עבור לתוכן

גם לי גנבו.

Featured Replies

פורסם

אויייייי סנדו, עכשיו יש על מה להגיד "משתתפים בצערך" באמת אבדה קשה, איך התמודדת עם זה???????

• תגובות 47
  • צפיות 2.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אני מקווה שאתה צוחק. זה הפלאפון הכי מסריח שראיתי.

ולגביי התלונות על פתיחת ת'ראד, אני בספק שתמצא פה הרבה נושאים חשובים. זה פורום שמיועד לדברים כאלה. אני פתחתי את הת'ראד כי כשמשהו כזה קורה רוצים לספר על זה, ואולי אנשים אחרים ילמדו מהטעות שלי.

פורסם

מה רע בקצת ניחומים..... :-\

בגלל זה קוראים לזה פורום כללי....

זה מנחם? אותי אישית זה יותר מבאס כשכולם יכנסו ויגידו "ואיי איזה באסה" , "איזה סיוט" עדיף כבר לנסות לשכוח מזה מאשר שיגידו לך כמה מבאס זה.

תראדים כאלה ממש אין להם סוף , כמו שואטוס אמר - הם מועדים לנעילה(ובמיוחד עם כותרת אינפורמטיבית כזאת)

פורסם

אני לא מבין למה אפשר לצפות אם אתה משאיר תיק לשעה וחצי ללא שום שמירה... ::)

כאילו, מהגן כשאני הלכתי לים, אז לא קרה פעם אחת שכולם הלכו ביחד... מישהו תמיד נשאר לשמור(לפעמים 2 בשביל לארח חברה)

להשאיר תיק ולצפות שלא יגנבו זאת תמימות חבל על הזמן...

אני הייתי מופתע אם לא היו גונבים.

פורסם
  • מחבר

אתה מגזים קצת. השארתי את התיק כמה פעמים ולא קרה כלום. וגם כשהולכים שני אנשים, מה אתה מצפה שנעשה?

פורסם

לכותב התארד

אתה ילד דפוק ולא אחראי

אתה לא קורא בעיטונים שמדי קיץ נגנבים מאות תיקים

ביודק באותו סצנה ששלך נגנב

מגיע לך.

לומדים מטעויות

פורסם

מה נסגר השבוע? יש את כנופית שודדי משתמשי hwzone או משהו?...

פורסם

חחחח איזה תוקפני!!! :o ;D

עיתונים*

ונראה לי שהוא הבין את הטעות שהוא עשה--עדיף שינעלו לו לת'רד

פורסם

בובע יש לך נטיות הרסניות, כל תארד אתה מחפש שיסגרו.....

וה"מגיע לך" באמת קצת מוגזם :-\

שקול מילים או שתשקול שיניים (חחעחעע) ;D

פורסם
  • מחבר

דארק, תרגע. הגישה שלך זה הגישה של אלה שאוכלים רק מזון בריאות, פוחדים מהשמש והולכים 20 מטר כדי לחצות כביש ריק במעבר חצייה.

אי אפשר לחיות בפחד. אז נכון, יכולנו קצת יותר להיזהר, אבל אתה מגזים. כל דבר כיפי מסוכן, כל דבר טעים לא בריא וכל מכשיר חשמלי מסרטן. יש שתי אפשרויות, להנות מהחיים ולהסתכן פה ושם, או לשבת בבית כל היום, לקרוא ספר, לאכול את הקרטון הזה שנקרא מזון בריאות ולהתפלל שלא תיפול עליך התקרה. אני מעדיף את הראשונה. אז לפני שבועיים נהרס לי המעבד. ידעתי שזה עלול לקרות אבל עדיין התעסקתי בתןך המחשב ואת המעבד החדש התקנתי בעצמי. אתה באמת חושב שאני גם אפסיק ללכת לים? שאני לא אשאיר דברים על החוף? אז אני אהיה יותר זהיר, אני אשים את הפלאפון והארנק מתחת לחולצה מחוץ לתיק, אבל אני אמשיך לבוא לים.

זה לא עניין של "דפיקות" ולא עניין של אחריות.

מישהו פה אמר שכל פעם ייכנס אחד והשני ישמור. זה לא בדיוק הרעיון בללכת עם בחורה לים ;)

פורסם

כשאתה הולך עם בחורה לים, אתה משאיר את הדברים באוטו :P

פורסם

ושאתה נוסע באוטובוס עם בחורה לים ?

בקיצור אין מה לעשות אי אפשר להזהר ב100 אחוז

הדבר הכי חכם לעשות זה לקפוץ לבית של חבר ולהשאיר שם את הדברים היקרים יותר וללכת לחוף עם מינימום דברים...

פורסם

אז אתה מביא 50 שקל

ותעודת זהות.

בכל זאת

דארק, תרגע. הגישה שלך זה הגישה של אלה שאוכלים רק מזון בריאות, פוחדים מהשמש והולכים 20 מטר כדי לחצות כביש ריק במעבר חצייה.

בחיים שלי לא מרחתי קרם הגנה.

אף פעם לא אכלתי מזון בריאות

ורוב הפעמים שאני חוצה תכביש זה לא במעבר חציה.

כל אחד חושב שזה לא יקרה לו

אבל עובדה כולם בסוף נדפקים

פורסם

איזה סיבה יש לך להביא תעודת זהות לחוף ?

פורסם

נו באמת לכל האנשים פה תעשו reality check !!! , לכל מי שלא יודע שיבדוק בתעודת הזהות שלו איפה הוא נמצא, מה לעשות מדינה חרא מצב כלכלי קשה ויש מלא גנבים

אז איך אתם יכולים להשאיר תיק לבד עם כל כך הרבה יציוד יקר ?!?!  ??? ועוד בחוף באילת ! :o יש שם מלא גנבים :-\

כשהיתי שם בחוף לפני כמה חודשים והשארנו את כל הציוד שלנו על החוף תמיד מישהו שמר עליו ואם אתם שניים אז תחשבו על משהו או תסנג'רו מישהו שאפשר לסמוך עליו או

למשל תשאירו את התיק באחד הבארים שם או במקום לשמירת חפצים וכו'

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים