עבור לתוכן

גם לי גנבו.

Featured Replies

פורסם

חייבים לסחוב תעודת זהות לכל מקום שהולכים.

וכמו שאמרו פה

עם חברה באים באוטו ולא באוטובוס

:-\

• תגובות 47
  • צפיות 2.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא לכולם מלאו 17 ויש להם רישיון \ אוטו פרטי

למי אכפת ממה שחייבים אתה מעדיף להשאיר את הת.ז בבית ו"לעבור על החוק" או לקחת סיכון שהיא תיגנב?

וזה לא נכון להגיד "ועוד באילת יש שם המון גנבים" יש גנבים בכל מקום בארץ

אני מחיפה ולבעל המסעדה בסביבה גנבו את הפלאפון ממש מתחת לאף הוא רק הסתובב לתנור ולקחו לו את המכשיר מהשולחן

אין הרבה מה לעשות חוץ מלהיות סופר זהירים וערניים לכל מקרה, תקראו לזה פרנואידים לא אכפת לי זה מה שצריך להיות בישראל

פורסם
  • מחבר

זה לא גישה של "לי זה לא יקרה". זה גישה של "קורה, לא נורא".

ולא היה אוטו, הרשיון עדיין בדרך (אם אני אמצע את המספר של המורה, הוא ם היה בפלאפון). אם זה מאוד חשוב לכם לדעת אבא שלי היסיע אותי והיא באה ברגל מרחק של 5 דקות הליכה. אם היה אוטו נראה לכם היינו שוחים בחופים של הטיילת? יש מקומות הרבה יותר יפים באילת.

פורסם

הגישה של "קורה, זה בסדר"

זה הגישה הכי דפוקה

יצאת פה בנזק של אלף שקל לפחות

והיית יכול למנוע את זה

זה כבר מתחיל להימאס

כל שני וחמישי גונבים פה דברים

לאנשים לא אחראיים

פורסם

אפרופו גניבות.. זה נכון שילד אחד גנב לספיריטנייט (תמיר..Spiritknight) את הMX500 שלו במסיבת רשת?

פורסם

ברגעים כאלה ממש חבל לי שהתארד לא ננעל כבר קודם

מהההההה זהההה קשורררר איך לאזעזל הגעת לזה ולמה החלטת לדחוף את זה לתארד ?

פורסם

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אדיר אדיר

לאיפה הידרדרנו

פורסם
  • מחבר

האמת שזה 400 ש"ח. 80 במזומן, 180 על פלאפון, ו ומשקפי השמש משהו כמו 100 ש"ח. אם אתה ממש רוצה אז אתה יכול להוסיף את הבגדים ב 50 ש"ח. לא הפסד כזה גדול, ולא מה שיפריע לי להמשיך ללכת לים ולהשאיר דברים על החוף.

פורסם

לפי איך שאתה אומר את זה , זה נשמע כאילו אתה מרוצה מזה שזה נגנב לך... ::)

"לא הפסד כזה גדול, ולא מה שיפריע לי להמשיך ללכת לים ולהשאיר דברים על החוף."

קיצצצצר - please lock this stopid thread!!

פורסם
  • מחבר

ברור שאני לא מרוצה, אבל אני לא לוקח את זה קשה. קושם כל כי לא יצא לי כלום מלכעוס, וחוץ מזה כי אני יודע שזה קורה לכולם ואין הרבה מה לעשות. אני שונא גם את הקטע הזה של לפחוד מהצל של עצמך. בשביל להנות צריך להסתכן ואם לא נהנים מהחיים אין שום סיבה לחיות. זה הכל. ותפסיק לבקש שינעלו, זה לא לעניין. יש פה מנהלים, הם יראו את הנושא הזה, והם יחליטו לבד מה לעשות הם לא צריכים את עזרתך. מספיק עם הספאם.

פורסם

אפרופו גניבות.. זה נכון שילד אחד גנב לספיריטנייט (תמיר..Spiritknight) את הMX500 שלו במסיבת רשת?

חחחח לפני שבוע בערך נכנסתי לפורומים של gamer כי שעמם לי כצת ורציתי לראות עד לאן הם עד התדרדרו...

בקיצור היה שם אחד שאומר שהוא גנב למישהו (יכול להיות שזה אותו אחד שאתה מדבר עליו ) MX500 ושהוא מוכר אותו , והוא עוד סיפר איך הוא גנב ואחרי זה ראה את הילד

הזה בוכה כששהוא הבין שגנבו לו את העכבר...

מה לעשות יש אנשים רעים בעולם , אני היתי הולך למשטרה ,מגיש תלונה ודורש שיבדקו לפי הפורום של האתר את ה ip של האידיוט הזה

מה שמעצבן פה הוא זה איך שהוא התגאה בזה שהוא גנב לו את העכבר (אפשר לחשוב שהוא פרץ לפרוט-נוקס) , ולפי מה שהוא כתב זה נראה כאילו דבר שבשיגרה אצלו

אתם יודעים מה מצד שני היתי מגלה את הIP שלו לבד (יש לי קשרים) והולך אליו "לביקור קטן" spank.gif

פורסם

לפני 4.5 שנים אני ועוד חברים מכל קצוות הארץ נסענו בטרמפים לאילת, מטרמפיידת רכבת מרכז. בדרך פגשנו כל מיני אנשים שרוטים ומגניבים וממש נהינינו. הייתי שם שבוע וכל הזמן ישנו בחוץ. בהתחלה בפארק על הדשא עם אוהל ושקי שינה, אח"כ עברתי לישון בחוף על מיטות הנוח. הייתי משאירה הרבה פעמים את הדברים שלי ושום דבר ואף אחד לא נגע והיו לי שם 300 שקל, פשוט מונחים ללקיחה. בת"א אני יודעת שגונבים בים אז בד"כ אני קוברת דברי ערך בחול בתוך שקית (וקושרת חוט קטן שיציץ החוצה) או שאני רואה משפחה עם מלא ילדים שאמא/אבא/סבתא תמיד עייפים ויושבים על החוף וזורקת את הדברים שלי ליידם ומבקשת בנימוס שישימו על זה עין. תמיד עבד. באילת לא לקחו לי כלום וזה מדהים. אולי בגלל שבאותה תקופה היה איזשהו סגסוג כלכלי וגם שהיו מלא תיירים אז כולם היו מרוצים ואף אחד לא חיפש לגנוב. באירופה (לפחות בארצות העשירות יותר) גניבות הן דבר בזוי ונדיר - כי מחנכים כך אנשים. קרה שאחות של האקס שלי ואני נסענו בווספה לשחות באיזה אגם 20ק"מ מהבית שלהם ובדרך עצרנו בתחנת דלק. חיפשתי כסף קטן בארנק, נתתי לה מה שהיה לי וישבתי על המעקה וחיקיתי שהיא תיתדלק. הארנק נשמט מידי בלי ששמתי לב ונפל על הרצפה ואני עליתי והמשכנו לנסוע. בדרך חזרה רצינו לקפוץ לאכול איפשהו ובמהלך הנסיעה שמתי לב שהארנק חסר... נסענו בדרך שבאנו והסתכלתי על הדרך להסתכל אם הוא נשמט. הגענו לבסוף לתחנת הדלק, וגילינו שהארנק הושען בזהירות על המעקה וחוצמזה אף אחד לא נגע בו בכלל! אחרי 4 שעות! קרה לי לפני שנה וחצי שמצאתי ארנק והחזרתי אותו לילדה המגעילה (תכף תדעו למה) שאיבדה אותו. אפילו תודה לא אמרה לי! חרא תרבות פה באמת... :-X

פורסם

יש לי רעיון!

בואו נתקין מנעול לת'ראד, כדי שלא יגנבו אותו.

פורסם

צודק בכול מילה והברה של מילה.....

באמת תירדו מהבן אדם.... אתם לוקחים את זה יותר קשה ממנו..... ודי כבר עם הבקשות לנעול כל שנייה....בגלל זה קוראים לזה אוף טופיק ובשביל זה ... זה נועד.... חאלס...  >:( >:(.... :)

לא זה מעליי.... זה שפתח את הת'ארד...

פורסם

אם כבר הגניבה מ- SpirintKnight, אני מכיר תבנאדם ולדעתי מגיע לו, הוא ממש ח*א של בנאדם ואני שונא אותו.

כמובן שלא לכל אחד מגיע יחס כזה, אבל אולי זה איכשהו קשור לאיך שהוא מתנהג. גנבו לו MX500 + 3DV PAD + SKATZ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים