פורסם 2004 ביולי 321 שנים מחר יום גדול בשבילי מחר אני עושה חלון, צובע את המארז, מחורר את המארז לעוד פתחים של איוורור ומאווררים ועוד כמה דברים בקיצור אני צריך לפרק היום בלילה את כל המחשב עכשיו השאלה שלי מאיפה אני משיג משטח שלא מעביר חשמל סטטי כדי שאני אוכל לשים את הלוח אמא עליו למשך היום ? זה ממש חשוב תודה מראש נ.ב אני חושב שזה מתאים לפורום הזה כי זה מודינג
פורסם 2004 ביולי 321 שנים זה לא הכי קשור לכאן אבל בכל זאת.. יש לך קופסאות קרטון של הלוח אם ודברים כאלה? שים שם לא יקרה כלום..אם לא אז תפנה איזה שולחן עץ ושים את הלוח עליו לא יקרה כלום, כמובן שאם יש לך את הספוג שמגיע עם הלוח זה הכי טוב אבל אני מתאר שאין לך..
פורסם 2004 ביולי 321 שנים מה שוואטוס אמר...רק לידע כללי: בד"כ אומרים לוח אם ולא לוח אמא זה גם לא נשמע הכי טוב...
פורסם 2004 ביולי 321 שנים מחבר אני יודע שלא כככה אומרים אבל זה מצחיק ונחמד ואני "מאאאאאאגניב" וגם וואטוס חחח אוקי אני אחפש משהו אין לי את הקופסא של הלוח אם המחשב מלפני שנתיים טוב אני הולך לחפש משהו מבטיח מחר תמונות
פורסם 2004 ביולי 321 שנים לא יודע ממה אתם מפחדים,אני שם אותם איפה שאני רוצה ולא קרה לי שהם לא עבדו פתאום.
פורסם 2004 ביולי 321 שנים כנ"לאני שם אותו על המיטה או על הכיסא הישן של המחשב... עדיין חי.מה שכן - חישמלתי פעם מודם 56 בטעות... אבל זה היה כשהוא היה בתוך המחשב ועבר לי זרם מהיד אליו... מת במקום.
פורסם 2004 ביולי 321 שנים אף אחד לא אמר שאם תשים את הלוח על השטיח בטוח שהוא יהרסגם לא אמרו שרוב הסיכויים הוא יהרס..אבל גם אם יש סיכוי קטן, למה לא למנוע אותו?תמיד עדיף להיות זהירים ולחסוך מקרים לא נעימים....
פורסם 2004 ביולי 321 שנים אם זה לזמן קצר (כמה שעות בודדות) מספיק לשים את זה במקום שאין אבק...ולא יקרה לזה כלום.
פורסם 2004 ביולי 321 שנים מחבר זה מהבוקר עד הערב :Q אני לא עושה את זה בבית... ואין לי את הארגז של הלוח אמא :/// אני אשים באיזה קרטון של בקבוקי קולה :Q אין ברירה תודה לכולם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.