פורסם 2004 ביולי 321 שנים אני מתכנת בשפת אסמבלי ו C++... יש איזו תוכנית שעשיתי בשפת אסמבלי ולקחתי את הקובץ EXE ושמתי אותו על שולחן העבודה ומאז הוא לא רוצה להימחק כל פעם שאני מנסה למחוק אותו אז מופיעה ההודעה שאיזו תוכנה/אדם משתמש בקובץ ולכן אי אפשר למחוק... ואין לי מושג מה יכול להשתמש בזה, וניסיתי לסגור ישומים וזה גם לא עזר!! יש למשהו רעיונות איך להיפטר מזה??? :o
פורסם 2004 ביולי 321 שנים תלחץ על: properties--->desktop--->customize desktop--->clean desktop now נ.ב - אהבתי מאוד את האווטר שלך , רק תקטין אותו כי לפי החוקים האווטר צריך להיות בגודל 100x 100x פיקסלים.
פורסם 2004 ביולי 321 שנים מחבר ניסיתי גם דרך ניקוי שולחן העבודה וגם דרך "מצב בטוח" ובשני הדרכים לא הצלחתי....יש לכם עוד רעיונות/דרכים להיפטר מהקובץ המעצבן??נ.ב.איך מקטינים את האווטר שלי??
פורסם 2004 ביולי 321 שנים כנס ל-Task Manager, ושם ל-Processes. תחפש שם את הקובץ, תבחר אותו ותעשה End Process.אז תנסה למחוק אותו.עריכה:נ.ב. זה what's up dawg, לא dog. לא כלב...
פורסם 2004 ביולי 321 שנים בדיוק למצב כזה נולדה התוכנה האדירה:windows commanderתתקין אותה ותימחק איתה את הקובץ הסורר וחוץ מיזה באופן כללי היא תוכנה מעולה לטיפול בקבצים מחיקתם והעתקה ממקום למקום במהירות שיא.התוכנה windows commander ניתנת להורדה ברשת.ERO
פורסם 2004 ביולי 321 שנים מחבר איזה תוכנה גאונית ה WIPING הזאת...!!! ;D ;Dסופסוף הצלחתי להעיף את הקובץ המציק...תגידו, זה לא עושה נזק שמוחקים את זה בכוח?? ???
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.