עבור לתוכן

עדות אישית: תפקוד המשטרה

Featured Replies

פורסם

כרגע חזרתי משרפה שקרתה שתי בניינים מאיפה שאני גר (רחוב רוטשליד בתל אביב), השרפה פרצה בבית משרדים כנראה מקצר או פלילים, אבל לא על זה פתחתי את התרד.

אלה בגלל תפקוד המשטרה בזמן האירוע.

לאחר שהגיעו הכבאיות, הגיעו גם החלמאים בכחול. כמובן הם הגיעו עם שאגות סירנות, אבל לא בשביל להשליט סדר, אלה בשביל להסתכל על השרפה.

מכוניות עוברות באדום מאחורי הגב שלהם בשביל לראות את השרפה, אבל הם בשלהם, הם לא רוצים להפסיד את כל האקשן, קטנועים נוסעים על המדרכות או על הכביש אבל נגד כיוון התנועה, והשוטרים אפילו לא ענידו עפעף.

והשיא היה כאשר רוכב קטנוע מסכן החליק על הכביש (במהירות יחסית גבוהה) ונכנס ברמזור בחוזקה 10 מטר מאחורי השוטרים, לא קרה לרוכב משהו רציני, הוא קם ישר על רגליו, אבל לשוטרים לקח איזה דקה או שתיים להתעשת ולראות מה קרה לו (כי בדיוק הכבאית התחילה להרים את המנוף).

אגב הרוכב קטנוע החליק בגלל מפגע תעבורתי של העיריה, בגלל שכל לילה העיריה מפעילה את הממטרות בשדרה, וכל המים מציף את הכביש בשלוליות מים, וגם אין בדיוק תאורה מתאימה על הכביש (אלה על השדרה המטופחת), ולכן מלא רוכבים נוטים להחליק הבקטעי הכביש האלו, בכלל ניקוז לקוי.

פורסם

חחחחחחחחחחח

משטרת ישראל...... אין שום הפתעה

פורסם

מדינת ישראל 2004

למה מה אתה מצפה מהשוטרים

שיאכפו חוק אחר חוץ ממהירות מופרזת

עכשיו הצחקת אותי

פורסם
  • מחבר

אם כבר מדברים על תפקוד לקוי של המשטרה, כדיי לכם לקרוא את הכתבה ב Ynet, על בקשת הצבא לסגירת האתר הקשב דרך צינור המשטרה.

אני קראתי את הכתבה כבר פעמיים ואני עדיין לא מאמין שאני נמצא במדינה הזאת, שכל יום הצבא והממשל רומסים את זכויות האזרח, וחופש הביטוי.

אני פשוט נגעל כל פעם מחדש מהגוף המגעיל הזה (צה"ל), שמתיחס לחיילים שלו כאל רכוש (אני לא יוודע עם אתם יודעים, אבל עם נשרפתם בים, הצבא יכול לשפוט אותכם על השחתת רכוש צה"ל, ואני רציני מישהו בטירונות שלי כבר נשפט על זה).

זה עצוב שיש סוף סוף גוף חיצוני שמבקר את הגוף הרקוב הזה ששמו צה"ל, ובסוף על ידי הפעלת לחצים להביא לסגירת הגוף הזה.

בסוף כל הסיפור הזה יתפוץ לצבא בפנים.

לכתבה:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2941550,00.html

פורסם

בזמן האחרון עוברים המון אנשים באדום , לא יודע אם רק אני שם לב לזה , אבל כל פעם שאני יוצא לבלות או משהו , אני רואה לפחות 3 פעמים אנשים שעוברים באדום!

לא פלא למה יש מלא תאונות דרכים במדינה הזאת ::)

פורסם

אבל עדיין תגידו תודה שמשטרה פה לא מושחתת כמו במדינות אחרות... במיוחד במרוסיה ששם בכלל המשטרה זה משהו!!

תשמעו סיפור ויש לי את זה אצל חבר מצולם הוא טס אם חברים לסנט פטרבורג לבלות קצת והיה מצלם כל יום מה הם עושים ואת הפאשלות

וגם מצלם קצת את העיר... קיצר יום אחד הוא קלט מחזה נחמד חחח הייתה תאונה בין רכב רוסי פשוט שם לאיזה מרצדס קיצר אחרי

כמה דקות מגיע משטרה הזה שהיה במרצדרס ניגש לשוטר מכניס לו יד לכיס ואומר לו משהו (כנראה שאין לו זמן לזה עכשיו) יושב באוטו שלו ונוסע

השוטר נישאר במקום עוד כמה דקות יסתכל אל האוטו של החבור השני וישב באוטו וגם נסע עכשיו מה האיש שהיה באוטו המסכן הזה עדיין היה

חיי וממש מלא בדם... :-\ :-\

ראיתי את זה ניקרעתי מצחוק חחח איזה משטרה יש שם חחח ::) ::) ::)

פורסם

במקרה יצא לי לדבר היום עם חוקר במשטרה. הם תופסים 3% מהפושעים ולפי מה שהוא אומר, זה נחשב גבוה יחסית. הוא אומר שבארה"ב זה עוד יותר נמוך.

פורסם

טוב ארה"ב הברית לא אזור קטן כל כך חחח ::)

ושמ יש שחיתות במשטרה!!

פורסם

השחיטות של המשטרה כאן היא דיי גבוה, היא פשוט גבוה פחות מחוסר האכפתיות שלה. כל היום אני רק רואה שוטרים עומדים בצמתים ומגרבצים. טוב שאין פה חנויות דונאטס', אחרת היינו בצרות יותר צרורות...

אמא שלי הותקפה ע"י בעל בסטה בשוק שטען שהיא גנבה ממנו, ועמד שם שוטר של משטרה כחולה ושוטר מג"ב ואף אחד מהם לא הניד אצבע. במקרה אחר שאני הגשתי תלונה במשטרה על תקיפה, איזה חוקר זימן אותי וכשבאתי לזימון הוא בכלל לא היה שם והפקידה הפריחה שלו אמרה לי שהוא לא יהיה בכלל! אחרי איזה חודש אני מקבלת מכתב שאומר שהם סוגרים את התיק שלי. חוצפנים!

פורסם

אני חושב שהדבר הכי מתאים פה זה זה:

PDatAction.jpg

פורסם

כל כך במקום... מאיפה זה?! :D

פורסם

אני חושב שהדבר הכי מתאים פה זה זה:

PDatAction.jpg

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אני נקרע פה על הרצפה

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

פורסם

ענק ענק

זה מהשריפה?!

פורסם

לא נראה לי, ראיתי את זה איפשהו דיי מזמן

פורסם

LMAO!

בהקשר לת'ראד: ישראל היא מדינת הקומבינה, ה"חפיף" וה"סמוך עלי, יהיה בסדר". זהו מכלול של דברים שטמועים בתרבות הישראלית ומיכוון שכוחות האכיפה שלנו נגזרים מהחברה, הרי שהם לא נבדלים - גם אצלהם ה"חוקים" הללו חלים. היום היה ליד הבית שלי מקרה שבו שוטרים הגיעו לקחת רכב שזרוק כאן כבר כמה זמן והבעלים כבר הוזהר אך ללא הועיל. הם הגיעו עם משאית אבל הבעלים עשה כמה טלפונים, ניהל איתם שיחה נוקבת והם וויתרו לו - פשוט כך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים