עבור לתוכן

דיסקיות עשויות מאבן, לדרמל, טובות?

Featured Replies

פורסם

אני עומד לקנות ממישהו בפורום דיסקיות מאבן (9 ב-40 ש"ח).

הוא אמר לי שהם טובות ושהם חותכות פח בקלות, אני מאמין לו, אבל רק ליתר ביטחון רציתי לדעת אם יש לכם טענות נגד הדיסקיות האלו? מישהו השתמש בהפ פעם?

פורסם

תן לי לנחש מאנטולי ?, ולמה אתה קונה ממישהו ?, לך לאייס תקנה חבילה של דיסיקות 409 ותהנה לך , הן אחלה דיסקיות

פורסם
  • מחבר

כן מ-ANATOLI (איך ידעת?)

ודיסקיות 409 עולות 50 ש"ח ל-30 דיסקיות. אני קיבלתי עם הדרמל את הדיסקיות האלה, והצלחתי לעשות איתם רק 3 חורים למאווררים והם כבר נגמרו.

אז אני לא מעוניין לקנות כמוהם, כי:

א) הם חלשים

ב) הם "נגמרות" מהר.

הדיסקיו שאנטולי עומד להביא לי, לפי מה שהוא אמר, הם חזקות ויספיקו לי להרבה זמן.

אבל רק רציתי לוודא שאין חיסרונות לדיסקיות האלה.

פורסם

תגיד איזה מספר דיסקית זה או תביא תמונה

פורסם
  • מחבר

לא יודע מספר, אבל הנה תמונה אחת מצויירת של הצורה של הדיסקית ותמונה שנייה אמיתית של הדיסקית:

111.jpg

P1060590.jpg

בתמונה הזאת, הדיסקית היא הכתומה/צהובה ששוכבת על הרצפה, שתי אלה שיש להם צורה של צלחת (תתעלמו משאר הדיסקיות).

פורסם

אל תקנה

פורסם
  • מחבר

למה?

יש לו דיסקיות אחרות, אז אני אקנה ממנו דיסקיות אחרות אם אלה יצאו לא טובות

פורסם

כי זה דיסקית שיוף....

תקנה את ה420 שעולה 33 שקל ל20 דיסקיות.

פורסם
  • מחבר

הוא לא אמר לי שהם דיסקיות שיוף (או שהוא לא ידע בכלל).

טוב, הדיסקיות האלה "ה420 שעולה 33 שקל ל20 דיסקיות", יכולות לחתוך (רק החבילה של ה-20 לבד):

שני חורים למאווררים 120MM

וחלון לדלת המארז?

פורסם

שיוף?

מישהו פה לא עשה שיעורי בית.

השיוף הן בצורת עוגה יותר מאשר בצורת פירמידה. הדיסקיות הללו חותכות מעולה. השוותי אותן לדיסקית מתכת מצופה יהלום, והן חותכות הרבה יותר מהר וביתר קלות.

החלון שלי נתחתך כולו על ידי דיסקית שכזו, והיא החזיקה עוד הרבה מאוד זמן. 3 מארזים לדיסקית אחת זה מעולה. אתם רוצים גם תמונה של החלון?ם כן אני יצלם בקרוב (צריך מצלמה) ואז אני יעלה.

אם מישהו רוצה להתווכח איתי, הוא מוזמן לבוא אליי ולראות שהן חותכות מעולה.

ד"א, הדיסקיות הללו הן לא אבן. אני פשוט לא זוכר את השם של החומר הזה. אם אני ייזכר אני יודיע. הן חזקות יותר מדיסקית מתכת.

פורסם

מה המספר קטלוג של הראש?

פורסם

יש לי כאלה בבית והן לא משהו , זה יותר לשיוף מאשר לחיתך

פורסם

לצערי אין יודע מה המספר שלהן. אבא שלי קונה אותן מהספקים של הציוד הרפואי (תאמינו או לא, ככה זה אצל רופאי שיניים). ובגלל זה אני גם משיג את רובם במחיר יחסית זול.

אני מציע למי שיש לו כאלה בדיוק (שימו לב כי יש שני סוגים דומים. האחד מולבש על מוט המתכת ולא ניתן להסרה, והשני מוברג ולכן גם מבפנים ישנה צורה של פירמידה עם בסיס עגול. חכתי איתו והוא פשוט אחלה.

אם מישהו גר באיזור שלי (חדרה) שידבר איתי ויבוא לראות.

פורסם

זה מה שיש לך !

ראש מספר 903 ואני מצטט " אבני השחזה עשויות אלומיניום אוקסיד. מעולות לשיוף מתכות מכל הסוגים.

קיימות בגדלים רבים ויכולות לשמש לשיוף של חורים ופינות קטנות."

grnd.gif

פורסם

אכן נראה לי דיי דומה למרות שאני ממש לא בטוח שזה אותו הדבר, אך אני משתמש בהם לחיתוך, והן עושות את זה מעולה.

שוב, קטני האמונה מבינכם מוזמנים להדגמה במקום מגורי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים