פורסם 2004 ביוני 2621 שנים מחבר אה יש לי אותה כבר פשוט חשבתי שיש את זה בעברית!!עוד שאלה קטנה רציתי לדעת אם אפשר לשים את המצלמה שלי שתעבוד כמו מצלמת אינטנט בשיחות ועידה האם קימת איזה תוכנה?
פורסם 2004 ביוני 2621 שנים בלתי אפשרי להפעילה כמצלמת רשת.לא מדוייק.אם יש לך כרטיס טלוויזיה שמאפשר לך לשדר איתו טלויזיה בNETMEETING ודברים דומים אתה יכול לחבר את המצלמה לVIDEO IN שלו
פורסם 2004 ביוני 2621 שנים רק תזכור שככל שיותר זמן המצלמה מחוברת ועובדת כך גם הסוללות אט אט מתרוקנות כיוון שהמצלמה אינה מקבלת את המתח שלה לעבודה מהחיבור וידאו :
פורסם 2004 ביוני 2721 שנים מחבר עזוב בטירות זה שטיות אחי יש לי רדון 9800 פרו אני יכול לחבר לשם את המצלמה ולראות תמונהכי תחלס יש לי יציאה לטלויזה שאני יכול לחבר למצלמה???
פורסם 2004 ביוני 2721 שנים רק אם הכרטיס שלך הוא VIVO אתה יכול להשתמש במצלמה דיגיטלית בעלת יציאת וידאו כמצלמת אינטרנט.
פורסם 2004 ביוני 2721 שנים מחבר שלום לכולם רציתי לדעת מה יש לי לשפר בתמונה הזאות כי אני לומד עכשיו על המצלמה של קנון a80אני רוצה שהפרח יותר כול הקוץ יצא מושלם והוא לא נראה לי מושלםקבלו תמונות:[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 ביוני 2721 שנים א. אין צורך ב- " !!! " בכותרת, אנא שנה אותה. ב. יצאו לך תמונות טובות מאד, עומק שדה מעולה, והמאקרו יצא לא רע בכלל. אם אתה רוצה להוריד את עומק השדה תצטרך להגדיר מפתח קטן יותר (F) אך תצטרך להשתמש במהירות תריס נמוכה יותר כאשר אם תצלם ללא חצובה יגרום לטשטוש בתמונה כתוצאה מתזוזה. ג. בחרת "פרח" יוצא דופן כיוון שקשה להינעל על כל קוץ כי הוא במרחק שונה מן העדשה, צלם לדוגמא פרח פתוח וכד'...תראה איך זה מתבטא
פורסם 2004 ביולי 321 שנים מחבר שלום לכולםהתחלתי לצלם במועדונים והתאורה שם לא משהו אז היה לי קשה לתפוס את האנשים בצורה טובה בחושך כי המסך כולו לא ראו כלום ואיפלו שהיה קצת אור לא ראו ממש כלום ממש טיפה ראוולאומת זאות לחבר של מצלמה HP יותר ישנה משלי וראו במסך הכול הוא היה יכול לצלם תמונות בלי פלאש רק אם התאורה של המועדונים אם בהירות גבוהההאז רציתי לשאול אותכם איך אני יכול לצלם במקום אם טיפה או בצורה טובה אם פלאש וגם בלי פלאש כי היו לי תמונות שהפלאש היה חזק לי מידי!!!אה חברה ועוד שאלה כי לא רציתי לפתוח תרד חדש אם איזה תוכנה אני יכול להפוך במכה אחת תמונות לרזולציה יותר נמוכה בלי לפגוע באיכות שלהםכי אמרו לי שהACDCe ברגע שהופכים את כול התמונות האיכות יורדת ואם הופכים תמונה תמונה אז זה בסדר
פורסם 2004 ביולי 321 שנים תגדיר ב-M הגדרות שמתאימות לצילום במועדונים.לדוגמא:1/60F/2.8ISO 100\200Flash - Level 2איכות תמונה (רזולוציה) - כרצונךלגבי המסך, אמנם לא רואים הרבה אבל יש הגדרה במצלמה לגבי ה-Brightness של המסך (יש רמות..) אם אני לא טועה.ותוכנה....לא יצא לי להשתמש אך שמעתי על זה.shiz,אנא דאג לרכז את כל השאלות שלך בנושא שפתחת: כאן- אני ממזג את שני הנושאים יחד.
פורסם 2004 ביולי 321 שנים מחבר אז ככההה הבנתי אבל למה לרכז הכול בנושא שלו קשור למה ששאלתי ממקודם ולחצתי על הלינק שננתת לי והוא לעובד רשום שאירעה שגיעהיש עדין בעיות אם האתר???ורציתי לדעת או תשובות לדגבי הורדת האיכות אם התוכנה ACDSEE ברגע שאני הופך הכול המכה אחתוגם איך אני יצלם בלי פלאש חזק מידי איפה שיש תאורה ואיפה האפשרות של הבהירות מסך?
פורסם 2004 ביולי 321 שנים כי הכל קשור לשאלות טכניות לגבי המצלמה שלך A80, אין היגיון לפצל כל שאלה טכנית שתצוץ לך לנושאים שונים. הקישור תוקן. אין בעיות פשוט לא רשמתי נכון את הלינק תגדיר עצמת פלאש לבד, לא "פלאש אוטו' " - תקרא בחוברת של המצלמה. Force Flash בהירות - אני לא בטוח אם יש בכלל.... :-X
פורסם 2004 ביולי 321 שנים מחבר הבנתי אחי סבבבה אין שום בעיה פשוא הנושא הוא לא אותו אחד עכשיו אחי אתה יכול להסביר לי מה זה הFןמה זה ה1/60ומה זה מיצב תמונה ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.