עבור לתוכן

אני רוצה לקנות מחשב ויש באייבורי מפרט ואני צריך את דעתכם עליו

Featured Replies

פורסם

שמע המארז הזה מגיע אם ספק ג'נרי כמו שכבר אמרו במקום המאווררים והמארז הזה קח מארז של קומפיוקייס 6A19 יעלה לך אותו דבר והוא מגיע כבר עם מאוורר 120MM מספיק בהחלט אלה אם אתה מתכנן OC בכול מקרה להוסיף מאוורר בעתיד עדיף מאשר לוותר על מארז טוב.

קירור הVOLCANO 12 מצויין אבל אתה לא צריך אותו כך איזה קירור ב60-80 שקל את העודף שים בכטיס מסך יספיק לך לFX5900XT.

פורסם

ואיך של MSI?

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה!

אני מעדיף כרטיס מסך של RADEON אני יותר מכיר והיה לי טוב איתו במחשב.

אז איזה כרטיס כדאי לקחת במקום ואני חושב שאני יקח במקום סי די רום אני יקח צורב אז איזה כדאי?

תודה.

פורסם
:)
פורסם
  • מחבר

אני רוצה מארז יפה שיהיה אפשר לשים מודינג וכ' אז תלכו על משהו עם חלון כזה שיהיה אפשר לשים מאוורר וכו'

פורסם

שמע המארז הזה מגיע אם ספק ג'נרי כמו שכבר אמרו במקום המאווררים והמארז הזה קח מארז של קומפיוקייס 6A19 יעלה לך אותו דבר והוא מגיע כבר עם מאוורר 120MM מספיק בהחלט אלה אם אתה מתכנן OC בכול מקרה להוסיף מאוורר בעתיד עדיף מאשר לוותר על מארז טוב.

קירור הVOLCANO 12 מצויין אבל אתה לא צריך אותו כך איזה קירור ב60-80 שקל את העודף שים בכטיס מסך יספיק לך לFX5900XT.

pchardware הם פיצוץ, אני קונה מהם ומאד מרוצה

מישהו מוכן להסביר לי איך זה שבכזה פורום אנשים עדיין ממליצים על FX5900XT??? אני לא מבין ...  :o אני אוהב את נוידיה אבל הכרטיסים האלה , וסלחו לי על הביטוי, הם חרא!!! כן, זה כרטיס מהיר ביחס למחיר, אבל על חשבון מה? איכות ואיכות ואולי שכחתי להגיד איכות תמונה! כולנו יודעים שנוידיה כ"כ שיפצה את הדרייברים שלה עד שהאיכות היא על הפנים :-\ אז תפסיקו להמליץ עליו!

לפותח ההודעה: בכל מקרה אתה צודק, אלא אם אתה מתכוון לקנות את הדור החדש של נוידיה, קנה רדאון, לנוידיה אין מה להציע בדור הקודם (לצערי)

תהנה מהמחשב ^^

פורסם

עדיין לא הבנתי מה מטרת המפרט....

משחקים? קידוד? קולנוע? אופיס? אינטרנט? הכל?

פורסם

לא צריך פלופי.

מקלדת אפשר יותר זול

ומאווררים אפשר לקנות יותר מאוחר שיהיה כסף

בנתים אתה יכול להשאיר תמארז פתוח

ותחליף למארז יותר נורמלי

אממ אתה סתם מבלבל אותו...

פלופי ומקלדת זה גרושים... הוא צריך להסתכל על הדברים היקרים באמת...

ואל תשאיר את המארז פתוח! זאת טעות!

אנשים חושבים שאם המארז פתוח אז הוא יותר קר ומאוורר אבל זה לא נכון. אם תשאיר את המארז פתוח לא תהיה בכלל יניקה ופליטה של אוויר.... המאווררים יסתובבו סתם באוויר בלי לעשות כלום!

פורסם
  • מחבר

אני לא משאיר את המחשב פתוח אני רותה מארז ואני צריך שתגידו לי מה הבעיה עם המארז שהצעתי למי שלא זוכר זה היה

imbadda 326 Silver 500W USB 2.0 Front Case w/X-Window [ 270.55]

פורסם

אין שום בעיה עם המארז חוץ מ:

1. זרימת אוויר מינימלית, אם אתה רוצה סירקולציה חזקה תצטרך מודינג

2. ספק ברמה ממש נמוכה, יותר ממומלץ להחליף אותו ביצרן מוכר (עוד הוצאה של 200-350 ש"ח תלוי בדרישות)

פורסם

אני ממש לא אוהב את איבורי ועוד אחרי שהייתי שם אתמול אז ממש לא ממליץ.

המוכר שם ממש אבל ממש לא מבין במחשבים דוחף שטויות.

בנוסף הם לא נותנים לך הצעת מחיר מודפסת. אם אתם שואלים למה אז הינה תשובה:" בגלל שזה מראה רק קודים שתבצע הזמנה תוכל לראות את המיפרט"

יש להם תשובות ממש לעיניין.

בקיצור לך תקנה מחשב ממקום אחר תבקש עזרה מאנשים פה בפורום.

האנשים פה בפורום ממש אבל ממש עזרו לי ועכשיו אני מבין קצת יותר.

פורסם

הדבר הכי גרוע כאן זה הלוח

כי בכל מקרה הלוח הוא עם ערכת סבבים SIS (בדקתי עם החנות) וזה לא הכי מומלץ למעבדי אינטל...

(בלי קשר לכל הדברים שאמרו בנוסף)

פורסם

מישהו מוכן להסביר לי איך זה שבכזה פורום אנשים עדיין ממליצים על FX5900XT??? אני לא מבין ...  :o אני אוהב את נוידיה אבל הכרטיסים האלה , וסלחו לי על הביטוי, הם חרא!!! כן, זה כרטיס מהיר ביחס למחיר, אבל על חשבון מה? איכות ואיכות ואולי שכחתי להגיד איכות תמונה! כולנו יודעים שנוידיה כ"כ שיפצה את הדרייברים שלה עד שהאיכות היא על הפנים :-\ אז תפסיקו להמליץ עליו!

איזה שטיות אתה מדבר.

נכון האיכות תמונה של Radeon היא יותר טובה (כמובן שאין התייחסות לFx6800) אבל האיכות תמונה של Nvidia היא לא גרועה. לדוד שלי יש Msi Fx5900. ורואים ממש טוב.

ממש אנשים הגזימו עם ירידה על האיכות תמונה של Nvidia.

הAlbatron Fx5900Xt לא Vivo עולה1100 שקל. שה9600Xt עולה 1050. בשביל עוד 50 שקל הבחור יקבל כרטיס בהרבה יותר חזק מ9600Xt.

ממש שווה לעשות את ההחלפה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים