פורסם 2004 ביולי 321 שנים שיעמום החופש פקד אותי...אני משתגע פה ואין שום דבר באופקהייתי רוצה הצעות למשחק (מכל הזמנים לא משנה כמה מכוערים/עתיקים) שמעט אנשים שמעו עליהם(כלומר לא המשחקים הפופולריים ביותר הנדירים האלה ששלוש אנשים שיחקו בהם כמו סקריפייס או ג'אינט סיטזן קבוטושהוכרזו כמשחקים הטובים ביותר שאף אחד לא שיחק)אני ממש מת פה וניסתי כבר הכל... אני מקווה שפרץ נוסטלגיה יחזיק אותי
פורסם 2004 ביולי 321 שנים אני יודע שזה משחק ממש ממש מוכר והיה בכל בית בישראל אבל ממש מומלץ ומהנהכל סדרת ה DESERTגם באמריקה גם במדבר וענארף איפה עוד, נדמה לי שיש 4 גירסאות
פורסם 2004 ביולי 321 שנים מצטער שאני חולק על דעתך ועל דעת רבים וטוביםדאוס אקס, אחרי כל ההמלצות שקיבלתי עליו הייתי בטוח שאני אחרי ההתקנה יחשף למשחק הגדול ביותר בתולדות המחשביםהאמת היא? ש5 דקות אחרי שהתקנתי אותו הייתי במסך "הוספה\הסרה של תוכניות"אני לא מבין מה הביג דיל.. זה משחק כבד ומשעמם בטירוף, לא נדבר על הגראפיקה כי זה משחק עתיקאבל זה לשבת 3 שעות מול המסך לחשוב ולתכנן, בשביל 2 שניות של אקשן
פורסם 2004 ביולי 321 שנים ואטוס צודק בהחלט , אני לא מבין את ההתלהבות של אנשים מדאוס איקס , משחק משעמם בטירוף. אבל כל אחד והטעם שלו
פורסם 2004 ביולי 321 שנים משחק ישן מומלץ: Theme Hospitalאם תשיג אותו תגיד לי איך השגת... משחק די ישן אבל נחמד נראה לי יצא בשנת 97
פורסם 2004 ביולי 321 שנים כן וואטוס צודק יש לי את המשחק השני בסידרה וממש ממש לא התלהבתי... המשחק חסר טעם,כבד נורא אפילו ל-9700
פורסם 2004 ביולי 421 שנים blade runner,סיימתי 1000 פעם ועדין לא ראיתי את כל הסיומיים כדאי לראות את הסרט כדי להבין את הסיפור.
פורסם 2004 ביולי 421 שנים הייתי ממליץ לך על הנסיך הפרסי, אם כי הוא לא נדיר אבל משחק ממש ממש מצויין! אם אתה רוצה משהו באמת שווה אז הנסיך הפרסי הראשון אם כי הוא נמצא בשתי גרסאות אחת עם קול מעפן ואלת עם קול וסאונד יותר טוב. כמובן שיש לי עוד גרסה שלישית אך היא בשחור לבן ולכן לא ממש רלוונטית, עכשיו זה באמת נדיר... ;D
פורסם 2004 ביולי 421 שנים אם כבר מזכירים פה נוסטלגיה אז יש את "גרזן הזהב" golden axe - משחק ג-ד-ו-לתיקון קטן: משחק אדירררררררר!!!!!!!!!!!!!!!שלושתם!!! אם כי הראשון הוא הקלאסי והכי שווה שיש!!!!!!!!!!
פורסם 2004 ביולי 421 שנים כן וואטוס צודק יש לי את המשחק השני בסידרה וממש ממש לא התלהבתי... המשחק חסר טעם,כבד נורא אפילו ל-9700 כל קשר בין הראשון לשני הוא מקרי בהחלט! ככה שאין מקום להשוואות.. בנוגע למשחקים נדירים וטובים?! .... שאלה קשה.... איזה סיגנון? אסטרטגיה? הרפתקאות? יריות? ..... קשה קשה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.