פורסם 2004 ביולי 421 שנים היי,קניתי לאחרונה R9800P של ספיר וניסיתי לעשות לו קצת אוברקלוק..המקסימום שהצלחתי להגיע היה 390 ל core ו 350 לזיכרון... (במקור זה 378/338)אני יודע שמאוד הגיוני שזה בגלל שאין לי קירור טוב (זה הקירור סטוק) אז אני מתכנן לקנות VGA Silencer....אבל בכל זאת , קראתי על הרבה אנשים שהגיעו ל מהירויות הרבה יותר גבוהות עם קירור סטוק....נראה לי שזה רק בגלל הקירור ...כי הכרטיס ממש רותח כשנוגעים בו.. (אהה וגם בדקתי אם יש מספיק דבק טרמי מתחת לליבה ואכן היה מספיק..)תודה מראש.
פורסם 2004 ביולי 421 שנים 1. זה לא מתחת לליבה, זה על הליבה! מתחת להיטסינק...2. זה משחה טרמית, אם זה היה דבק לא היית יכול להפריד בינו ובין ההיטסינק...3. אם מה ש"עוצר" אותך זה ארטיפקטים זה כנראה באמת מחום גבוה
פורסם 2004 ביולי 421 שנים מחבר טוב אז נראה לי שאני באמת יקנה מאורר חדש...וכן אני יודע שזה לא מתחת לליבה חחחח הניסוח שלי היה לא נכון... אז כן , היה מספיק משחה טרמית מתחת למאורר שמעל לליבה..בכל מקרה , ה VGA Silencer יספק לי קירור טוב ? יותר מהסטוק ?
פורסם 2004 ביולי 421 שנים הסיילנסר זה הקירור הכי טוב שתוכל למצוא היום ל9800PROכמובן אל תשכח להוסיף לקניה גם סינקים לזכרונות כי הסיילנסר דואג רק לליבה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.