פורסם 2004 ביולי 321 שנים הי אני מחפש תוכנה שתגביל לי רק את הגבלת העלה של חיבור לרשת שלי...יש למישהו שם של תוכנה או לינק...תודה.
פורסם 2004 ביולי 321 שנים NetLimiter.comנותנת לך להגביל את הרוחב פס נכנס\יוצא הכללי ולתוכנות מסויימות
פורסם 2004 ביולי 321 שנים מחבר ווא לא רע בכלל תודה נ.ב יש עוד תוכנות דומות רצוי שיקחו כמה שפחות זיכרון שוב תודה..........
פורסם 2004 ביולי 1021 שנים less credit, the less you share the less the people will have to share with you and with others. this is a p2p network, it's not built up on only downloading.
פורסם 2004 ביולי 1121 שנים חברה תשמעו ! כשהאימיול שלי פתוח אז הגלישה באקספלורר איטית יותר מכרגיל. וזה דיי מוזר, כי עדיין יש לי פס רחב בהורדה. למשל אם באימיול אני מוריד 50 קילו בייט אז יש לי עוד 100 קילובייט מהירות הורדה. למשל אם קאזה פתוחה אז היא מורידה במהירויות גבוהות למרות שהאימיול פתוח. אז מה הקטע, למה האקספלורר שלא צורך מהירות הורדה גבוהה, נהייה איטי בזמן שהאימיול פתוח ? הרי מה הוא כבר צריך לעשות, להוריד כמה דפים ?
פורסם 2004 ביולי 1121 שנים אם הDOWNLOAD צומח לאפס, אז למה כשהקאזה פתוחה היא מורידה במהירויות גובוהות למרות שהאימיול פתוח?למה כשהאמיול פתוח על האקספלורר זה משפיע ועל הקאזה לא?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.