פורסם 2004 ביולי 321 שנים תשובהF = צמצם1/60 זה מהירות התריס, כמה מהר/לאט התריס נסגר. 1 חלקי 60 השנייה.מייצב תמונה - תפקידו לייצב את העדשה, כאמור אתה מצלם ורועד, תזוזה שלך למטה מתייצבת על ידי כך שהמייצב מייצב למעלה וההפך, ככה לכל הצדדים.
פורסם 2004 ביולי 321 שנים מחבר אני בדיוק ככה קורא את הספרון ושמע זה שיפר לי את ההבנה של כול הופציות של המצלמה הפצצתית שלי ויש לי עוד מה ללמוד אל עוד אופציותאבל מה שאמרת לי אחי לא נראה לי מתאים ליצילום של לילה כי ממש לא רואים כלוםאני למשל רוצה לצלם במועדון תמונה אם תאורה של הקרני ליזר שיש שם והפנסים הצבעוניים ואני רוצה תמונה חשוכה שרואים את האנשיםוזה בעיה אם המצלמה שלי למה?יש אולי איזה תיקון פרמרואאאר ככה קוראים לזה??
פורסם 2004 ביולי 321 שנים לצילום כזה תצטרך לעמוד לדוגמא במקום גבוהה, להעמיד את המצלמה ולצלם עם פלאש כולל חשיפה ארוכה של איזה 5 שניות ומעלה...
פורסם 2004 ביולי 421 שנים מחבר אה הבנתי ולמשל לצלם אנשים מקרוב איך אני עושה שיראו במסך שלי פחות משהו איפה אני מגדיל למשל את הבהירות ???
פורסם 2004 ביולי 421 שנים תצטרך פשוט לכוון ולצלם בלי לראות את האובייקט, כאמור יש גם במצלמה AF-Assist Beam , קרן אדומה שמודדת את הפוקוס ואיתה אתה יכול לכוון פחות או יותר.
פורסם 2004 ביולי 1121 שנים מחבר אחי אני צריך את העזרה שלך אני מצלם במועדונים עכשיו אמרו לי לצלם יחסית קרוב לפנים כדי שהפנים יכנסו בול לתונה כמעט בלי שום אוביקט מסביב אז סבבה התמונה סבבה אבל לא מפוקסת אין לה פוקוס על הפנים של האנשים שאני מצלםאני לא יודע אם זה קשור לתאורה כי צילמתי בחוץ אם תאורה רציפה יענו למשל חשוך אבל בלי שינוי של אור פיתאומי אז זה יצא מושלם אבל אם כול העשן שיש שם זה ממש קשה אה גם אם יש דרך לצלם תמונות שיש עשן איך אני עושה את זה
פורסם 2004 ביולי 1121 שנים תגדיר בפוקוס ידני.תחשוב על מרחק ממוצע שאתה עומד מן המצולם ותגדיר ידנית שלמצלמה לא תהיה בעייה לפקס על האובייקט בחושך.
פורסם 2004 ביולי 1121 שנים מחבר RTFMאיפה אחי עכשיו להתחיל לחפש בחוברת וחוצמוזה אם יש פה מישהו שיש לו את המצלמה ומבין יותר טוב ממני אז למה שלאישתף זה רק יועיל לפורום ולכול הבעלים של המצלמה שלי שילמדו קצת!!
פורסם 2004 ביולי 1121 שנים לכל הבעלים של המצלמה שלך יש את אותה החוברת שיש לך, וגם הם יודעים לקרוא.לא יקרה כלום אם תתאמץ קצת ותקרא שני עמודים קטנים.ובנוגע לאיך למצוא את זה בחוברת העצומה של ה60 עמודים - בשביל זה יש אינדקס בתחילת החוברת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.