד והעדפות שלו, אני רשמתי על מה שאני ממליץ, יכול להיות שהחלק מהדברים בו יתאימו\לא יתאימו לך, תעשה סיור בדף היצרן ותראה מה יש ומה אין בו..

בהצלחה בקניה.

פורסם
  • מחבר

אוקי.. ומה דעתך על ה250 של Gb ?

ועוד שאלה קצת לא קשורה.. האם עם מעבד 64 והלוח של איפוקס וזכרונות של קורסאיר(כן אני לוקח קורסאיר...) וקירור של TT אפשר להגיע לOC משמעותי..? אני כמובן אחרי שאקנה את המחשב לא אעשה סתם OC.. חבל.. אבל במהלך הזמן כאשר אני אראה שהמחשב לא מספק אותי תיהיה לי בעיה אתה חושב?

ועוד משו..(אין לי כח לפתו תארד..) - בשביל מה צריך להעלות מתח? והאם יש לך ליטנק בעברית אשאר מסביר טוב את עניין הOC לפרטים? תודה רבה וסליחה!

פורסם

אוקי.. ומה דעתך על ה250 של Gb ?ועוד שאלה קצת לא קשורה.. האם עם מעבד 64 והלוח של איפוקס וזכרונות של קורסאיר(כן אני לוקח קורסאיר...) וקירור של TT אפשר להגיע לOC משמעותי..? אני כמובן אחרי שאקנה את המחשב לא אעשה סתם OC.. חבל.. אבל במהלך הזמן כאשר אני אראה שהמחשב לא מספק אותי תיהיה לי בעיה אתה חושב?

ועוד משו..(אין לי כח לפתו תארד..) - בשביל מה צריך להעלות מתח? והאם יש לך ליטנק בעברית אשאר מסביר טוב את עניין הOC לפרטים? תודה רבה וסליחה!

מה?! (מתייחס למה שהדגשתי)

תלוי איזה קירור של TT בעקרון אני חושב שתצליח קצת, יכול להיות שלא יותר מ3400+.

אני לא מבין גדול בOC אבל לפי מה שאני חושב צריך להזרים לרכיב שאתה רוצה להעלות עוד מתח כדי שיהיה אפשר להעלות עוד יותר? זתומרת ככל שהרכיב עובד בתדר יותר גבוה הוא צורך יותר חשמל?

פורסם

ה 8KDA3 לא רעים בכלל לOC

עם קירור מספיק (גם זרימת אוויר במארז, לא רק סינק על המעבד)

וזכרונות איכותיים

אתה אכן תצליח להגיע לא"ק משמעותי, לאן תגיע? אי אפשר לדעת.. תלוי בהרבה גורמים שהמשתמש לא יכול לשנות (כגון סטפינג ובכלל ההשגים של המעבד שיש ברשותך ספציפית)

כל מה שקשור לא"ק (כולל מתחים) משתנה דרך הביוס

כל מה שתרצה לדעת תוכל למצוא בפורום "אוברקלוקינג וקירור", תשתמש בחיפוש - אם לא תמצא תשובה, תפתח תארד (לאחר הקניה שנוכל לעזור לך תוך כדי שינויים אונליין)

בכללי אתה יכול ללכת על הלוח בכותרת בעיניים עצומות עזוב אותך מהביקורות וכל מה שראית הלוח הזה תותח

תכנס לדף הבית של המוצר באתר של אפוקס, תראה מה יש בו פיזית פיצ'רים, אם זה מספק אותך - תקנה!

פורסם

ה 8KDA3 לא רעים בכלל לOC

עם קירור מספיק (גם זרימת אוויר במארז, לא רק סינק על המעבד)

וזכרונות איכותיים

אתה אכן תצליח להגיע לא"ק משמעותי, לאן תגיע? אי אפשר לדעת.. תלוי בהרבה גורמים שהמשתמש לא יכול לשנות (כגון סטפינג ובכלל ההשגים של המעבד שיש ברשותך ספציפית)

כל מה שקשור לא"ק (כולל מתחים) משתנה דרך הביוס

כל מה שתרצה לדעת תוכל למצוא בפורום "אוברקלוקינג וקירור", תשתמש בחיפוש - אם לא תמצא תשובה, תפתח תארד (לאחר הקניה שנוכל לעזור לך תוך כדי שינויים אונליין)

בכללי אתה יכול ללכת על הלוח בכותרת בעיניים עצומות עזוב אותך מהביקורות וכל מה שראית הלוח הזה תותח

תכנס לדף הבית של המוצר באתר של אפוקס, תראה מה יש בו פיזית פיצ'רים, אם זה מספק אותך - תקנה!

וכמו שואטוס-לוקוס חכמינו אמר...אני מסכים :D

פורסם
  • מחבר

אוקי דוקי..

הלוח הבא שלי: EPoX EP-8KDA3J nVIDIA nForce3 250Gb (למרות שהוא מכוער..בעע..חח.. צריך לעשות לו איזה מוד דחוף..!) - כנראה... אני עדיין אחשוב על לוחות יותר יקרים אם זה לא מפריע לכם.. :)

וגרפיטי אני התכוונתי להGigabyte GA-K8NS Pro nVIDIA nForce3 250..

וואטוס.. אני אוכל להגיע מ3 ל 3.4 ..? SWWET...  רק אם אני אדע איך לעשות זה ייהיה יותר טוב..

ולמחשב הבא אני מעוניין בCorsair CMX512 3200C2PRO ... יותר מידי בשבילי? מה אתם חושבים...?

פורסם

גם A-DATA יעשו את העבודה מצויין ובמחיר הרבה יותר נמוך

כמו שתוכל לראות בביקורת באתר גירסאת ה DDR500 שלהם מצויינת

פורסם
  • מחבר

איך בדיוק אני יכול לשים 500 על לוח שתומך עד 400 ..? :-\

פורסם

אוקי דוקי..

הלוח הבא שלי: EPoX EP-8KDA3J nVIDIA nForce3 250Gb (למרות שהוא מכוער..בעע..חח.. צריך לעשות לו איזה מוד דחוף..!) - כנראה... אני עדיין אחשוב על לוחות יותר יקרים אם זה לא מפריע לכם.. :)

וגרפיטי אני התכוונתי להGigabyte GA-K8NS Pro nVIDIA nForce3 250..

וואטוס.. אני אוכל להגיע מ3 ל 3.4 ..? SWWET... רק אם אני אדע איך לעשות זה ייהיה יותר טוב..

ולמחשב הבא אני מעוניין בCorsair CMX512 3200C2PRO ... יותר מידי בשבילי? מה אתם חושבים...?

קראתי רק עכשיו את כל 6 העמודים של הת'רד.

כמו שאתה מבין עכשיו (אני מקווה), זה טפשי להתייחס להמלצות של סקירת לוחות מאוקטובר 2003 כאשר עכשיו יולי 2004. הרבה מים זרמו בנהר מאז.

ה-VIA K8T800 שיש בלוחות כמו ה- Asuv K8V Deluxe (שיש לי דרך אגב) הוחלף בגרסת פרו עם נעילת AGP.PCI (כמו שכבר הוזכר).

תבחר לוח לפי:

ציפסט (NF250 או VIA K8T800Pro)

פיצ'רים: האם יש לו SATA/Firewire/GB Ethernet וסוג ה- on-board audio (בהנחה שלא תקנה כרטיס אודיו נפרד)

האם יש ללוח RAID ואם כן איזה (IDE או SATA) - לדעתי לא שווה את הטרחה והרעש של שני דיסקים, מה עוד שטוענים שה-RAID הנ"ל די מצוקמק ומעמיס את ה-CPU עד כדי כך שבאפליקציות מסוימות יותר מהיר לרוץ בלי RAID.

אופציות BIOS ל- OC: שליטה על מתח מעבד, מתח זכרונות, מכפלות, תדר מעבד, וכו'.

סוקט 754/939/940 (כבר מוכרים 939 בארץ?)

ביקורות (תוך התיחסות לדברים שמעניינים אותך - אם הביקורת קוטלת לוח כי אין לו GBit Ethernet ואתה לא צריך את זה - פשוט תתעלם).

פירמה אמינה (כן, שם עולה כסף, אבל זה מבטיח עדכוני BIOS גם כשהדור החדש יותר יוצא והלוח מפסיק להמכר)

תאימות ל-HSF שאתה רוצה (למשל לא כל הלוחות תואמים ל- CNPS7000 של זלמן בגלל אופן סידור הלוח).

דברים נוספים שיכולים להשפיע על בחירה של לוח, אבל כנראה לא נוגעים למקרה שלך:

1. גודל (ATX או mATX)

2. וידאו על הלוח / יציאת TV-OUT

ולא, אין לי המלצה ללוח ספציפי.

עוד דבר חשוב: ב- A64 אין dual mem ולכן תקנה כמה שפחות DIMM שיהיו כמה שיותר גדולים, כי עם DDR400 תוכל לעבוד עד שני DIMM מקסימום, אז אם תקנה היום 256MB תוכל להוסיף עוד DIMM בודד, ולהשאר ב- DDR400. אם תרצה 3 DIMM סה"כ, תאלץ לרדת ל- DDR333 או אפילו ל- DDR266.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים