פורסם 2004 ביוני 2121 שנים שלום לכולם קיבלתי לפני כמה ימים את המצלמה החדשה של קנון a80עכשיו שאני מצלם מהחלון בלילה למרחקים אני לא רואה טוב הנה תמונה שצילמתי כרגע!!![attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 ביוני 2121 שנים תמונות מהסוג הזה נדמה לי שצריך להשתמש בחשיפה ארוכה ולא במצב אוטומט, הפלאש לא יאיר לך פתאום את כל הנוף הרחב הזה.
פורסם 2004 ביוני 2121 שנים צילום לילה:צילום לילה מתייחס לצילום בתנאי תאורה קשים ללא תאורת אור יום וללא סיוע של מבזק (פלאש). צלמים רבים מגלים עניין בסוג זה של צילום. המצלמה סופגת את כל התאורות הקיימות על ידי חשיפה ארוכה. בצילומי לילה רצוי להצטייד בחצובה.יש אפשרות ידנית לכוון את זמן החשיפה (הצמצם - בו "נכנס" האור למצלמה).חכה שמישהו עם A80 יענה לך.
פורסם 2004 ביוני 2121 שנים (התכוונתי לתת את הפוסט הזה לפני שעה בערך, אבל באמצע הכתיבה המאוורר של הלוח אם החליט שהוא מתחיל לחרחר ולעשות רעש של ארנבת גוססת (?!), אז ניצלתי את ההזדמנות לנקות את כל המאווררים מאבק. דווקא הוריד נדמה לי משהו כמו 3 מעלות, אבל את המאוורר של הלוח אם לא הצלחתי בכלל להוציא... טוב זה לפורום אחר לגמרי...)אז ככה:יש כמה אפשרויות לעבוד עם חשיפה ארוכה בA80 - הכי פשוט לצילומי לילה כמו זה, אם אתה לא רוצה להתעסק יותר מדי עם זמן החשפיה והרגישות, זה להעביר בגלגלת למעלה למצב צילום לילה (רקע שחור עם איש וכוכב). המצלמה תקבע לבד את הנתונים.אם אתה רוצה קצת לשחק עם הISO, הצמצם ומהירות התריס, תעביר למצב ידני (M בגלגלת) ואז תלחץ על set. המספר השמאלי הוא מהירות התריס (זמן החשיפה בשניות). זמן חשיפה יותר ארוך ייתן כמובן תמונה בהירה יותר, אתה צריך לשחק עם זה ולעבוד עם זמן ארוך יחסית (1/20 וארוך יותר, כמובן שמכנה יותר קטן אומר זמן ארוך יותר). את הISO (הרגישות לאור, כמו אסא בפילם) אתה מכוון ע"י לחיצה על מקש func, ואז אתה יורד לאייקון ה4 ומכוון את הרגישות הרצויה. רגישות יותר גבוהה תתן תמונה בהירה יותר, אבל ברמות הגבוהות (200 ובייחוד 400) התמונה גם תצא יותר רועשת.המספר בצד ימין הוא הצמצם. אני לא ממש יודע איך לעבוד איתו בצילומי לילה, אז אולי פשוט תנסה לשחק איתו קצת ולראות מה יוצא.אפשרות אחרת היא לצלם בעדיפות תריס, כלומר מצב Tv בגלגלת. שם אפשר לכוון את מהירות התריס ואת הרגישות, אבל את הצמצם המצלמה תקבע לבד.בגל המצבים אתה יכול גם לכוון את הWB (איזון לובן) ופיצוי חשיפה (במצב ידני אין פיצוי חשיפה, יש רק שליטה על רמת הפלאש).
פורסם 2004 ביוני 2221 שנים the night mode in the dial mode will not help you to get better night shots its for night portraits.the simple way is use a tripod or put the camera on somthing stable , use the timer and cancle the flash all in the auto or p mode.if its not enough for you you need to use tripod timer and longer exposer time in the exposer select mode.for really low light you can use iso 200 or 400 but for the picture you took its better to use low iso.
פורסם 2004 ביוני 2221 שנים מחבר סבבבה הבנתי פחות או יותר תודה רבהעוד שאלה קטנה למה משמש לי האופציות של c1 ןןc2
פורסם 2004 ביוני 2221 שנים הכל כתוב בחוברת ההוראות... : C1 ו-C2 הם מצבים שמאפשרים שמירה אישית של הגדרות מסויימות (custom). ז"א שאתה יכול להגדיר מהירות תריס, צמצם, ISO, WB וכל אלה באחד מהמצבים הידניים, ואז לשמור אותם לתוך C1 או C2 דרך התפריט. ככה ההגדרות יישמרו למצב הזה, ותוכל לחזור אליהן כל פעם דרך הגלגלת.
פורסם 2004 ביוני 2521 שנים מחבר אה סבבבה הבנתי תודהפשוט אני לא יודע איזה חוברת זאות וגם אם יש כזאות אז הי באנגלית!!תוכל לשים תמונה של החוברת שלך לראות אם יש לי גם כזאות
פורסם 2004 ביוני 2521 שנים החוברת היא באנגלית, אבל יש בה הסברים טובים.אם לא תקרא את החוברת לא תדע לנצל את המצלמה כמו שצריך.
פורסם 2004 ביוני 2521 שנים לי יש חוברת של היבואן הרשמי קרט, חיפשתי באתר שלהם והיא לא נמצאת שם להורדה.כנראה שבעברית אין איפה להוריד אותה, תתקשר לחנות אולי ותשאל.אבל אם אתה מסתדר עם אנגלית אני ממליץ לך מאד להשתמש בחוברת שקיבלת, היא מנוסחת הרבה יותר טוב מהעברית...אם לא קיבלת גם אותה (היא די עבה, קשה לפספס) אז תוריד מהאתר של קאנון.
פורסם 2004 ביוני 2521 שנים אפשר אפילו לקנות אותה בנפרד.אני חושב שיוגנד מוכרים אותה - תתקשר למספר חנויות...
פורסם 2004 ביוני 2521 שנים מחבר החוברת בעברית זה התרגום לחוברת באנגלית יענו זה אותו עובי כמו של האנגלית??כי יש לי חוברת של 4 דפים בעברית הסבר בסיסי על המצלמה וזה לא מסביר לי שיטט
פורסם 2004 ביוני 2521 שנים לא לא אני מדבר על חוברת של 100 עמודים בערך...כנס לפה ותלחץ על Product Manual. זאת הגרסה האנגלית כמובן, אבל היא מסבירה כל דבר אפשרי בפירוט.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.