עבור לתוכן

בעיה גדולה אחת שמשגעת אותי כבר כמה שנים.....

Featured Replies

פורסם

היי לכולם!!

יש לי בעיה גדולה אחת שמשגעת אותי כבר כמה שנים (וכמה כרטיסי מסך...) ובעיה קטנה יותר אחרת . ראשית לבעיה הגדולה!! יש לי טלוויזה 29" של סוני כבר שנתיים וחיבור דיגיטלי של הכבלים (יענו HOT עכשיו...) . בעבר היה לי GFORCE 3 עם tv out שהייתי מחבר לטלוויזיה וכל פעם שהוא היה מחובר ביחד עם הכבלים (הם ב21 פינים ל AV והמחשב דרך S-video או RCA) ראו כל הזמן פסים זזים כאשר התצוגה הייתה על יציאיה מהמחשב וגרוע מאוד כאשר התצוגה הייתה על הכבלים. אם הייתי מנתק או את הכבלים או את המחשב פיזית מהטלוויזיה אז הראות הייתה חוזרת לשלמות. עקב כך (וגם קצת בגלל Farcry .... ) קניתי את ה 9800 pro של ATI. אבל לא רק שזה לא עזר עכשיו לא רק שיש פסים כשאר המחשב על הטלוויזיה בשמן שהשקע של הכבלים מחובר אלא עכשיו המסך משוטט למעלה למטה כל הזמן ואי אפשר לראות כלום עד שפיזית מנתקים את החיבור של הכבלים!! זה ממש מתסכל כל פעם לפרק הכול מאחור כל פעם שרוצים להחליף בין התצוגות, האם למישהו יש מושג איך לפתור את זה או קרה לו משהו דומה? עניין שני וקטן יותר היינו שכאשר אני מעביר למצב שתי תצוגות (גם מסך וגם טלוויזיה) אז יש מצב מצחיק שרואים את הסרט בטלוויזיה ובאותו זמן במחשב רואים רק שחור ושומעים את הסרט....מישהו מכיר דבר כזה??

תודה מראש לכולם!!

Zeltak

פורסם

בד"כ זו בעיה של אדמה (האדמה של הכבלים והאדמה בבית שלך לא באותו מתח).

לא בטוח שיש לזה פיתרון פשוט.

נ.ב

ברוך הבא לפורום, קרא את חוקי הפורום ורשום כותרת עניינית לדיון.

פורסם

גם לי יש את הבעיה הזאת בכמה טלויזיות... בין השאר סוני 25"...

אבל אצלי זה פשוט מאוד למה זה קורה: יש 2 כניסות וידאו, ורק ערוץ אחד של כניסת וידאו,מה שאומר ששני השידורים עולים אחד על השני ומפריעים אחד לשני....

תבדוק אם זה לא המקרה אצלך.....

נ.ב. זה הפסיק להפריע לי כשקניתי את הרסיבר ומאז הכל עובד דרכו.

מה שמצחיק זה שמתי שהמחשב דלוק, הרסיבר מכובה והטלויזיה דלוקה, אז שומעים משום מה את המחשב בטלויזיה... גם אם אני סתם רואה סרט בכבלים....

לא ברור איך...... למרות שזה לפעמים נוח כשהרסיבר מכובה, אני רואה טלויזיה ושומע אם מישהו שולח לי הודעה באי סי קיו ;D

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם על התשובות :) אני קניתי רסיבר אתמול במקרב כך שכאשר אקבל אותו אראה עם זה עוזר

תודה שוב

Zeltak

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

היי RazorJunior!

קניתי רסיבר (ימאהה) וחשבתי שזה יפתור את הבעיה היות והכל עובר דרך הרסיבר אך הבעיה נשארה ואף החריפה....אני ממש מיואש....איזה רסביר קנית ואיך אתה מחבר את הכל לטלוויזיה.

נ.ב יש לי ATI 9800pro

"sony 29

YAMAHA RX-V 750

תודה מראש

Zeltak

פורסם

לא יכול להיות שהבעיה החריפה זה לא הגיוני...?!

אתה בטוח שחיברת טוב?

הרסיבר עושה הפרדה מלאה בין הערוצים ככה שזה לא יכול להיות...

כנראה זאת לא הבעייה אצלך...

פורסם

אוקי לי יש GF4MX440 רסיבר Yamaha RX-V800 וטלויזיה JVC 21AT.

המחשב מחובר ביציאת S-VIDEO דרך ממיר S-VIDEO-->RCA ונכנס לכניסת RCA ברסיבר.

הטלויזיה מחוברת בכבל RCA מהיציאה ברסיבר(MONITOR) לכניסה בטלויזיה(VIDEO-IN).

ניסית לשחק עם ה PAL\NTSC ? יכול להיות שזו הבעיה...

תנסה גם בטלויזיה וגם במחשב לשנות את שיטת השידור בין PAL ל NTSC

כמו כן, תנסה להוריד רזולוציה(ל 800*600, רק לשם הבדיקה) ולהוריד את קצב הריענון לנמוך ביותר האפשרי.

תעדכן אותנו :)

פורסם

לא יאמן שאנשים קונים רסיבר רק בשביל שטות כזאת :o

פורסם

מה הקשר של הרסיבר לזה?

גם לי יש אחד אבל לא מחובר... ישן אבל אחד הטובים שיש לפי דעתי :)

ONYKO TX82 :D

פורסם

הוא לא קנה רסיבר בשביל זה יא חכם

תודה לכולם על התשובות :) אני קניתי רסיבר אתמול במקרב כך שכאשר אקבל אותו אראה עם זה עוזר

תודה שוב

Zeltak

פורסם

G.I.JO איך הגעת למסקנה הזאת?

נ.ב. זה הפסיק להפריע לי כשקניתי את הרסיבר ומאז הכל עובד דרכו

היי RazorJunior!

קניתי רסיבר (ימאהה) וחשבתי שזה יפתור את הבעיה היות והכל עובר דרך הרסיבר אך הבעיה נשארה ואף החריפה....אני ממש מיואש....איזה רסביר קנית ואיך אתה מחבר את הכל לטלוויזיה

פורסם

הוא רשם במקרה קניתי אתמול רסיבר

פורסם

וואלה צודק לא שמתי לב :)

יכולתי להבין הרבה מהציטוט ששמת אם היית מדגיש איזה מילה ::)

פורסם

ורון26, אם אתה כבר פה, תסתכל על הREVIEW החדש ב CDRLABS על איכות צריבת ה CD של ה 4120B.

פורסם
  • מחבר

היי RazorJunior!

תודה על התגובה שלך ושל כולם. עשיתי כל מה שאמרת לי כולל לשחק עם ה PAL\NTSC ,להחליף רזולוציה במסך ולהעביר בדיוק כמוך דרך המגבר לטלוייזיה אך שום דבר לא עזר.... :-\, אני מניח שזה אם כך או הכבלים (HOT) עם ממיר Thompson או הטלוויזיה סוני 29"....מכיוון שגם בכרטיס המסך הקודם שלי זה היה...... ודרך אגב ברור שלא קניתי מגבר בשביל זה...אני עדיין לא שייך למשפחת אריסון ;)....מזמן כבר רציתי לקנות מגבר של ימאהה!! אשמח לקבל עוד עצות עקב היאוש...והאם לפנות לכבלים (שלא עזרו שפניתי אליהם בפעמיים הקודמות) או אולי לסוני....?

Zeltak

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים